bayrampaşada markette calısıcak eleman arıyoruz arkadaslar genc arkadaslar olursa daha ıyı olur fazla iş yok bızle beraber takılıcak gece gunduz tech te olucaz :)
Printable View
bayrampaşada markette calısıcak eleman arıyoruz arkadaslar genc arkadaslar olursa daha ıyı olur fazla iş yok bızle beraber takılıcak gece gunduz tech te olucaz :)
Kimya bölümü son sınıf kısmetse 1 aya bitecek. ilaç mümessili olmak çok istiyorum
PAZARLAMA becerim çok yüksektir. Bana bir mal verin ben onu satarım :)
Ne iş olsa yaparım abi modundayım; yeterki iş ola
Beykent Kipa Mağazasına Part - Time personel alınacakmış. Mağaza Müdürü tanıdığım ilgilenen arkadaşlara duyurulur. Çalışma saati günlük 6 saat ve haftada 4 gün.
Maaş + SSK + Sodexo + 3 aydan sonra Alışveriş Kartı ( Bonus Kontör ) , 1 sene tamamlandıktan sonra ikramiyeli sistemde devam ediyor maaşlar.
Full Time'da alabilirler tam bılgım yok o konuda ama giderseniz zaten görüşme sağlarsınız.
Ve yine Beykentte İsmar Açıldı Geçen gün tesadüfen gördüm Kasiyer ve şarküteri elemanı arıyorlarmış. ismarda tanıdıgım yok malesef ki sadece iş arayan arkadaşlara yol gösterme amaçlı yazıyorum.
Bende staj yapmak için dis ticaret şirketi veya lojistik firması arıyorum :)
Varsa çok iyi olur,dis ticaret bölümünde okuyorum..
dış ticaret elemanı arayan varmı yeni mezun yetiştirmek bünyesine katmak isteyen en az 2 sene tecilim var. pc lerle aram gayet iyidir hatta elektronik eşya satış da olur. :)
beyler biraz daha ayrıntılı bilgi verin bence:D
Atatürk Oto Sanayi'de iş arıyorum. Yaş 17-18 :) Şöförlüğüm var, ehliyetim yok. Bişeyler öğrenebiliceğim bi iş olmasını istiyorum :D
Telefon ; 0538 799 89 altmışdört
Arkadaşlar çevrenizde biri varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz belki faydası olur ;
Müşterilerimden kablo sektöründe faaliyet gösteren büyük bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanı için avrupa yakasında ikamet eden ( merter-eyüp-bayrampaşa-fatih-g.o.paşa-zeytinburnu fabrikaya mesafe açısından daha iyi olur) ileri düzeyde ingilizce bilen, üniversite mezunu prezentabl bayan personel aranıyor.
Fabrika adresi - Arnavutköy (Boğazköy)
Web Tasarım alanında stajyerlik yapabileceğim, ister tam zamanlı ister haftanın 3 günü olabilecek. Yeterki işi öğrenebileceğim bir yer arıyorum. Yaşım 20 ayriyettende Grafik üzerindede ağırlığım vardır.
Teşekkürler.
ooo bnm konu almiş yürümüş :D
neyse yazayim bugun imzami attim :D şirket mali problemlerinde zaten 3 aydır para vermiyordu.bugunde attim imzayi haziran sonu boştayim :D
bende sınırlarımı zorluyorum bu şirkette az kaldı imza atmaya :D
merhaba arkadaşlar. 1 hafta sonra okulum biticek ve istanbul silivri olan memleketime dönüş yapıcam. fakat döndüğümde boş durmamak için çalışmak istiyorum. acaba bulunduğum bölgelerde çalışacak birine ihtiyacı olan varmıdır forumdan ? ehliyetim var ve otomotiv - otomobil konusunda az çok tecrübeye sahibim. cevaplar için teşekkürler. bu arada üniversitedeki bölümüm otomotiv.
Elektrik Elektronik Mühendisi arayan varsa iş arıyorum...
ankara il sınırları içerisinde iş arıyorum :hehe:
geçmiş cvde otomotiv sektöründen turizm sektörüne kadar piyasanın bilindik firmalarının referansı vardır
Bizde çağrı merkezinde çalışacak arkadaşlar arıyoruz.
İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki linklerden başvuru yapabilir.
Yüksek Gelir Sağlamak İsteyen Telesatış Yöneticler | Tekhedef Teknoloji İletişim Hizmetleri Paz.Tic. LTD. ŞTİ. | Secretcv.com
Tekhedef Teknoloji İletişim
bende bakınıyorum 4 senelik mağazacılık tecrübem var.
mavi bilgisayar + gold bilgisayar , ürün yöneticisi olarak çalışıyorum
anadolu ticaret bilgisayar prog mezunuyum.
açıköğretim okuyorum 4 senelik.
ve artık birşey söylemeliyim.
hizmet ve mağazacılık sektöründen bıktım!insanlar iğrenç geliyor artık. :(
Bu konu genel bir konu olmuş sanırım konu kirliliği olmasın burdan güncel çekeyim arayışıma bende ...
İnşaat mühendisiyim diplomaya 2 dersim kaldı 2013 şubata elimde kısmetse. Kendimi geliştirebileceğim ve 30 günlük kalan stajımıda tamamlayabileceğim , aileme olan yükümü engelleyecek bir iş arıyorum (kendi alanımda)
Ehliyet şöförlük mevcut
yaş 22
Tekfen inşaat bomonti apartmanları şantiyesinde 30 gün staj yaptım
çorluda ertaş yapı denetim adlı firmada 2 aya yakın çalıştım firmaya hayrına çalıştığımızı anlayınca bıraktım...
istanbulda mimarobada ikamet etmekteyim iş durumuna göre çorlu yada tekirdağ merkezde olabilir..
Askerlik sorunu yok.
vallahi genel konu olmuş :)
bende bıktım muhasebecilikten yemin ediyorum limon satıcam.
bu yıl işler kesat batan batana..
benimde ortalama akşam 17.00'den gece 01.00 kadar boş zamanım var.bunu değerlendiricek bir iş bakıyorum.
yazım dedim belki denk gelir.
muhasebenin yanında, pc net telefon tamirat tadilat otomotiv uzmanlık alanım :)
onu yapmam bunu yapmam gibi dertlerim yok.
ev kredim var onu ödemem lazım :D
netcad - arcgis bilen harita mühendisiyim. sahada çalışabilirim :D temmuz 07 den sonra bursa çevresinde iş arıyorum.
Bireysel antrenör arayan varsa pm atabilir.
Bankacılık ve sigortacılık bölümü son sınıf öğrencisiyim muhtemelen okulu 2 dersten bitiremicem ve okul uzucak.T.C Ziraat bankasında staj yaptım (1 ay) yazında Anadolu sigortanın merkez binasında(levent iş kulelerinde) staj yapıcam.Stajdan sonra çalışmak için iş arıyorum.Eta7 ve BetaQL programını kullanıyorum ve bu programı kullandığıma dahil elimde eğitim belgesi var.Bölümümle ilgili elimde 6 tanede sertifikam var.İstanbul beyoğlu'nda yaşıyorum.Ehliyetim var.Aileme yük olmaktan sıkıldım artık.Kendi paramızı kazanma zamanı geldi.Uygun bir iş olursa pm atabilirsiniz.
Şimdiden Teşekkürler...
bende askerden yeni geldim lisans işletme ön lisans bil. tek. ve prog. mezunuyum 4,5 sene kadar bankacılık yaptım, iş arıyorum :)
Hayali ingilizcen varmı hangi bankada çalıştın?
Bizede 4 5 masaya bakacak bir garson lazım ama önemli bir dip not var babam çok ama çok agrasif bir adamdır anlaşamazsanız mesuliyet kabul etmiyorum :D:D yerimiz eminönünde yolu düşen olursa misafirde edebilirim
Enerji, Maden Sondaj, İnşaat ve Ziraat üzerine geniş yelpazezi olan bir firma için yeni mezun ve/veya 2 yıl tecrübeli,
Üniversitelerin, İnşaat, jeoloji, jeofizik Mühendislik bölümlerinden mezun (Mühendis olmasa da Matematik, Fizik mezunu da olabilir.)
Seyahat engeli olmayan, gelişime açık, İstekli , dinamik ve
İyi derecede İngilizce bilir olmalı.
Bu şartlara uygun arkadaş varsa bana pm atabilir , gerekli yere yönlendiririm.
arkadaşlar selam...
bi gazetede gordugum iş ilanına istinaden yaptıgım telefon gorusmesinde;
istanbul atakoyde galleria onundeki VALEPARK icin eleman aranmakta.. ben gittiğimde şartlar ilk ay 900 sonraki ay 1000 TL,,, sabah 11,30 akşam 11,30,, h ici bi gun izin,,, yemek akşam servis ve sigorta olarak belirttiler.
aramızdaki bazı arkadaşlara yararı olur diyerekten buraya yazıyorum... isteyenler gidip elemanla gorusebilirler... ilanınızı gazetede gordum dersiniz.
tşk
Rıdvan.
yokmu harita müh. isteyen :D
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
işveren olmayıp çalıştığı yerde iş alımı olanlar daha fazla belirtirse buraya işsiz arkadaşlar yararlanabilir.