bir imprezayı ele alırsak ön aksları difransiyeli vs vs iptal ederek arkadan itişli bir drift imprezası elde etmek mümkünmü??![]()
bir imprezayı ele alırsak ön aksları difransiyeli vs vs iptal ederek arkadan itişli bir drift imprezası elde etmek mümkünmü??![]()
on aksı falan iptal etmiyortsunda bi kit var, rhdjapan.com da vardı imprezalar icin alıp orta dife mi takıyodun oyle bisey detayını bilmiyordum rwd oluyor araç bi bak istersen oraya
zn plakalı draglara katılan subaruda vardı sanırsam böyle bir ürün korhan abi yada dogukan daha bilgili olarak yazacaktır görünce .)
güzel olurdu...
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Fotoğraf aradım ama bulamadım. 2008 de ankara draglarda 0 çizen siyah 2004 sti vardı hatırlarsın. Tork Garaj Stickerlı, onda vardı bu kitten MRT Murat Abinindi, nerden aldığını nası temin ettiğini öğrenebilirsin..
hep aklımdakı olay subarum olsa sadece arkadan itiş olsun ısterdım
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Quattrolarda böyle bir yöntem bilen var mı ?![]()
büyük ihtimal yoktur ama belki bi cinliği varsa çok güzel olur..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
team orange mi neydi yapmis rwd impreza bayada i yi yapiyo dori dori![]()
gereksiz fanteziler bence200sx ler ne güne duruyor
Zevktir Emektir Amenna Ama Çok Parası Olan İçin Bunlar Yani..
Doğan gibi kasası var kocaman leylek sipek geziyor dirift yapsan nolcak almıs subaruyu apacinin yaptığına bak derler(al sana tartısma konusu Subarumu Doğanmı
)
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
canı sıkılan subaru sahibi birazda yanlıyım derse şimdi bunu sat 200sx al uğraş dur derse veya az yakıyım derse yapabilir![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
çok iyi olur bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)