gerçekten çok güzel bir gün olmuşbende uyuya kaldığımdan gelemedim
bütün araçlara maşallah
![]()
fuatla beraber benim işim sebebiyle erken gitmek zorunda kaldık ama çok güzel bi organizasyon oldu herkesin ayaklarına sağlık.araçlarına emek harcayanların da emeklerine sağlık....
polisler alem adamlar abi yaaKerem abim ALLAH razı olsun senin araban da favorimdir
ALLAH cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah.
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
siyah corvette sizindi sanırım bi arkasını gördüm sonra bi daha hiç göremedim.
evet ondan öncede turuncu üzeri siyah boyanmış eski 131'lerden biri bişeyler yapmaya çalıştı sanki orayıda anlamadım. megane coupeyi anlamak zordu. hayvan gibi ses çıkartmasına rağmen çok yavaş gidiyordu sanki
uyarı kısmına pek yetişemedim ama zaten ses çıkartacak bi cihazım olmadığından bişeyde yapamazdım
dönüş yoluna çıktığımda e5 çıkışında duran arkadaşlar vardı onları geçtim filan soldan gidiyordum ama şerit gitmiyordu sonra benden önce çıkan arkadaşların sağdan geçtiklerini gördüm. sonrasında mahmutbeyden teme ve eve doğru yol aldım.
yola çıkmadan yolluk almalıydım ***** seferi sayılırım.![]()
Mahle Jantli sanirim gri bir VTi var cok tatli duruyor o masallah. Cok tadinda olmus.
///Mürüvvette endaze olmaz.
cok guzel bir gundu nice boyle organızasyonlara dıyelım ıns gelen herkezın ayagına saglık araclara masallah... ayrıca miami ve stp ye bu kadar ınsanı bır araya topladıkları ıcın tebrıkler...
Suat Otomotiv
elinize emeğinize sağlık çok güzel bir gündü.kendini bilmeyen insanlarda gelmeseydi daha uzun ve daha güzel bir gün olurdu .ama herşeye rağmen güzeldi
fotolar ayarlandı birazdan yüklüyorum , foto başlığına hiçkimse bişey eklemesin156 tane foto ekleyeceğim
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)