+999999999
Printable View
CRXi yeni almısım standartcı bi ustam var. Ben gelene kadar hiç manyağına rastlamamıs. Temiz temiz topla gönder işi yapıyor, normal insan arabalarıyla uğrasıyor. Ben CRX'i alıp 1-2 gel gitten sonra kayısı koparmıs heralde gittim elimde shortshiftle bu ne dedi? O zamanlarda needforspeed zamanları vites gecişlerinde click ses geliyor takmısım kafaya bende neden cıkmıyor diye. Anlattım böyle böyle bunu tak ama her vites gecişindede click click ses gelsin artık vites yolunun sonuna demirmi cakarsın naparsan yap dedim. Kovaladı beni bidaada gitmedim. Kovalarken dedikleri " S. git millet arabadan ses gelmesin diye yırtınıyor ses gelsin diye 1000 tane malzeme taktık haaalen vitesteki click diye geliyor"
konu guzelmiss hakkaten :):) anlatmazsam olmaz bunu
cupra yı cok az servise goturdüm buzamana kadar anlamıyolar die sebebide ilk götürdüğümdeki diyalog arabayı servise soktuk ve izmir gönenin ustaları yanımıza geldi
ustabaşı: oooo orjinal cupramı sizmi yaptınız bölee
biz: yok abi tipoyduu bu biz bu hale getirrdikk :):):) bidaha servise baktırmadım:D:D
dün arkadasın bi tanesi benımle dalga geciyordu sanayici diye.
bende gurur duyuyorum bununla,onlar anlamasa da
arkadasım: arif benım sahine bi bak yauuu..su kaynatıyor dedi
ben: git çay demle o zaman...:D:D
Konu çok hoş.Aslında bunları anlatmak yetmez yaşamak gerekiyor :)
Bir zaman arabanın bir parçasını yaptırmak için sanayiiye gittim.Usta baktı."Abi tiyent olmuş bu" dedi.Ben : "tiyent ne ya?" Usta : "abi tiyent işte" Ben: "Pert mi demek istiyorsun" Usta : "Yok abi yabancı filmlerin sonunda yazar ya tiyent diye" :D
konu süper yaw :D
Çok komikler ya.
Harbiden güzel konu olmuş :D
gecenlerde eski arabami saticam dayima gittim bi musteri var dedi telefon acti adama,iste adam soruyor araba hangi model fln diye dayimin cevabi:
HONDA CiviÇ:D
Müşteri internetten arıyor (usta muhabbeti değil ama yeşillik olsn) bilmemne.com'daki sikenik (Scenic türkçe okunuşunu senik diye öğretti renault eğitim merkezi) için aradım.
ben-buyrun nasıl yardımcı olayım?
müş-aracın iç boyutlarını öğrenebilirmiyim
ben-en boy yükseklik bla bla bla katalog değerlerini veriyorum bilgilendiriyorum sonra bomba patlıyor
müş-hımm o zaman ben bu araçla koşu bantı taşıyamam!!!
ben dumur oldum zaten
hemen teklifim değişir beyefendi amacınıza uygun kangoo panelvan aracımızda mevcuttur!
subaru forester vardeı şirketin 2.5 turbo 2006 model çok servise gitti geldi en son servisten çıktığın da fazla basma rodaj da demişlerdi ok dedim neyse 1000km yi doldurduk ufak ufak basmaya başladın altunizade tünelden geçerken 165km hızla bir anda istop etti araç neyse çektik sağa servisi aradım küfürün bini bin para neyse çekici gönderdiler aldılar arabayı
ertesi gün tlf geldi servise çağırıyorlar kalktım gittim(tabi bu arada araç garaantili)
adil usta falan namık usta hepsi orada hoş geldin dediler hoşbulduk dedim hayırdır söktünüz mü bizim motoru söktük dedi tezgahta daha dağıtmadık ama sen bi bak dedi baktım motorun için de 3 tane piston var
ben-adil usta 4. piston nerde
adil-yokmu dedi
ben-dalgamı geçiyon dedim
adil-kartere bak dedi sen bizimle dalgamı geçiyon dedi hiçmi ses duymadın piston bu hale gelene kadar dedi
ben yooo duymadım gayet normal gidiyodum dedim ve karter baktım kesme şeker büyüklüğün de karterin içi piston parçalarıyla dolu
ben deki tepki ama ben bişey yapmadım ki normal gidiyodum
adil abi hadi ulan ömrümüzü çürüttün servisi kapatacaklar dedi bu yüzden japonya sana başarı madalyası gönderecek dedi ve
ay sonun da japon ya komple sandık motor gönderdi turbosuna kadar hepsi sıfır değişti
Subarunun debriyaj bitikler bitiğiydi ve sonunda yolda kaldım.
En yakın sanayiye götürdük arabayı ve sorduk japoncu kim var diye, dayının birine gönderdiler.
Dükkanın her yeri stickerlarla doldurulmuş, Honda Nissan vs
Dayı kaputu açtı ve 3/4 dakika uğraştıktan sonra debriyaj telini bulamayıp telefona sarıldı.
ALLUU AHMETT, " SABARU'NUN " DEBRİYAJ SETİ VE TAKACAK ADAM VARMI !!!!
bu tamircilerde ya abaza olur ya da iş bilmez başkasına gönderir.iyilerine saygımız sonsuz ama kötüsüde piyasada çok valla
Klasik Servis Yalanı.
Ben:Merhaba Hoşgeldiniz.
Müşteri:Hoşbulduk Aracımın Balataları Değişecek.
Ben:İnanırmısınız Bu Gün 4 Tane Aynı Araçtan Geldi Balataları Değişti Elimizde Kalmadı Yarına Bekliyoruz:D
hahahah çok süper hepsi :D
Sene 2007 yaz sanayide çalışıyorum ozmn tamirhanede bi volvo s40 geldi egsoz manifold contası değişcek bizim kalfa şükrü de bodozlama daldı ben yaparım diye usta yoktu dükkanda söktü manifold u contayı takamadı üstünde uğraştı uğraştı en sonunda komple kapağı söktü dışarda taktı bu sefer kapağı toplayamadı :D usta geldi şükrü naptın evladım abi böyle böyle iyi *** yedin evladım dedi topladı usta kapağı yağını saldık değiştirdik şükrü arabanın yağını koydu geç minik marşa bas dediler :D bi bastım marş a her yer yağ bütün contalardan yağ fışkırdı :D şükrü bağırdı minik amma serrt bastın marşa bak her yer yağ oldu pompası amma kuvvetliymiş contaları patlattı dedi ahuhahah:D:Dusta sordu şükrü kaç kilo yağ koydun sen 5.5 abi nee 3.5 dedim oğlum ben sana yok abi 5.5 dedin sen bana en sonunda usta illallah etti ve karamsar bi ifadeyle şükrü sen bitek tofaş yapıyon ama onu bile götüm gibi yapıon s...tr git oğlum dükkandan dedi ahahaauahahu:D:D:D
Usta olmasada peder .. Arabasini lastikciye birakir , 106 'i alip gidecektir , alinali aylar olmasina ragmen ilk defa biner , yaz mevsimi , koltuga oturur ve ilk isi sicaktan cami acmaktir , hemen tepkiler baslar ..
Peder : P , Ben : B ..
P: Ameke oglu , bunun camlarini sonradan mi taktirdin ne lan bu el freninin oraya sokmussun.
B: Baba orjinal ne alakasi var yaa ..
P: Hangi g...zekali mal aptal bu arabayi bu kadar yere basti soyle ..
B: Baba spor araba olucak o kadar ..
- O arada marsa basar calistirir ..
P: Ameke oglu bu egzozu takmissin dotune zort zorttt bagirttirmak zorunda misin lan?
B: Baba memur arabasimi bir dur La hevlaa ...
Vitese takar ve soven baba taaa taaa taaa aynen gaza coktan yaslanmistir .. ve gelir kisa sure sonra ..
P: Ne guzelmis lan bu ameke nasil gidiyo lan ..
susarim susarim susarim .. : )