http://www.dha.com.tr/p.php?g=1175&p=9#gallerytop
enson bunları bulabildik zaten bir kişi tırın üstündeki araç şu marka dese rahat bulucaz...![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
dün gece bu olaya ne yazıkki hastanede şahit oldum bende acile babamı götürmüştüm kapıda beklerken geldi ambulans mekanı cennet olsun..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..Bu ülkede emniyet şeridini yolun 1km dışına yapmak gerekli.!
Başınız Sağolsun
Mekanı Cennet olsun![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Allah rahmet eylesin üzücü bir durum
Abı sımdı haberlerde seyrettım ya 06.30da haberler basladıgında yogun bakımda oldugunu bıraz oncede vefat ettıgını duydum cok uzuldum.
Allah belasını versın o tır soforunun en azından ınsanlık namına bekleseydı bı yardım etseydı bısı yapsaydı mekanı cennet olsun.
Mekanı cennet olsun![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
allah razı olsun hepinizden
AKOM da tanıdıgı olan varmı aramızda Mobese Kamerasından TIR belli olur diyorlar olay yerinin 10-15 m uzağında bir mobese kamerası varmış
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
o yolda zaten eds kameraları mevcut emniyet gerekli işleme başlamıştır sanırım ayrıca akomda bu tarz bilgileri şahıslara paylaşmaz içerden biride zor durumda kalabilir.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)