bian cok guldum,sende turksin bende turkummama dedigin yolu bende bilmiorum isim olarakhaha cogu yolu biliorum ist.'da ama isim vs hak getire
bide bazen kayboluorum cok garibime gidio:S :Z
![]()
bian cok guldum,sende turksin bende turkummama dedigin yolu bende bilmiorum isim olarakhaha cogu yolu biliorum ist.'da ama isim vs hak getire
bide bazen kayboluorum cok garibime gidio:S :Z
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
şu anda anda en güzel yol salondan yatağa giden yol....ezan'da okundı yatmak lazım...
Çanakkale - Eceabat yolu. O sıragelen virajlarda salınmak çok güzel![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Levazım - Ulus arası yeni yol fena keyifliözellikle Legacy ile
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
istanbul edirne yolu kadranı kırabileceğiniz bi yoldurseverim kendisini uzun inişli çıkışlı yollarda mevcuttur bakıldığında tam fotoğraflık yollar,
ha bi de haliçin sağ şeridini severim, her geçtiğimde ana bacı severim karayollarını![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
konyadan cıkyorum ankaraya kadar yollar bozuk bıraz ankarada otobanından bı gırıyorum taa edirneye kadar cok zevlı bi yol
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
Edirneden KARS'a kadar olan yol en favori yolumher şekil var rally e katılsan bu kadar heycanlı ve zorlu olmaz
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aracına göre aşırı beslemeyle afyon köroğlu beli özellikle çıkış 106 veya ımpreza tarzı araçla toroslardan mersin anamur arası güven varsa arkadan itiş tokyo drift tarzı antalya kemer yolu arası eski döner restoranta çıkış ve iniş top speed tarzı bursa otobanı
ÖZGÜRLÜK BULVAARIIIIIIIIII SENMİ BÜYÜKSÜN BENMİİİİİ Birde yolun sonundaki göbeği dönünce dadından yenmiyor![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
bursa içi otobanı görükle
yalova izmir yolunda gölcük yolu
adana -gaziantep otobanı
izmir aydın otobanı
balıkesir -sındırgı yolu yok böle ürkütücü bi yol lastik patlasa afedersin
www.honda-tech.com
Beylikdüzünden avcılara inen yolda süper.
rampa aşağıya sağ kıvrılıyor.. yardır Allah yardır![]()
Antalya pergede bir yol var direk beyazdünyanın oraya cıkan, pek kimse bilmez mitin önünden gider, 2 şeritlidir genelde yol biraz tehlike ama orda sürmek acaip zevkli![]()
The Taxi Driver
adapazarı bozüyük, bu yol yeni yol yapılmadan önce türkiyenin en tehlikeli yoluydu özellikle bilecikteki gülümbe rampaları, şuan tehlikesi kalmadı ama mükemmel zevkli virajlar var ve asfalt cillop gibi.
eskişehir hasan polatkan bulvarı... eskişehirde nice araçların pert olduğu virajlar buradadır.
Kavacık - Riva (Acarların arkasındaki otoban)
Riva - Öğümce - Ali bahadır - M.Şevketpaşa (4x4 + amortisör sorunu olmaması lazm)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)