kanka inşallah alınır araba ama 160 lık sciroccoyu hala 53 bine nası vericekler onu düşünüyorum bide ısmarlanıcak araba ellerinde olsa tamam ama indirimde olsa 53 bin lirayı aklım almıyor
Printable View
kanka inşallah alınır araba ama 160 lık sciroccoyu hala 53 bine nası vericekler onu düşünüyorum bide ısmarlanıcak araba ellerinde olsa tamam ama indirimde olsa 53 bin lirayı aklım almıyor
Çok güzel araç olsa da yine her taraf scirocco doldu :P
Onun dışında içi dışı çok hoş,bana göre eksikleri;
Konsolun Golf ile aynı olması,arka koltuk ve iç mekan çok dar,tavan çok basık,cam tavan oldugu halde tavan açılmıyor,arka cam çok çok küçük,ve burun biraz uzun. Kısacası çok klostrofobik bir otomobil.
Öntarafta darlık hissi yokta arka taraf cidden bunaltıyor biraz..
ben pek dediklerine katılmıyorum konsol değil kadran golf e benziyor konsol kendine has, arka koltuk ve içmekan da bu tarz spor otomobile göre makul seviyede mini cooper den geniş mesela ,bu aracın tavanıda basık olmassa ve arka camı küçük olmasa hiçbir özelliği kalmaz zaten bütün dizaynı gider,bu aracın engüzel kısmıları bahsettiğin yerleri,burnuda çokta uzun deği .Bu görsellik tabi zevk meselesi
Bakalım Bugun Yine Konuştum Doğuş'la Bu Kadar Tok Satıcı Olamazlar Ya Neyse :) Onlar Yüzünden Vazgecicem :)....
Bir Kaç Araç daha Var Baktığım İlgilendiğim Scirocco Hakkında Hasar Danışmanı Arkadaşım Var Doğuş'ta Bakalım Servis İncelemesi Yapıcak Sorunu Vs Varmı :)
Ama Dün Gördüğüm Muameleden Sonra Alma İhtimalim Tamamen İndi Aracı..Min 4 Ay Sonraya Getirtmeleri Fiyat Konusunda Şimdi Ne Dersek O Tarihte Ne Olur Demeleri Can Sıktı Bakalım
valla ben rocco düşünüyodum 160 lık plus mı bişey vardı galiba ötv indirimide daha olmamıştı araçta dsg xenon cam tavan sadece deri yoktu 69.000 tl civarıydı arabanın içi golf ile aynıydı ama sonradan değişti güzelleşti ama arkası çok dar bindim ve indim daraldım tt s2k tarzı araçlardada daralıyorum orası sana kalmış :D ama beyaz alma çok var ben yeşilköyde oturuyorum beyaz 3 kasa ve scirocco çok var
arkadaşım kırmızı aldı birazdan test edicem daha ayrıntılı yazarım
mcs demişler servis olayı benim için çok önemli borusanda ilginç fiyatlar oluyo ben almazdım
EOS
http://img695.imageshack.us/img695/3586/eos.jpg
SCIROCCO( MAKYAJ ÖNCESİ )
http://img148.imageshack.us/img148/1...kiscirocco.jpg
SCIROCCO
http://img535.imageshack.us/img535/8...iscirocco1.jpg
bende aracımı alalı 20 gün oldu 1.4 tsı 160 lık rocco gidişi bence gayet güzel yol tutuşu kısmen iyi ama ani hareketlerde acayip saçmalıyor ama bu araca bi coilover ve güzel bi yazılım yapılırsa bence tadından yenmez kesinlikle al derim bana sorarsan.. ayrıca yakıt olarakta ilk depomda 480 km yaptım şehiriçi 2. depomda 590 km yaptım yarısından çoğu şehiriçi yani ekonomi yapmak istediğinde ekonomi performans istediğide performans...
Bu arada, daha ilk seneden iç mekanda değişime gitmeleri çok kötü oldu.
EOS'un iç mekanını koymaları ayrı bir fiyasko, araç çıktıktan sonra akılları başlarına gelip düzeltme yapmaları da ayrı fiyasko.
Eski iç mekanla alanlar satarken sanırım baya zarar edicekler.