bende quann zamanında bayaa oynadım The Others Guildinden Aresgüzel ortam olsa yine oynarım
bende quann zamanında bayaa oynadım The Others Guildinden Aresgüzel ortam olsa yine oynarım
Midtown madness
iyi oyundu yaw , ılk makaslarımı orda yapmıştım![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
buğra tekrar başlasanayine çok eğlenceli oluyor. gerçi ben yeniden başladım 5 ay öncesine kadar yabancı bi shard da, (eskiden 56 k ile türk serverlerı bile kasardı, nebulada sıra beklemeler falan
) hala çok eğlenceli geliyor insana. hele yabancı sw larda hepten 24 saat kalabalık olunca insan hiç sıkılmıyor
![]()
driver I, II
silent hill I, II, III
valla gta 4 oynuyorum şu sıralar ama bi yandanda nerede o san andreastaki bisiklet sürmeler denize dalmalar falan demiyo değilimama gta harbi değişik bişey, gta 1 de tanker oyunun en hızlı aracıydı kamyonların altından geçerdi elemanımız
suckmyrocket yazınca isme para verirdi falan ey gidi günler
![]()
mario da unutulmaz
nintendo 64 üm vardı kasetli atari lerin biraz evrimli haliydi mario oynardım 3 boyutluydu bi insan neleri yapabiliyorsa yapiyordu çok zevkliydiharita sınırsızdı
![]()
doğrudiyorsun açmaz, ben neverlands reborn shardında oynuyordum 3 aydır ara verdim. eskilere nazaran değişik bi sw orc öldürerek bs ten kazanacağın paradan daha çoğunu kazanıyorsun öyle bi yerama dediğim gibi hala eğlenceli. hala güzel.
bugünde kastım rapid share dan microsoft flight sim. x indirdim hep içimde ukteydi almamıştım o oyunu, sabiha gökçeden kalkıp atatürke inmekten başka baya bir sinir zorlayan bir oyun gibi geldi eğer joypad yoksa![]()
Ahaha tesadüf denk geldi bu da ilk atari reklamı![]()
Evinize koşun atariyle coşun
http://www.facebook.com/home.php#!/v...7434249&ref=nf
EMC
run uo gibi makro kasanlar var, lakin çok fazla makro takipçisi programlar yapmışlar ve 1 hafta jail veriyolar makroculara ve afk olanlaraben direkt dedim nebulaya gireyim eski şifreyi unutmuştum, nebula 1 haftaya falan onay yollayınca direkt bitek username alınan bu servera girmiştim memnunum şahsen sürekli game masterlar falan mevcut sıkıntı yok denenir yani.
kalabalıkmı peki server ben en son yazın nebulaya gırmıstım 110 kişiyi geçmiodu
kalabalık 200 lerin üstünde oluyor çoğu zaman, polonya svıydı sanırım ingilizce konuşuluyor, bi yerde anket vardı en iyi 6. shard dı. en iyi listesi falan da var neverlandsreborn.com dı galiba site orda anketin sitesi var.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)