tb gerçekten güzel olmuş çok beğendim.kazasız belasız
Printable View
tb gerçekten güzel olmuş çok beğendim.kazasız belasız
valla öle bir dandırr yok kardeşim :D yğurt salata ekmek harika tech olarak gurup gidelim
tandır nokta oldu valla :D
güzel muhabbet ettik. gelenin gidenin ayağına sağlık.
Alandan çıkmadan arabama binerken yandaki 2 orta yaşlı adamın konuşmasına kulak misafiri oldum.
" Serseri lan bunlar amele lan bunlar , çıkıp yolda yarışıyorlar sonra patlayıp ölüyorlar "
İnsanların bakış açısı çok farklı malesef
Güzeldi.. :)
bu arada avıclara ınıyoken bırden trafık durdu zıncırleme kaza olmus bızden kımsenın karısmaması sevındırıcı ben o gaz arkdslardn kaynaklı sandım ılk gordugumde ....
Güzeldi elinize sağlık :)
sonrasında Tandır fenaydı :D :D
şerrreffsiz muştu gitmiş buluşmaya :D ben 15:00 da kalktım 15 saat kesintisiz uyudum :D
Güzel Bir Organizasyon ... Teşekkürler ...
maşalllah araçlara
arabamı yetiştiricek zamanım olmadıı ıcın gelemedım bı dahakı sefere inş.
mekan resimler güzel olmuş sarı civic bayaz eg guzel düşmüş
ofsett jant cılgınlıı varmış gene ama ben cıvıclere yakıştıramıyorum acıkçası
stp korsan olmuş aracın tek gözlü bide ben pek tutmadım ies gibi olmuş araç
pandizot tesisatçısı eke :)
bi dahakine parasını verip mekan tutalım mangalli müzikli :)
bi tane dayıyla bu konu hakkında makara yapıyodum.
serseri bunlar babaları veriyo parayı alıp arabaları böyle yapıyorlar tehlikeli arac kullanıyorlar kaza yapıyorlar flan neyse sonra dayıyı kıvama getirdim ama bunlar o diğerleri gbi serseri değil bilinçli insanlar bak sesleri cıkmıyor emeklerinin paylaşımını yapıyor sessiz sedasız fotoğraf cekiyorlar derken ki bi tane araba bi kökledi gaza catara patara dayı güldü dimi dedi ufaktan yol aldı :D:D
306 cılar neredeydi yanlız kaldım yaa
Benim Fotoğraf Konusundaki Fotoğraf İçerikli Mesajımı Silen Arkadaştan Bir Açıklama Bekliyorum ... !!!