ayrıca www.erepublik.gen.tr dende bilgi alabilirsiniz.
Printable View
ayrıca www.erepublik.gen.tr dende bilgi alabilirsiniz.
Lütfen oyuna başlayıpta devam ettirmeyen arkadaşlar duruma hassasiyetle yaklaşsın yarından itibaren oyun Türkçe oluyor.
Bende katıldım akşam kısemt olursa oynarım
Bende katıldım. asker nasıl olucam :D
öcelikle şöyle başlıyorsunuz. job markete girip bir iş bulup çalışmaya başlayın. Hergün bir kere work demeniz yeterli. Level 2 olduktan sonra my places kısmıntan training yapmanız gerekiyor (her gün bir kere) lvl 5 den sonra asker olabiliyorsunuz. Milli savunma bakanlığından orduya katılım formunu doldurursanız. Görev yapacağınız birliği size yollarlar ve komutanınıza teslim olursunuz.
benım level 2 oldu bakalım şimdilik fazla sarmadı ama :D
lvl 6 ya kadar pek sarmaz zaten asıl ondan sonra başlıyor hareket :D
level 3 üm ben.
komando olmazsam bu oyunu bırakırım ahuauhahua:D
bisey dicem neden egede anadoluda yunanıstan a baglı dıyo sımdı dırek turk olarak baslamak ıstıyorum ama egede olmak ıstıyorum nasıl olcak ?
marmaradan girdim simdi calıstım da
ama oyunu nasıl turkcelestırıcez arkadaslar varmı bılen ?
anlatıyo geldı zaten hemende lınkler cırt olmus
turkıye sayfasına gırdım aktıvasyon gelmıo :S
Türkçe oyun yeni sisteme dahil olduğu için biraz zaman alabilir doğru düzgün çalışması.
Bu arada evet ege ve iç anadolu bölgesi yunan işgali altında. Dün gece Türkleri oyunda bitirecek son darbe için akdenize saldırdılar ama kolay kolay toparlayamayacakları bir darbe aldılar. İşte dünkü savaşla ilgili bir makale.
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır!
Bütün şartlar aleyhimizeydi..Ege'den sonra İçanadolu da kaybedilmiş,
iç karışıklıklar sebebiyle çoğu oyuncumuz ülkeden umudunu kesmişti..
başkanı olmayan ekonomisi güçsüz bir ülkeydik.Yunanistan savaşın erken saatlerinde zafer
çığlıkları atmaya başlamıştı bile.Gün içinde bu savaş bitmiştir diyen oyuncularımız da
vardı.Doğrusu çoğumuz bu düşünceyi içten içe kabulleniyorduk..Müttefiklerimizin çoğu
London'da bir kısmı ise Liaoning'de savaşıyordu..Bir nevi kendi kaderimizle baş başa
kalmıştık..
İçimizde azda olsa bu durumu kabullenemeyenlerimiz vardı.Birşeyler yapmak gerektiğini
söyleyen,Akdeniz düşerse ülkenin gideceğinin bilincinde olan oyuncularımız vardı.Kimi
olumsuz konuşan oyuncularımızı susturmaya çalıştı kimi umudu tükenen oyunculara umut
aşılamaya..Savaş gece 3.30 sularında bitecekdi,akşama kadar herkes birbirini örgütlemeye çalışıyordu,gecenin uykusuz geçeceği belliydi...
Birlik ve beraberliğimiz saatler geçtikçe pekişmeye başladı.!Silahlar dağıtıldı paralar
altınlar bağışlandı...Tek bir düşünce hakimdi,savaşı kaybetsek bile elimizden geleni ardımıza koymayacak Akdenizi Yunan'a ucuza vermeyecektik..Tanklarımız hazırlandı,herkese str'si nispetinde silahlar verildi,bütün imkanlar seferber edildi..Saat gece 00 ve 01 arasında sabah işe gidecek abilerimiz okula gidecek kardeşlerimiz gece tekrar kalkmak üzere yataklarına gittiler..Oyunda kalacak olan arkadaşlara 3:15 de kendilerini uyandırmak üzere telefonlarını verdiler..
Bizim bu çabalarımız müttefiklerimizin de dikkatlerini celbetti.Onlar da Akdeniz'in ucuz
olmadığını anladılar.Gazetelerimizde müttefiklerden yardım isteyen makaleler yayınlandı.
Çağrılar tam vaktinde müttefiklerimize ulaşmıştı.Doğrusu london ve lioaning savaşlarının
garantilenmiş olması rüzgarın bizim lehimize dönmesini sağlamıştı..Rusların ve Sırpların
müthiş çabalarıyla -100kdaki duvar yukarı tırmanmaya başladı..
Saatler ilerledikçe karşı saldırılarımız çoğalıyor heyecanımız katlanıyordu.
500k vuracak tanklarımız hazırdı,ama kimse Yunanistanın nasıl bir tepki vereceğini
kestiremiyordu..Daha önce uyuyan arkadaşlarımız birbir uyanıp siperlerinin başına gelmeye başladılar..
Gecenin kör bir vaktinde burda msn başında birbirini motive eden insanlar vardı,
herkes inanmıştı..Kaybetsek bile böyle kaybedelim dedirtmiştik herkese..
Duvar 600k nın üstüne çıktığında çoğumuz rahatlamıştı,karşı tarafın hamlesine
karşılık verecek gücü toparlamış bekliyorduk..Göztepe İntikam Tugayı üyeleri
birbirinin silah ihtiyacını karşılıyor,daha önce savaşmış arkadaşlarını giftleyerek
bir nevi yaralarını sarıyor son anda eğer gerekirse kamikaze için bütün hazırlıklarını
yapıyordu...
Herbiri ülkenin farklı yerlerinden hatta yurtdışından bağlanan erkeği bayanı
tüm oyuncularımız sanki ellerini yanındaki arkadaşın omzuna koymuş saldırı anını
bekliyordu.Kazanılması gereken bir milli maçın uzatma dakikaları oynanıyordu adeta..
Yürek dayanmazdı bu duruma...
İspanyolların karşı saldırları başladı önce duvar iniyordu 575k 550k 500k...
geri sayımlar hızlandıkça heyecan artıyor,kararlaştırılan 350k'lk duvar sınırı için
herkes bekliyordu..Tanklarımız yanında silahlarını kuşanmış 4-5 strlik oyuncularımız
da vardı,herkes elinden geleni yapacaktı..Yunanlılar ve diğer Eden ülkeleri vurmaya
başladı duvar 430 lara inmişti.İçimizden birkaç arkadaş bu saldırılara karşılık verdi.
Bu arada müttefiklerimizin de destekleri sürüyodu,karşı tokadı yiyen Eden duraksadı
pabucun pahalı olduğunu anladılar..Duvar 450k sınırına tekrar çekildi,umutları tükenen
artık bizler değil eden ve Yunanistandı..ve saniyeler tükendi,zafer çığlığı atma sırası
bizdeydi..Tanklarımız kullanmadan extra gold yakmadan kurtulmuştu vatan toprağı..
Bizler Göztepe İntikam Tugayı olarak vatanın birlik ve beraberliği için ter dökmüş bütün
oyuncularımıza ve bizden desteklerini eksik etmeyen müttefik ülkelere sonsuz teşekkür
ediyoruz.
Darısı Biz Göztepe'liler için çok ayrı bir anlam taşıyan Ege Bölgesi'nin başına..