sakin olun sanırım bende sefanında erelinde fotoları varben baya foto çektim şimdi hepsini düzenleyip koyacağım, hangi arabaları çektiğimi bile hatırlamıyorum
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Her sey cok guzeldi, renk renk, tertemiz birbirinden guzel otomobilleri bir arada gormek keyif vericiydi.![]()
En son bir tane Sahin arka tarafta donmeye baslayinca gitme vaktinin geldigini anlayip uzaklastik..![]()
Sabah karsilama icin alanin girisine kadar gelmistin abi tesekkur edemedim o arada kusura bakma, sagol her sey icin![]()
Güzel bir gündü.
Pek cok arkadası görme sansımız oldu, keyifli gecti.
Sonrasında da Jam da Joker kardesimizin dogumgününü kutladık hep beraber...
Emegi gecen, cabalayan herkese tesekkürler.
Arabayı söktügüme bin kez pisman ettiniz, bunun acısını cıkartırım
Selamlar abicim![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
gelemedim kusura bakmayın arkadaşlar çok güzel bir buluşma cıkartmışşınız gelenlerin ve org.düzenliyenlerin emegine saglık inş birdahaki sefere diyorum ....
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
gayet güzel keyifli bi gündü buluşup muhabbetimizi ettikemeği geçenlere teşekkürler sağolun
![]()
camdaçükerim doğumgünün kutlu olsun tekrar senin de![]()
YouTubeDR.ECU
Güzel bi gündü uykusuz kalmamıza o kadar yol gitmemize değdi... Bu günü düzenleyenlere ve orda olan arkadaşlara teşekkür ederiz...Gazlayıp polisi oraya getirtenlere benden önce yazmıslar bana bişi kalmamıiş
Güzel araçlar vardı bir kaç kişiye denk geldiği gibi bizede bi amca denk geldi yaşlı kravat gömlek ceketli bi amcaydı kubilay la melih 307lerini silerken amca 206lar nekadar diye yaklastıkubilay 206lar para etmez 307 verelim diyince oda lafı yapıstırdı 307 bedava verseler almam
ayrıyetten turbo 307 nin 206 olmadıgına inandırmak güç oldu amcayı sanırım basık oldugundan gözüne ufak geldi benim arabada bundan temiz satacam haberiniz olsun diyip kapattı konuyu çok iyidi amca
Bayağa bi foto var bizde siteye yüklicem isteyen olursa araclarının fotolarını maillerinize atarım çok yükleyip siteyi kasmak istemem ayrıyetten elimde bütün araçları tek tek çektiğim video var müsait bi ara düzenleyip atıcam siteye bu arada TZ307 nin fotosu olanda bana mail atarsa çok sevinirim...
bu arada ilkkez tanıstıgımız Miami Tayfun abiye Sıcak davranışından dolayı teşekkür ederiz...
edit : İşimiz dolayısıyla Son fotoya kalamamanında üzüntüsü içerisindeyizo fotoyu bekliyoruz
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bu arada iyikide beylikdüzü olmuş ,, hem çekmece bu kadar müsait olmazdı , hemde burda karakol dibi olmasına ramen sıkıntı olmadı , güzel geçti ,,,, burda aileler bebek arabalarıyla arada dolaşıyodu , çekmecede sahile gelip site harici gaza gelen çok olurdu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)