günceliyelimmm
Printable View
al benden de o kadar. dış tic. bitirdim aöften işletme 4.sınıftayım. ingilizzce-tecrübe-askerlik. çat pat ing. vardı kursa gittim biraz ilerlettim. tecrübeyi çalışmadan nerden yapayım allahsızlar? askerlikte bu gidişle aöf bitince tecil bozdurup direk giderim.
yaratıyorsan bari torpilde yap Allah'ım :(
güncel diyelim iş arıyoruz varmı yardımcı olabilecek
merhaba arkadaşlar maslak oto sanayide özel mercedes servisindeydim tartıştım çıktım .internetten ilan lara bakıyorumda mekanik bakım teknisyeni arayan yer çok eğer istanbul anadolu yakasında oturan varsa en az 8-9 yer var var elemen arayan belki aranızda vardır mekanik iş arayan diye paylaşmış oldum adres-yeni bir iş .com:icon_tup: askerliğide karıştırmıyorlar
bi güncel daha atmak istedim yaaa 3 ay oldu sıkıldım evde :D
:Devvveeeet iş bulan yokmu şimdi aramızda ne dünyadayızz bee:D
dayı şart abi dayı şart bir yerde dayın olacak. Hayırlısı bakalım askerden sonra yüksek lisans yapıcağım yüksek yapıcak üni vasıtası ile olmadı managment tranie olayı bile birşeyler yapacağım diye umuyorum. Not:eleman lazım mı abi ? :D
yanlış anlamadım abi,ben biraz dertlendim sosyal toplum ve iş dünyası beni daha girmeden terletti. :)
Torpilsiz işe giren ender kişilerden biriyim. Hemde televizyon sektöründe :) Şuanda elemana ihtiyacımız var alacağımız elemanda hazır 1.5 senelik stajyerimiz ama torpil yok sokamıyoruz :) Bu işleyiş böyle çok kötü gerçektende.
Bende sıkıldım evde bulamadık bi iş :S
birde bankacılık sektörü var ki Allah topunun canı cehenneme. Garanti şöyle yapar ortaya bir konu verir münazara edin yardırın der 10 dk bekler not alır ona göre alır.sonra tekrar farklı pozisyona başvurun o pozisyona başvursanızda sizi almazlar.! Garantide şubede memur bir abim var şöyle der şube müdürü telefon açsın yeter mülakat filan hikaye. :)
Finansbank arar mülakata gel der gidersin sonra 1 hafta sonra dönerelr mülakata girmediğiniz için işe alım süreciniz iptal edilmiştir.
Citi bank dersin sizi s.klemeden dinlerler sonra size dönücez dersin gönderiller.
Denizbankın sınavına girersin geçtimi kaldımı ne gerek var haber vermeye.
moralim bozuldu .mk hatamı aramaya çalışıyorum mülakatta kötümü ifade ettim yanlış cümleler mi kurdum diye amma ve lakin yok işte .mk
en nefret ettiğim şey form doldurmaktır istanbul daki bütün yetkili servislerine form doldurdum ulan allah belenızını vermesin birinizde olmadı diye arayın bee oylandı dıee aramalarını vazgeçtim ne günlere kaldık sanayidede işler kapandı gidip milleten işte isiyemiyoruz ne yapacaz evde kaldık galiba:D
yalan dolan hepsi geliyor bana. İK departmanları var ya hani o bankaların hani o egoist ben ruhlu bencil hani o menepozlu karıların Allah taaa belalarını versin.
ulan girdiğim ve en verimli feedback aldıgım ikdan mülakat oldu. ama girmemiş saydılar mail attım yok aradım kaç defa ik departmanı tele dönmüyor. :ofk:
senin bahsettiğin o yaratıklardan bitanesiyle bugün yine bir görüşme yaptık form doldurdum biz sizi arayacağız son nokta bu allah allah sorun bizdemi acaba yoksa dillerimiz farklıımı anlayamadım arkadaş bide şuu askerlik mevzusu var askerlik yapmadıysan iş vermiyorlar böylee kriterrin taaaaa.........:mad:
askerlik hava cıva ya tanıdık olsun alırlar birader gerçekten bak. bir tanede şu vardı gittim görüşmeye cvn üzerinden gidelim adım bilal bıdıbıdı dış tic. aöf işşletme staj burada bıdıbıdıbıdı. tamam dedi iş olanakları maaşları şimdi söylemiyoruz (sanki sordum .mk) işyeri burda. bye bye birde sahte tebessüm bitti. çok küfür ederimde ban yemek istemiyorum......
büyük şirketlere gidiyorsun ücret soruyor örn 1000 tl diyorsun hemen başlıyorlar yavv 1000 çok işte askerlik yok ulan sanki kendi maaşına ortak olacaz sanane madem eleman arıyorsun o fiyatın üstünde düşünen insanlar gelmesin diye ilana belirt ö.k..z hele bide insan kaynakları yokmu varya onlar varya onlar :mad:
haa bide tanıdık kısmına gelince bizim memlekette işler nedense böyle yürüyor bi anlam veremedim gitti formda yazıyor şirket içinde akraban varmı ne biçim bi düzen bee
Bende işsizim,iş arıyorum.
Gold'da ürün yöneticisi olarak çalıştım mağaza yanınca bıraktım,
İş arıyorum çok acil hemde öyle böyle değil.Kocaeli İzmit olmak kaidesiyle tabi ki :/
3 ay mekanikçi aradık zor bulduk. mekanik teknisyeni olupta işsiz kalmak çok zor iş yav. bizim sanayide bile usta bulamıyor millet.
üstelik 1200 lirayla işe başladı adam. üstelik daha askerden döneli 1 gün olmuş adamın başladığı maaş bu. kalifiye usta zaten kapış kapış gider.
selaaam bende geldim :D:D:D
***** işsizler kulübü gibi oldu burası :D
valla çıraklar bile haftalık 150 lira alıyor. sanayiyi dolaşınca bulabilirsin. ama internet üzerinden sanayide iş bulamazsın.
kardeşim istanbulun neresinde otuyorsun anadolu yakasıysa eğer eleman alımı avrupaya göre daha yüksek gazetelerden ve internetten eleman arıyorlar ve aık açık söylüyorlar yetiştirecek eleman lazım diye avrupadaysan ufak bi dükkanla başlarsın1-2 ay çalışırsın işi öğrendikten sonra daha büyük bir yere geçersin iş var ama hep kör noktalarda kalıyor ib.e:)
Hort :(
Gümrük müşavirliği yada YGM yardımcısı, Lojistik, ithalat ihracat yapan firmalarda operasyon işleri yapabilirim.
Gümrük müşavirliği stajımı başlattım 1 yıl doldu. İzmirde İş arıyorum arkadaşlar.
Bursa"da İş Arıyorum. B+E+D Sınıfı Ehliyetlerim Ve psikoteknik Belgelerim Var. Ağır Vasıta (Tır)
Tecrübem Var. En Son Özel Bir Turizm Fİrmasından Ayrıldım 46+ Kişilik Yolcu Otobüsü Kullanıyordum.
Kısaca Otobüs Kamyon Ve Tır Kullanabilirim. Şöför Arayanlara Duyurulur..
Bende şantiye şefi arıyorum İnşaat mühendisi ve ya Maden mühendisi arkadaşlara duyurulur. İzmir/Torbalı
Kalırım derse kalacak yerimizde mevcut.
Akdeniz Üniversitesinde okuyorum, bu sene dersleri alttan aldığım için devamsızlık
sorunum yok.B+A2 ehliyetim var,elektrik mühendisinin yanında
çalıştım 2 sene az buçuk autocad den anlarım,ofis ortamında çalıştım.Boş durmak
istemiyorum, babama fazla yük olmak istemiyorum açıkçası
Antalya'da iş arıyorum.
madem hortladı burayada yazıyım. istanbula yerleştim ve 5 aydır iş arıyorum. lojistik mezunuyum ama hiç kimse yanaşmıyor. tamamen tecrübesizim. ama çalışmaya tecrübeye ihityacım var vede hırslıyım öğretildikten sonra mesleğim için her türlü zorluğa açığım. avcılardayım yardımcı olabilecek varsa sevinirim.tşk ler.
İş Arayanlar - İşçi Arayanlar diye olsa başlık :D güncel olur