benim far karartma da 5500 den sonra devreye girio ne yalan söyliim![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Canım Arabam Uçtu Gitti Mahvoldu Gelemedim VTI'ların Yanına Benim Beyazı Çekemedim Bütün Gırgırı'da Kaçırdım Diye Üzülüyorum Milletin Tutulduğu Şeye Bak Töbe Ya
Bu arada festival alanında efendi durup, ana caddeye cıkınca öküz gibi basan kisilerin de festival alanında donut cizmeye calısan mallardan farkı yoktu.
Organizasyondan ayrılıyorsun ok, o caddede it gibi basıp festival alanında geride kalan insanları riske atmaya ne hakkın var?
Bastıkları yerde de otobüs duragı var, genci yaslısı coluk cocugu otobüs duragında otobüs bekliyor, bir tümsekte duramasan direksiyonu kırsan otobüs duragına gireceksin.
Hadi hicbirsey olmadı diyelim, orada 15-20 tane araba bastı ya polis gelip alandaki geri kalan arabaların hepsini toplasaydı?
Bence bu is bundan sonra özel bir alana para ödeyip, site icindeki dogrudüzgün adamlarla yapılmalı...
Duyan geldi doğruda,
Ben girişte durdum geleni gideni uyardım.
Polis içeride herkesi topladı uyardı.
Eds nin sahibi tunaya gittim konuştuk tanıştık söyledim basma diye, giderken selamlaştık daha 30 sn. ye geçmedi yolda yardırdı.
Geride kalanları düşünmeden yapmayın böyle şeyler. Ben çıktımya s.k.mden aşağı yapmayın arkadaşlar.
Aynı şekilde Mor meganlı arkadaşımızıda 2 defa uyardık çıkışta selamlaştık vedalaştık oda yardırdı.
Daha var bi dünya bunu neden yaptılar ebenizin a. görün diyemi.
Allaha şükür polis tekrar gelipte içerdeki o kadar arabaya musallat olmadı.
benm zaten yakıt sıkıntım vardı 2d/dk gecmedim 200km boyunca
ama o e5 yolunda yardıranlar bayagı hayır dua aldılar![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Dedikki Techturkeyde takılan okuyan adam adamdır yapmaz. Oda yetmedi alan girişinde herkese hoşgeldiniz aman egsoz bağırttırmayın dedim , polis geldi aynısını söyledi. Maksat egsoz bağırttırmak olsaydı başka yerde toplanırdık
Dedikki foto çekimi sakin sessiz adam gibi foto çekimi. Demekki bu kadar oluyormuş.
Yavuzum foto çekimi içinde para verip mekan tutma olayına kimse yanaşmazdı. Yarış pistide yok artık bir daha ne zamana yapılır böyle bişey kısmet.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)