gerçekten çok güzel bir gün olmuş :) bende uyuya kaldığımdan gelemedim :) bütün araçlara maşallah :)
Printable View
gerçekten çok güzel bir gün olmuş :) bende uyuya kaldığımdan gelemedim :) bütün araçlara maşallah :)
özgün şu tarığa yazılım yaparken rakamları karıştır bide aklı başına gelsin ahuahuha:D
fuatla beraber benim işim sebebiyle erken gitmek zorunda kaldık ama çok güzel bi organizasyon oldu herkesin ayaklarına sağlık.araçlarına emek harcayanların da emeklerine sağlık....
polisler alem adamlar abi yaa :) Kerem abim ALLAH razı olsun senin araban da favorimdir :icon_tup: ALLAH cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.
siyah corvette sizindi sanırım bi arkasını gördüm sonra bi daha hiç göremedim.
evet ondan öncede turuncu üzeri siyah boyanmış eski 131'lerden biri bişeyler yapmaya çalıştı sanki orayıda anlamadım. megane coupeyi anlamak zordu. hayvan gibi ses çıkartmasına rağmen çok yavaş gidiyordu sanki
uyarı kısmına pek yetişemedim ama zaten ses çıkartacak bi cihazım olmadığından bişeyde yapamazdım :)
dönüş yoluna çıktığımda e5 çıkışında duran arkadaşlar vardı onları geçtim filan soldan gidiyordum ama şerit gitmiyordu sonra benden önce çıkan arkadaşların sağdan geçtiklerini gördüm. sonrasında mahmutbeyden teme ve eve doğru yol aldım.
yola çıkmadan yolluk almalıydım ***** seferi sayılırım. :)
güzel bulusmaydı :D selcuk abi egzoz patlatıyım mı :D kafanı kırarım ufuk :D tmm abi patlatmıom :D
Sefanın arabanın bi fotoğrafını gördük:D
Mahle Jantli sanirim gri bir VTi var cok tatli duruyor o masallah. Cok tadinda olmus.
sarı civic
someonespecial
stp
ramo si
bu dörtlü bitirdi beni :)
cok guzel bir gundu nice boyle organızasyonlara dıyelım ıns gelen herkezın ayagına saglık araclara masallah... ayrıca miami ve stp ye bu kadar ınsanı bır araya topladıkları ıcın tebrıkler...
elinize emeğinize sağlık çok güzel bir gündü.kendini bilmeyen insanlarda gelmeseydi daha uzun ve daha güzel bir gün olurdu .ama herşeye rağmen güzeldi
fotolar ayarlandı birazdan yüklüyorum , foto başlığına hiçkimse bişey eklemesin :) 156 tane foto ekleyeceğim
Aslında Fuatcım günün yarısı STP araç silmeseydi dahada güzel olurdu. 2 kişi anca bu kadar organize edebildik.
Siteden 10 kişi sayarım öyle bi kudret ve organize çıkarki ortaya 300 araç aynı gün drag yaptırırız. Bunlar nasılmı gelişdi taa ikitelli zamanlarında kalma :)