düz vites fd6 vardı bende geçen ay sattım küçük denemelerimiz oldu son olarak bi era ile her vites aralalılarında farklı süratlerde kalktık bırakın başa baş gitmeyi artık boyları saymıyorum ayırdıkça ayırdı. Diyeceğim o ki fd6 gitmiyor düz ya da otomatik farketmez mugen body kit egzos filtre yay jant yap sağdan sağdan kimseye bulaşmadan git yapılacak şey bu ben arabadan soğudum ve çok sevdiğim arabamı sattım sanırım açıklayıcı olmuştur, saygılar
evet görunus olarak 10 numara yapmıslar aslında alırken 1.8 140 hp sını almak lazımmıs... nese kısmet ogun baya bı nefret etmıstım aracımdan fakat suan yınede sevıorummmmm :d
Ben aldığımda 1.8 leri kaldırdılar şu an sadece 1.6 ları satıyorlar, yoksa onu alacaktım son bir gayretle..
Ayrıca satılsaydıda düşünürdüm, ben satarken çünkü çok değer kaybedecekti 1.6 lara göre. Çünkü vergi farkından ötürü kimse 1.8 tercih etmiyor.
Çokta tınlamıyorum açıkçası, sonuçta 4 kapı - otomatik - sedan bir aile aracı, spor araba tepkilerini beklemek hata olur. 3.500 km oldu aldığımdan beri, 1 kere arkadaşımın Focus dizeliyle roll denerken gazladım onun haricinde çoğunlukla sakin kullandım.
Bu arada otomatik çok yakar deniliyor ama 3.500 km ortalamam 8.6 litre, İstanbul içi kullanımı
İleride belki r20 yaparız hemde 1.6 vergisi ödeyerek :P
Cruise Control'e alıp gidince Jazz'dan bile az yakıyor neredeyse, 4.5 litre civarında geziyor.
Ama benzin alıp şehir içinde yol bilgisayarını sıfırlayınca bakmaya korkuyorum direk 10.0+
Tabi ki manuel kadar hızlı değiştiremez otomatik fakat esas sorun vites değişim hızının saliselik farkından çok uzun olan vites oranları demeye çalışmıştım pasa35.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)