Odamdan mutfaga doğru giden yol. En düzgün yol Türkiye de walla evlerde artık :D
her yer patates tarlası gibi
Printable View
Odamdan mutfaga doğru giden yol. En düzgün yol Türkiye de walla evlerde artık :D
her yer patates tarlası gibi
marmaris-datca : ) dunlop un RFT pahali lastigini parcalamak bile zevkli olmustu : )
zekeriyakoy orman yolu, ve riva yolu tabiki... makas icinse bostanci sahil yolu
ağva riva poyraz'ın o dar orman yolları virajları beniii benden alıyorr üüleennnn!!! :D
birde saray -iğneada arası çok fena.
o yollarda 120-130 yapacak araba bile zor diyeyim.okadar viraj
ankara oran şehri etrafında turatmak :)
marmaris - datca supermoto ile
aydin cine - mugla arasi yani cine daglari
fethiye - kemer arasi
manisa - izmir arasi
ve bilecik - kocaeli arasina yeni yapilan yol cok keyifli
ben türkiyenin birçok yerini gezdim
adrenalin dolu yollardan bazıları,
anamur - silifke arsı
antalya - anamur
bolaman virajları
kırıkhan - iskenderun belen dağı
artvin - hopa arası
trabzon - gümüşhane arası
daha çook var...
bursa uludağ yolu ve gene bursada yeni yalova yolu :D
benim favori yolum akşam işten çıktıktan sonra eve dönüş yolu:D
Kaz Dağları , Lastik bağırta bağırta apex dönmek ne zevkli ama di mi ? Manzara da güzel ama fazla dalanlar manzaranın bir parçası olabilirler :)
City Top speed için Tem bağlantı yolu Esenyurt Bahçeşehir arası ya da tam tersi Esenyurt Yakuplu Liman yolu arası
Outcity Top Speed Bolu otoban
Çeşme Otobanında Urla - Karaburun Çıkışları Arasında Top Speed.
İzmir - Manisa Yolu (Bilassa Belkahve Tarafları)
Didim Ayrımından Bodrum'a Kadar Giden Virajlı Yol (bilassa bafa gölünün oraları)
Aydın Çine'den Muğlaya Kadar Olan Virajlı Dağ Yolları
Eskişehir - Ankara Karayolunda Top Speed
Sasalı-Menemen Yolları Arkasından Foçaya Çıkan Virajlı Köy Yolu
Gaziemir Menderes - Gümüldür Ürkmez Arasındaki Dağ Yolu
ve Gece Tek Başıma Gittiğim Bütün Uzun Yollar
amaç driftse beykoz fidanlığının arka yolu muhtesem bi yol yılan gibi kıvrılıyo trafiğide kestikmi çalışma var diye tadından yenmez :) bursa balıkesir yolunuda seviyorum her yaz Allah ne verdiyse yapıstır gitsin oranın tek sorunu ruzgar problemi
bahçekoy kolu çok eylenceli olabiliyo
sarıyer maden mezarlığın ordan pazar yoluna girdikten sonra çıkılan bol wirajlı yol
çınarcık yalowa arası yapılan yeni yol
antalya kepez yolu silivri lüle burgaz otobanı izmit adapazarı otobanı atasehir gebze arası olan yol
şırnak-hakkari yolu süperr bi yoll tam off road lık :D:D:D
kuşadası - bodrum :D fena eğlenceli eühe
Antalya-Alanya-Anamur-Silifke yolu :)
bursa balıkesir otobanı düzlük için,
eski adapazarı karasu yolu viraj için gerçi oda şimdi düzlendiya neyse...
Yıllar önce Ank.İst eski yol ..Kargasekmez,Azaphane virajlarında kasmaya bayılırdım :)
Bolu dağı gidiş gelişken sisli yolda araba sollamanın verdiği heyecanda başkaydı :D
Balıkesir-Bandırma Bursa-Bandırma yollarında çok radar cezası yedim :)
levent-b.şehir arası otoban ve keşan-silivri arasını seviyorum :)
Gebze Düzlüğü :D
düzce-akçakoca yolu yokuşlu düzlü virajlı eğlenceli bir yol :)
samsun/merkez---atakum yolu...:) birde yeni garaja giden ankara yolu..
italyan dolomitleri ve norveç fyordları..
Gebze düzlüğü...
sabuncubeli yokuşu favorim virajlı yol olarak düzlük olarakta edirne yolunu çok sewiyorum :D
Kumburgaz - Silivri Yolu :D
edirnede mericin kenarından karaağaca giden bi yol vardır belki bilenleriniz vardır orası çok güzel arnavut taş dizili bi cadde iki taraflı ağaçlrala dolu ormantik bi yol :D
Karaman-Silifke yolunun sertavul geçidinden sonraki kesimi.30 km. civarında virajlı dik bir iniş.Müthiş keyifli.
Antalya lara beach yolu
Bolu SÜNNET GÖLÜ'ünün hemen yanında göynük TARAKLI ya giden bir köy yolu vardır.
ben hayatımda böyle muhteşem bir yol görmedim, bildiğiniz toprak bir yol, ama alabildiğine geniş, ve virajlı, 35-40 dakika gittim o yolda, taraklıya varana kadar araba nasıl toz toprak içinde kaldı anlatamam ama, önden çekişli arabası olan bir RWD düşkünü olarak
hayatımda hala tadı damağımda kalan bir yolculuktur... her viraja mı yan girilir :D
sonradan öğrendim ki eskiden orda RALLİ düzenleniyormuş :)
hala da aklıma gelir dikiz aynasından baktığımda arkamda kocaman bir toz bulutu... hayatımda araba kullanmaktan daha fazla zevk alamam herhalde, TOP noktası orasıdır :=)
*Eski Elmadağ yolu
*Ankara-Çankırı yolu arası Tekebeli geçidi ve Baykuş boğazı arası özellikle kar yağdığında
*Marmarisin girişindeki virajlar
*Kızılcahamam virajları
*Bolu-seben arası yaz kış oradan geçmek güzeldir kışın altınızda 4 çeker olmassa zor zaten :D
*Fethiye-Burdur arası da güzeldir
Senelerimin eskitemediği klasiğim E5 üstünde Mecidiyeköy-Avcılar arasındaki kısımdan herhangi bir bölüm.
Çobançeşme İkitelli Basın Express Yolu.
Eşimi işe götürdüğüm veya işten aldığım günlerdeki eğlencem. Yanlız yolu çok bozuk o yüzden tehlikeli olabiliyor. İyi bir lastik lazım ve orta yumuşak süspansiyon lazım.
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...,0.021136&z=16
Birde birgün bir taksici bizi kavacıktan ümraniye sanayiye götürmüştü. Yokuş yukarı bol virajlı harika bir yoldu. Google Maps'te bulamadım. Orayı bilen varmı şehir içi ama tam U virajı felan filan olan kombine bir yoldu çok güzel bir yoldu. Bilen varsa lütfen google dan bulup link versin.