olay kariyer.net beyler...benim özensiz cv'ım ve onyazılarıma bile bi ton firma dondu bir siürü görüşme yaptım...en son kafama yatan işe girdim...
CV niz biraz dolu ise, beyazyakalı yönetici ya da personelseniz, bir uzmanlığınız varsa kariyer.net ile birlikte ik firmalarına da cv nizi gönderin.
HeadHunter lar sizi sağlam bir firmaya satarlar
Her bir pozisyon için 2.500TL proje başlatma bedeli
+
Çalışmanın sonucunda temin edilen her bir personelin/yöneticinin bir yıllık brüt ücretinin %14’Ü (ücret+primler) + KDV
şeklinde firmaya fatura ediyorlar sizi..
O yuzden ücret skalanızı yüksek tutmanız IK firmaları için farketmez, daha da işlerine gelir. Suyunu çıkartmamak kaydıyla tabi![]()
bilgim dahilinde yenibiriş + kariyer
daha sonra secret vsvs geliyor.
çok yaygın değil secretcv
alternatif olarak kullanılıyor.
master ik sitesi kariyer
secrette de kariyerdede cv m var. secretten allah rızası ıcın 1 donus bıle olmadı.
karıyer nette oldu ama sonucsuz. kaldı hep kendı ımkanlarımızla bulduk gene.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Zaten Satış ekibini bu yönde yönetmek (sömürmek) moda oldu. satıştan prim vermeve maaşını düşük tutmak şirketlerin çok işine gelen bir yöntem. Düşününce neden olmasın diyor insanama çalışan için tam bir sörme sistemi.
bi işsiz günceli olsun. Beykent Üni Uluslararası Lojistik mezunuyum.şuan aöf te işletme 3 sınıftayım.askerliği sorun yapmıcak yerlerde iş arıyorum.
3-4 aylık bir işsiz olarak konuya benimde katkım olsun aslında böyle katkı olmaz olsun. Teknik Lise + Kocaeli Myo Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama Mezunuyum. Hali hazırda mezunum denemez alttan dersim yok ama mayıs ve temmuz aylarında yapacağım "göstermelik" birer aylık stajdan sonra diplomamı alacağım. Bilgi İşlem, IT gibi bölümlerde çalışmak kariyer yapmak istiyorum. Askerliği sorun göstermeyecek yerlerde iş arıyorum.
Elektrik Ark Oksi-gaz ve MAG kaynakçısıyım iş aranıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)