User Tag List

Sayfa 20/26 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
489 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: İş araniyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam hoca,

Is ararken belki yardimci olabilicek birkac sey var. oncelikle fiyata takilmadan neresi olursa girin. En iyi is isteyken bulunur

Linkedin profili olusturup, sektorden denk gelen kisileri de ekle 100+ cevren olsun.

Orada yaptigin bitirme projesi vs koy, biraz gelistirilse ise yarar dedigin projeleri yaz,
    Bildigin seyleri ekle

Ozet kismina, bildigin programlama dilleri yaz, 3-4 madde seklinde , sadece ismi yeter.
    Profile tel no ekle

Ozetle biraz dolu olsun, ing yazabilirsen daha iyi, islere linkedin uzerinden saldir sonra

Kucuk-orta olcekli yerlere, okuldan mezun oldum, su su projeleri yaptim. Kendimi gelistirebilecegim bir yer ariyorum. Benim icin uygun pozisyonlariniz varsa sizlerle tanismayi isterim seklinde mail at. 100 yerden 1 donus alirsin ama donus alacagin yer muhtemel yeni is yerin olur

Birde hocalardan biraz yakin oldugun, projeni vs aldigin var mi? . Onlara is ilanlari gelir arada, bildigi firmalar olur. Yonlendirebilirler, muhakkak konus

Bu arada aklinda birsey var mi yazilim mi istiyorsun analiz mi

Simdiden kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    IAU uluslararasi iliskiler ya da isletme falan okumak isterdim

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankarada çoçuga yaşlıya bakacak iki tane özbek bayan var ,,güvenilirdirler ailecek tanıdıgımız insalar zaten onda şüpheniz olmasın

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kunteper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IAU uluslararasi iliskiler ya da isletme falan okumak isterdim
    Ben okudum bi b.ka yaramıyo emin ol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç olmazsa bir yere stajyer olarak girmeyi denesen? Şirketler sever öyle durumları, asgari maaş alırsın ama en azından hem tecrübe kazanırsın mülakatlarda anlatacak birşeyin olur, hem çalışıyorken iş arama daha farklı olur. Orada kendini gösterirsin tam zamanlı bir pozisyona geçebilirsin, birileriyle tanışmaya bak sürekli durumunu bunaltmadan anlatarak farklı yerlere geçiş sağlayabilirsin.

Network çok önemli iş bulma konusunda, ünideyken sağlayamadıysan en basitinden bir şekilde stajla iş ortamına girip oradan çevre sağlamaya bak.
    Network gerçekten geçerli bir konuma sahip iş bulma anlamında biliyorum.Stajer olarak başlamak dediğiniz gibi mantıklı bir yaklaşım olabilir.
    Bir işveren gözünden bakarsak sonuçta giderleri olmayan bir eleman statüsünde olacağım.Yanıtınız için teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alacağım
    Selam hoca,

Is ararken belki yardimci olabilicek birkac sey var. oncelikle fiyata takilmadan neresi olursa girin. En iyi is isteyken bulunur

Linkedin profili olusturup, sektorden denk gelen kisileri de ekle 100+ cevren olsun.

Orada yaptigin bitirme projesi vs koy, biraz gelistirilse ise yarar dedigin projeleri yaz,
    Bildigin seyleri ekle

Ozet kismina, bildigin programlama dilleri yaz, 3-4 madde seklinde , sadece ismi yeter.
    Profile tel no ekle

Ozetle biraz dolu olsun, ing yazabilirsen daha iyi, islere linkedin uzerinden saldir sonra

Kucuk-orta olcekli yerlere, okuldan mezun oldum, su su projeleri yaptim. Kendimi gelistirebilecegim bir yer ariyorum. Benim icin uygun pozisyonlariniz varsa sizlerle tanismayi isterim seklinde mail at. 100 yerden 1 donus alirsin ama donus alacagin yer muhtemel yeni is yerin olur

Birde hocalardan biraz yakin oldugun, projeni vs aldigin var mi? . Onlara is ilanlari gelir arada, bildigi firmalar olur. Yonlendirebilirler, muhakkak konus

Simdiden kolay gelsin
    Hocam linkedin veritabanında üyeliğim mevcut fakat dediğim gibi internetten olmayacak gibi bir izlenim yaratıyor artık bu durum.Ama daha detaylı bir bilgi ekleyeceğim sisteme tavsiyeniz üzerine.Maalesef hocalarla hiç aram yok zaten bahsettiğim gibi bilgisiz tipler kendileri belki çevreleri olabilir ama beni yönlendirmez sanırım.Sebebi ise bölümü birincilik ile bitirip mezun olan arkadaşın bile açıkta olması
    Ben daha çok yazılım alanına yönelmek istiyorum ama bu sanırım zaman alıcak.Verdiğiniz bilgiler , tavsiyeler için teşekkür ederim.

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim dediklerimi yaparsanız öne çıkma ve cv görüntülenme oranınız artar :

Öncelikle Kariyer den cv nizi doldurun gerçekten hiç birşeyi atlamadan doldurun. Çünkü firmalar eleman ararken anahtar kelimeler ile sizin doldurduğunuz alanların pek çoğundan yararlanıyor sistem.
    Her gün sabah ve öğlen muhakkak cv tarihini güncelle diyeceksiniz mobilden. Bunu bol bol yaparsanız firmalar sizin kriterlerinizde eleman aradığında filtre listesinde en üstlerde çıkarsınız.
    Genelde insanlar birkere dolduruyor sonra 3 ay doldurmadan aynı cv ile başvurmaya devam ediyor göremezler sizi tabikide. Ayrıca firma sizi beğenip cv nizi kategorize ettiğinde daha sonra o kategorize ettiği cv ler içinde arama yaptığında da sizi bulmak istediğinde gene en güncel cv ler liste başlarına oynuyor.

Bunlara dikkat edip birde facebook profil fotosu gibi foto koymayın giyin gömleği yaslanın beyaz duvara çektirin birine güzelce onu koyun.

Benden bu kadar

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam hoca,

Bildigin seyleri ekle

Profile tel no ekle

Simdiden kolay gelsin
    Yıllardır linkedin'e üyeyim. Genelde eğer tecrübe çok azsa orada kimse dönüp bakmaz. Genelde yeni mezun arkadaşlar hep ekliyor sonra mesaj atıyorlar full stack developer olmak istiyorum iş arıyorum diye yada ekliyoruz duruyor.
    Orada eğer aktif olacaksanız insan kaynakları danışmanlık firmalarını filan ekleyin belki onların faydası olabilir.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 g projesi oldugu icin gsm sirketleri eleman ariyor basvurmanizi öneririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saglik meslek lisesi mezunu arkadaslar var ise benimle irtibata gecsinler.

554 574 09 96
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul Üniversitesi biyomedikal mezunuyum. 1 sene özel forma ve 3 sene devlet hastanesinde biyomedikal uzmanı olarak çalıştım. Askerliğimi kısa dönem olarak yeni yaptım. İstanbul öncelikli avrupa yakasi is aramaktayım. (4 yıllık anadolu Üniversitesi lisans diplomamda vardir)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @sirhot

Kan alma saglik taramasi gibi isler icin eleman ariyor benim bacanak. Yaparim dersen bi sorayim ona avrupa yakasinda yerleri.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMRIX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir konuda da ben bilgi almak istiyorum izniniz ile. 2015 Ağustos'da özel bir üniversitenin (adını söylemek istemiyorum) Bilgisayar Mühendisliği bölümünü bitirdim.
    Fakat nasıl bitirdim ne siz sorun ne ben söyleyeyim.Donanımsız hocalar ve işe yaramaz eğitim yapısı ile açıkçası kendime pek fazla birşey katamadan mühendislik diplomasını aldık.
    Fakat şimdi şu aşamadan sonra iş konusunda tıkandım abi ben , tecrübesiz zaten eleman alımı yok gibi belirttiğim gibi donanımım da fazla yok , İngilizcem de perfect seviye de değil.
    Yani iş bulma sitelerinden sağa sola boş yere cv atmaktan başka birşey yapamadık henüz ve açıkçası artık canımda sıkıldı düzen müzen de kalmadı. (mesajı gece 02.25'de yazıyorum )
    Şu aşamada nereden başlamalıyım ne yapmalıyım bana bir yol gösterseniz fikrinizi belirtseniz çok sevinirim.
    Mümkün olduğunca kısa öz aktarmaya çalıştım durumumu gerçekten tavsiyeleriniz benim için önemli.Teşekkür ederim.
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İAÜ'mü ?

Allah belasını versin la o lise çakmasının.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Endüstriyel Elektronik mezunuyum. Lehim havya pcb ile cokca zaman gecirdim.

Ankarada boş zamanlarimi degerlendirme amacli evden, fason Th (DIP) manuel PCB (component) dizilimi işi yapmayi istiyorum.

GökhanAkarsu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi forumlar bende iş arıyorum daha önce halkalı gümrüğünde nakliyecilik evrak takibi yapdım
    34 TT 0011 ( 98 HB 1.4 iS )
    34 DEJ 21 ( 08 CİVİC ELEGANCE )
    06 RJE 57 ( 12 SCİROCCO 122 PS )
    34 SGN 49 (97 CLİO RSİ )
    34 ZP 8225 (2000 CDTİ VECTRA )

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @sirhot

Kan alma saglik taramasi gibi isler icin eleman ariyor benim bacanak. Yaparim dersen bi sorayim ona avrupa yakasinda yerleri.
    Benim işim cihazlarla teşekkür ederim yinede. Kan alma vs gibi şeylerden anlamıyorum . Sizin bahsettiğiniz şeye uygun değilim yüksek ihtimalle

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şartlara uygun arkadaşımız varsa başvursun.
    http://personel.gtb.gov.tr/data/56a0...av%20ilanı.pdf
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Canselmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alanyadayım akdeniz üni t işletme mezunuyum . Otomobil sektöründe calışmak istiyorum danışmanlık vs tanıdığı olan varsa başaranda vs yardımcı olabilir mi
    Elleme Sekelesin...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakarya , kocaeli taraflarında yaşayan ve yaşama imkanı olan arkadaşlar varsa bence bi değerlendirsin

toyata yüksek adette eleman alımı yapıcakmış fabrikaya

http://www.toyotatr.com/?m=p&pid=46

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 20 gündür işsizim iş bakıyorum ,bodrumda yaşadığım için iş olanağı biraz kısıtlı ,yokmu aramızda kimse bodrumda işveren ��
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)