Basin expres yolundan havalimanina kadar olan yolda gazlamak cok zevkli oluyordu hala degismediyse.
Printable View
Basin expres yolundan havalimanina kadar olan yolda gazlamak cok zevkli oluyordu hala degismediyse.
Aydıncık-Bozyazı-Anamur-Gazipaşa arası favorimdir. Viraj viraj bazende tek şerit.
zekeriyaköy - Orman Yolu :china::china:
anadolu fenerinden anadolu kavağına doğruda yeni asfalt atmışlar çok güzel virajları var çok zevkli bir yol olmuş. Poyrazköye kadar gittim epey zevkliydi devamıda yeni asfalt gibi duruyordu.
ege akdeniz istikametindeki bütün yolları severim.. ara ara deniz görürsün ara ara dağları arasıra ovaları vadileri sonra tekrar deniz..
Tek favori Mecidiyeköy - Beylikdüzü :)
Çeşme Alaçatıdaki kite surf sahiline giden mıcırlı topraklı taşlı yol
Muğla Gökovadaki kite surf sahiline giden mıcırlı topraklı taşlı yol
kendinizi ralli pilotu sanmanıza sabep olabiliyor.
Muğladaki Sakar Tepesi(Muğla merkezden Marmarise giden yol) o virajlı efsane yol orasıda kendinizi tırmanma yarışlarında gibi hissediyosunuz özellikle sabah erkenden boş saatte denk gelirseniz efsane.
antalya kaş kalkan arası çok güzel
izmir karaburun mordoğan yolu ve gümüldür-kuşadası yolu çok güzel
Okulumdan dolayı en çok kullandığım güzergah Nevzat Demirden Sancaktepe ayrımına kadar,gündüz veya akşam kalabalık ama gece boş oluyo ve zevkli
Pek bilen belki yoktur ama Sivas-Akdağmadeni arası 100-110 km falan yeni yol yapıldıktan sonra viraj düzlük karışık harika yol,kimsede olmuyo bomboş.1 hafta sonra yine Sivasa gidicem,o yolda zevk yapmak için sabırsızlanıyorum :D
Isparta virajlarıda güzeldir :)
ısparta-antalya arası bi tali yol var .yolun bi tarafı uçurum olsada, favori yolum . :D
mahmutbey - edirne
bakırköy - yenikapı sahilyolu
etiler akmerkezin ordan zorlu centera çıkan arka bir yol var ulus yolu deniyor sanırım bol virajlı çok hosuma gider yıllardır orası
Buyuk ihtimal hekimbaşı yoludur cavusbasına inerken bol virajlı rampa
İstanbula taşındıgım sene 2006, Basın Express tenha tam gazlamalık makaslık yoldu, şimdi trafik kuyumcukentte başlıyor tem çıkışına kadar devam ediyor.. Anca sabah erken saatlerde ya da gecenin köründe denk gelirseniz güzel..
Bursa-Çanakkale yolunun lapsekiden balıklıçeşme köyüne kadar olan kısmı çok zevkli geliyor bana
Yazmışımdır belki ama, Lapseki - Bandırma arası komple eğlenceli, özellikle son 2-3 yıldır daha bi eğlenceli oldu genişleyince :)
Eceabat - Gelibolu arası, bizim etap zaten..
Akseki - Seydişehir arası da iyidir :) Hatta Seydişehir - Gündoğmuş sapağı aralığı keyiflidir diyeyim :)
Uzunköprü - Havsa arasında çok güzel apex kasmalık virajlar var kavşaklar neticesinde ama hata affetmez, aracını tanımayana önermem :)
Konu fena hortlamış ama Denizli'de Antalya yolu üzerinde bulunan Şahin tepesi virajları güzeldir. Bir çok racing kullanıcısının dönüp dönüp tekrar girdiği yerdir :D 2008 accord varken doyamazdım o virajlara :)
Akbük-Bodrum Hava alanı arası dağ yolu efsanedir, ardarda virajları var ama yolu bozuk az. Yumuşak süsp. ile rallinin içindeymiş hissi verir bana :)
Birde Kocaeli üniversitesinin az ilerisindeki köy yolları güzel ve bir iki traktör dışında bomboş oluyor yol
Bursa Ankara arası bence çok keyifli Ankara Yozgat arası da güzel.
En nefret ettiğim yol Bursa Bodrum arası
istanbuldan ankaraya giderken tam ankara il sınırı yazısını gördükten sonra çok güzel 4 şeritli hafif virajlı bir yol vardı hatta gece yarısı kimsecikler yoktu bi top speed yapmıştım orda. olayın üstünden 3 sene kadar geçti şu anda da aynımıdır bilmiyorum
Antalya kumluca yolunda güzören köyüne giden yolun virajları cok keyifli geliyor bana
Kıbrıs'ta lefkoşa sapağından dönünce havaalanı yolu favorimdi. Düz, gepgeniş ve tenha. Tek sorun sabit radar vardı, girişte.
Hatta suprolla Ufuk bir keresinde, olum bu yol İstanbulda olsa bizimkiler sabit radarların üstüne mont atıp roll yaparlardı burada demişti de çok gülmüştüm :)
Karabük'ten Ankara'ya bağlanan Gerede otobanı 4 şerit gidiş geliş devamlı yokuş inişi ve hafif tatlı virajlar Denizli ye gelirken yol hiç bitmesin isterdim bertonenin tadını çıkarmıştım :)
Çukursuz heryol favorimdir :D
Amasra - Cide yolunu tek geçerim, orman içinde bol uçurumlu ralli etabından farksızdır bazı virajlarda yanyana 2 araba geçemezsiniz.
denizliden antalyaya gelirkenki dag bayır tırmanmalı virajlı yol çok keyifli gelmişdi bana
Genel olarak o yolda yoruluyorum özellikle bafa gölü tarafı var ya kanser ediyor beni zıplata zıplata :)
Bu arada bir yer aklıma geldi Ayvalık'ta Patricia var 1. viteste gittim ake yolunu hayatımın en sinirli yolculuğu oldu
otoban olarak
izmir-aydın
adana
virajlı yol olarak
antalyanın bütün yolları
dİĞER KONUYU bulamadım yeni geçtim taze taze yazıyım Sanırım en beğendiğim yol oldu, bOLUDAN yeniçağa mengen devrek bartına giden yol, uzun kaymak hızlı virajlar muhteşemdi...
İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi içindeki yaklaşık 40 kilometrelik Altınova-Gemlik güzergahı.
http://imageshack.com/a/img922/8742/OckaDx.jpg
Tünel içi gece çok güzel, 8,25 hgs kesiyor
3.5 saat biraz hayali rakamlar.. o rakam reklam için verilmiş bence .. 3.5 saatte gidebilmek için istanbuldan 10 dakikada çıkmak gerekir.. o yoluda herhalde 180-200 gitmek gerekir.. 9 saat diyorsunuz o 9 saatin zaten 1 saati topçular feribotta geçiyor bekle git falan sabaha karşı çıksanız 2 saat nerden baksan istanbuldan çıkmak sürüyor .. yolun kabası 5-6 saat falan çekiyor zaten normalde yalovadan sonra..
evet 4 saat yolu kestiricez diye 100 tl köprüye oda bu senelik 10 tl otoban sanırım izmire kadar bir 20-30 tl daha otoban ücreti verilir kısaca cepden ekstra 150 tl vericez.. peki aracımız o kadar yakıcakmı normalde..
ben bu sene 3.0 v6 s-type ilede gittim c4 1.6ehdi ilede gittim stype 200 tl yaktım c4 ne yakdım bilmiyorum 100 tl attım yolda gene bir 50 tl attım falan o zaten yakıtı üflüyor 100 tl atıyorsun dünyaları geziyorsun.. bu dediğim yakıtta seferihisar-ürkmez izmirinde dışı yani izmirde değil.. neyse hesap kitap yapdım 3.0 benzinli araçda bile köprüyü kullandım mı zarardayım.. c4 de zaten hayli hayli zarardayım ama 3.0 benzinli araçda bile zarardayım..
4 saat fazladan direksiyon sallarım daha iyi..
bu yaz 6 kez istanbul izmir git gel yapdım bir kez ilk gidişde osmangaziyi kullandım para verip bir dahada girmem dedim topçuları kullandım sanırım çok insan benimle aynı fikirdeki köprüde in cin top oynarken topçular full çekiyordu.. işin komik yanı motorsiklet osmangazide 60 tl olmasına rağmen onlara bile çok gelmiş onlar bile topçulardan geçiyordu..
neyse kısaca 3.5 saat yol falan demekle olmuyor kullanamadıkdan sonra maliyeti benim cebime keseme uymadıkdan sonra neyleyim öyle yolu.. yapmak için yapılmış olur..
Memleket olduğu için midir yada Trakya dışına çıkmadığımız için midir bilmem ama Trakyanın köyler arası yollarını tek geçerim. :)
Özellikle Keşan - Enez arasındaki yol çok güzel ama bir o kadar da tehlikeli.
Kargasekmez ve Ilıksu (Zonguldak) yolu.