bu sadece devletin bütçe uygulamasına katkı için yapılmış Türkiye de trafik levhaları çalınırken senelerce asfaltladıkları yollar tek kar yağışında bomba düşmüşe dönüyorken bence konuşulacak en son şey
Printable View
bu sadece devletin bütçe uygulamasına katkı için yapılmış Türkiye de trafik levhaları çalınırken senelerce asfaltladıkları yollar tek kar yağışında bomba düşmüşe dönüyorken bence konuşulacak en son şey
o karırı kim aldıysa anasınıda alsın amerikaya gitsin ordaki zenciler ile tek tek tanıştırsın.
100 mt düz yol yok heryer çukur heryer kasis.g...t kadar yollar var alt yapı sıfır.ışıklar düzgün çalışmıyor.trafiği düzenlesin diye koyduğun polis daha çok trafiği karıştırıyor.
bıraksınlar bu usa kalitesiymiş şuymuş buymuş.milleti nasıl s..eriz diye düşünüyorlar.ordaki araçların egzozlarında belli bir desibel yüksekliğe kadar izin veriliyor.camlarındaki lazer işlem yada film işleminde belli bir Karanlık veya göstergenlik sınırı getirmişler.yolları kaymak gibi yapmışlar.sen sen naptınn.anca hergün delik açtın yollara hergün başka birilerinin cebine ve kendi cebine para soktun.
HERGÜN YATARKEN ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN DİYORUM,SONRASINDADA
BİZİ BU HALE GETİRENLERİN ÇOLUKLARI ÇOCUKLARINDAN ÇIKAR İNŞALLAH BU YAPTIKLARI DİYORUM.KENDİLERİNDEN DE DEĞİL.KENDİLERİNE BİŞE OLMASIN,OLMASINDA ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKSIN BU ÜLKEYİ BU HALE GETİRENLERİN.
(biraz fazla tepki göstermiş olabilirim.sürçü lisan ettiysek affola)
Gunde 24 kisi yilda 10bin kisi trafik kazasinda oluyor bu ne demek ya...Cezalar kesinlikle caydirici olmali,rusvetin onune gecilmeli hata yapanin gozunun yasina bakilmamali..
bıktırdınız yeter yaa.. kafamıza sıkında kurtulalım
Yorumlar akla zarar yanliz....Yaw insan guvenliginden bahsediliyor insan...1 yilda trafik kazasina 10bin kurban ne demek sebepsiz yere...Alkollu kullananani atsinlar iceri yada surundursunler buradaki gibi bak o zaman bir daha icip araba kullanip onun bunun canina kasdediyormu? Kirmizi isikta geceni ki cinayete tesebbus(gecen yaz cok yakin bir aile dostumuzu kaybettim) saglam ceza verecen...Farsiz,frensiz isiksiz araba kullanani cekeceksin trafikten bak o zaman nasil duzeliyor yilda 10bin olan olu sayisi nasilda -binlere dusuyor,
önce amerikanın verdigi karayolları hizmetini ver ondan sonra bu isteklerini yerine getirmeyeni cezalandır...dicek bişey bulamıom bu devlete de abd yalakalarınada
amerikada yollarda makas atmanın cezası iki sene hapislik.bu kurs tekrarlatma ve sınav tekrarı süper olacak
yanlis anlasildiysam ozur dilerim dolmustum sadece akp konusunda
Egzost cam filmi zaten yasak olan seyler ki hepimiz arabalarimiza bunun yasak oldugunu bilerek yapiyoruz.Yenilen bir cezada aglayip sizlamamak gerekiyor.Pist olayi ayri bir sacmalik zaten..Gazlamayi seviyorsan ki bende cok seviyorum gece cikarsin gazlarsin olur biter.Gunduz vakti trafikte abuk sabuk hareketlerde ne demek? He gece gazlarken yakalanirsin onunda sonucuna razi olmak gerek.
Ayrica trafik kurallari dunyanin hemen hemen heryerinde ayni.Bunun Amerikasi Turkiyesi yok sadece cezalarin isleyis sekilleri farkli.Bak ben burada son bir ay icinde 30ile gitmem gereken yerde 33 ile gittigim icin 2 kere ceza yedim.Bir kere kirmizi isikta gecmekten 75dolar arabami yanlis yere parktan 36dolar ve sacma sapan yerlere konan stop sign da durmadigim icin birkac kez sozlu uyari aldim. Spor arabam var ama korka korka 80mil(120)km hiza cikabiliyorum vs...Kurallara surekli uymaya calisiyorum ama en ufak hatada affetmiyorlar iste.Bu Turkiyede'de boyle olsun..Hata yapani affetmesinler affetmesinlerki bir yilda trafik terorune 10binlerce kurban bir o kadarda sakat vermeyelim...
(sozlerim sana degil genele yazdim)
çok daha dikkatli olmak gerek