yanlız vts ile megane dan böle sesler çıkıyo mu yaw
ve de bu sesler bence nfs serisinden alınmış gibi geldi![]()
yanlız vts ile megane dan böle sesler çıkıyo mu yaw
ve de bu sesler bence nfs serisinden alınmış gibi geldi![]()
Türk Yapımı Modifik Komedi![]()
ben süper dedim halim çetin e ama ;
mustafa:ilk filmde bizi çocuk katili yaptın(cadde)
ikinci filmi öle bir yapmışsın ki sanki caddebostanın üst kısımda hap toz satıyoruz aşağı sahil kısmına inip gaz basıyoruz(cadde hikayeleri)
üçüncü filmi merakla bekliyoruz umarım ordada bizi terörist yaparsın (cadde teröristleri) dedim... ama anlayana.....artık bu film serisi hakkında konu açıp reklam şansı vermeyin rica ediyorum inanılmaz vakit kaybı![]()
..::PASSATURBO1::..
Fragmandaki sesler Nos basarkenki piston görüntüsü hızlanmadaki göstergeler tamamen birebir fast and furious filminden alınma![]()
senaristler kendi birşey yapamıyorki adamlar yabancı filmlerden bi o sahne bi bu sahne özene bözene en sonunda böyle birşey çıkar ortaya ne olacak
hakkaten dolarla koko nedir ya hele araçları sürerken bittim tiplere
o saxo ya da 50 000 tl istiyorlardı sahibindende![]()
senaryosu çok kötü. bu şekilde vizyona girerse kimse gitmez bu filme . zaten çok özenti bir toplumuz bu filmden sonra 13 14 yaşındaki çocuklar kokaine esrara başlarlar...
bir iş yapmaya karar veriyorsunuz madem adam akıllı yapın da güleceğimize ÖVÜNELİM...
fast furiousun sultanciftliği habipler versiyonu olmuş film
abi ne kızıyosunus bunlarla aramızda sınıf farkı var biz pipetle çekiyoz bunlar dolarla adam vtsye 2jz koymuş biz anca filtre egzoz yapabiliyoruzbunların hatunları hız delisi bizimkiler 150nin üstüne sinir yapıyo direksiyona saldırıyo
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)