Gerçekten çok güzel gün olmuş. Araçlar pırıl pırıl maşaallah:) Herkesin emeğine sağlık.
Printable View
Gerçekten çok güzel gün olmuş. Araçlar pırıl pırıl maşaallah:) Herkesin emeğine sağlık.
@-ER-
Senin yüklü 306'nın rolantisi bile fena :)
sefa senin için NON-STOP gitmişsin diyolar :D
Çok güzel bir gün oldu herkeze çok teşekkürler.
Gören insanların gelip fuarda dolaşır gibi arabaları gezmesi bakması vs. de ayrı bir güzel tabi ki.
Sonrasında Özgür (LowRider)ında dediği gibi tabi kötü izlenim yaratılmasına sebep olanlarda oldu.
Herşeyiyle güzel bir gündü ama umarım güzel kareler çıkmıştır.
Sayfalarca yazildi,cizildi...Gazlayan egzost patlatan bu gune yakismayacak hareketlerde bulunanlar cezalandirilsin ve forumdan uzaklastirilsin..
Cok guzel bir gun olmus.Duzenleyenlerin ellerine saglik.
Güzel bir gün olduğu belli..Fotoları bekliyoruz..
Güzel bir bulusma olmus aksaklıklardan dolayı gelemedık ve birazda uzak kaldi :) İlerde daha farklı izmit veya bizim burasi sapancada göl kenari mangal veya hazir et nargile mekan ayarlayabiliriz güzel yerler var. Emeği gecenlerin eline saglık.
Super bır gundu erken geldım , yagmurun azızlıgıne ugradım. tek corvette olmakta guzeldı :D:p. Ama cıvclerın hepsı cok guzeldı.(butun cvcler benm arabamdan basıktı hehehe :) Daha cok kalmak ısterdım işlerım vardı, fazla kımse ile tanısamadım. Organızasyon super, polis abıcıklerı :D ıdare eden arkadaslarda superdı !:) Bir daha ki bulusmayı bekliyoruz...
Beyler Bu Araçlar Satılıkmı??
Kardeşim Buraya Oto Pazarımı Açıldı?? Gibi Sorular Soran Amcalara Sevgilerimi Sunuyorum :D
egzoz showmu burası yegen dedı bı tane amcada bana :D resım show amca dedım :D
Tuning Show'da CNR Otoparkta da yapsak Allahın izni ile bi organizasyon Fena Olmazdı Hani :D
arkadaslarımı gormek ıyı geldı elınıze saglık mustu yavuz ayrıca eyvallah
Hepsi Mükemmelmiş Gerçekten İstanbulda olup Bu organizasyona katılmak vardı ama aradaki 331 Km Bayağı bi Zorluyor Bizi.
Her Neyse Hepsi 1o Numara Araçlar Gerçekten.