-
Ben Karadeniz bugday sanayide işe başladım bigünlük işimi yaptım ama ne level atladım ne bişey oldu. Kilo verdim biraz sonra ilk kazancımla ekmek aldım onu kendi yer dimi? İşe gitmek dışında levelimizi nasıl yükselticez? Çalıştım bugünlük bitti iş. Kapatıp yarını mı bekliyim yoksa başka şeyler yapabilirmiyim oyunda?
-
ekmeği kendi yer merak etmeyin. Eğer profilinize fotoğraf eklerseniz lvl atladığınızı göreceksiniz. lvl 2 olduktan sonra my place bölümündeki training kısmından askeri eğitiminizi yaparak puan kazanabilirsiniz. İlk günlerde pek yapacak birşey yok ama lvl 5 ten sonra cephelere savaşa gitmeye başlayabiliyorsunuz.
-
O değilde ben yönetim paneline girdim yanlışlıkla :angel:
-
ben turkiyeyi sectim yunan gorunuyorum cenral anatolia isgal altinda oldugu icinmi ??
-
Bune ya paramızla şirket sahibi olamıyoz a.g. en az bir gün calışmamız lazım diyo iş veren yok mu bana.
-
bende katıldım bakalım neymiş :)
-
ilginç bişeye benziyo :D
Yunanlılar 31 çeksinler anca tutuklarını alırlar gerçek hayatta ...
-
egeden girdim olaya unun görünüyoz iyimi nasıl halletcez onu
-
yaw bendede yunan bayragi cıktı yaw :S ne yapmam lazim simdi
-
hesabimi nasil kapatabilirm yunan oldum yaw
-
Aramızda yunan olan bir arkadaş varsa bi parça yollayabilir mi bana gümrükte sorun çıkmaz ayarlıcam herşeyi o zamana kadar yükselmiş olurum.
-
ben türkiye den ege yi seçtim egeyi yunanistan mı ypmslar:(
-
Kayıt oldum bende
kullan ıcı adım
ErelHukerek
-
Pek birşey anlıyamadım yahu :D
-
gerçekte ülkeleri battı şerefsizlerin bırakın bari oyunda sevinsinler
-
-
-
ben yunan oldum :S nasıl turk olucam
edit: bilet gerekliymis
-
arkadaşlar okadar çok yanlışlıkla yunan olan varki hepsine yetişmemiz nerdeyse imkansız. Biletlerde paralı. Lütfen oyuna katılan herkes şu msn adresini eklesin : Ddrome@hotmail.com . Yarın sizleri msnde karşılayıp tek tek ne yapacağınızı nasıl gelişeceğinizi anlatacağım yanlışlıkla yunan olarak oyuna başlayan arkadaşların Türkiye'ye mülteci olarak gelmesi ve türk vatandaşlığı alması için elimizden geleni yapacağız. Eğer hesabınızı kapatıp tekrar başlamak isterse lütfen gene aynı linki kullansın ki altınları kazanabilelim. Ayrıca bu işlemi yapan arkadaşlar admine not düşsünler (ingilizce olarak) yoksa multiipden banlanabilirler.