işin şakası bir yanada arkadaşlar başı belaya girermi çocuğun..avukat ellemeyin haber verin dedi..haber verdik ama para hala kartta duruyo nasıl bir iş bu
hediye etmişler demekki ,
Bence Gidin Bidaha haber verin yada avukatla bidaha görüşün bakalım.1 haftaya belli olur olmazsa yiyin çatır çatır![]()
Bence bi uçak alın, istediğiniz yere gidersiniz artık
Hatta THY'nin yanına gelip 2 2! diye bağırırsınız![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
bilmiyom bir bilgin varmı ama bundan 3-4 sene önce gazetede okumuştum yanlışlıkla bir adamın banka hesabına 500 milyar gibi bir rakam yatıyo..adamda ses seda etmeden çatır çatır yiyiyo parayı hayatını kaydırdılar..ama bu multinet işi çok karışık o yüzden kafam çok karıştı kaldıki haber vermemize rağmen parayı çekemediler posttan çıkan kağıdı faxlayın dediler...ulen şeytan çok fena dürtüyo..arkadaş babasını aradı adam sus len ses seda etme demiş korkuyom başına iş gelcek manyağın![]()
parayı bi sekilde hesaba aktar hemen faize koy adamlar paraya el koyana kadar faizi alırsın
adamlar nasıl olsa 4 trilyonu geri alıcaklar ama faizi alamazlar![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ulan 4 trılyonda nasıl harcanır ki![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
dediğim gibi yani ben kendi açımdan söyledimparayı komple boşaltırım yatırırım bir bankaya başkasının adına
sonra beni mahkemeye mi veriyormuş tınnnn
mahkemeyi kazandı mı üstümde ne araba var ne ev ne mülk
derim paranızı taksit taksit ödeyim ahahaha bankadan aylık aldığım faizle paralarını öderim
![]()
hmm
grossmarketlerde filan multinet geçiyorsa alabilirsin mesela külçe altın satılıyordu.
yada değerinde bi şeyler alıp direk satabilirsin
mesela sigara gibi
kafayı kullanırsanız yol cok
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)