Karaman-Silifke yolunun sertavul geçidinden sonraki kesimi.30 km. civarında virajlı dik bir iniş.Müthiş keyifli.
Karaman-Silifke yolunun sertavul geçidinden sonraki kesimi.30 km. civarında virajlı dik bir iniş.Müthiş keyifli.
Bolu SÜNNET GÖLÜ'ünün hemen yanında göynük TARAKLI ya giden bir köy yolu vardır.
ben hayatımda böyle muhteşem bir yol görmedim, bildiğiniz toprak bir yol, ama alabildiğine geniş, ve virajlı, 35-40 dakika gittim o yolda, taraklıya varana kadar araba nasıl toz toprak içinde kaldı anlatamam ama, önden çekişli arabası olan bir RWD düşkünü olarak
hayatımda hala tadı damağımda kalan bir yolculuktur... her viraja mı yan girilir
sonradan öğrendim ki eskiden orda RALLİ düzenleniyormuş
hala da aklıma gelir dikiz aynasından baktığımda arkamda kocaman bir toz bulutu... hayatımda araba kullanmaktan daha fazla zevk alamam herhalde, TOP noktası orasıdır :=)
Loading...
*Eski Elmadağ yolu
*Ankara-Çankırı yolu arası Tekebeli geçidi ve Baykuş boğazı arası özellikle kar yağdığında
*Marmarisin girişindeki virajlar
*Kızılcahamam virajları
*Bolu-seben arası yaz kış oradan geçmek güzeldir kışın altınızda 4 çeker olmassa zor zaten
*Fethiye-Burdur arası da güzeldir
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Senelerimin eskitemediği klasiğim E5 üstünde Mecidiyeköy-Avcılar arasındaki kısımdan herhangi bir bölüm.
Çobançeşme İkitelli Basın Express Yolu.
Eşimi işe götürdüğüm veya işten aldığım günlerdeki eğlencem. Yanlız yolu çok bozuk o yüzden tehlikeli olabiliyor. İyi bir lastik lazım ve orta yumuşak süspansiyon lazım.
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...,0.021136&z=16
Birde birgün bir taksici bizi kavacıktan ümraniye sanayiye götürmüştü. Yokuş yukarı bol virajlı harika bir yoldu. Google Maps'te bulamadım. Orayı bilen varmı şehir içi ama tam U virajı felan filan olan kombine bir yoldu çok güzel bir yoldu. Bilen varsa lütfen google dan bulup link versin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
zekeriyaköy - Orman Yolu![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
anadolu fenerinden anadolu kavağına doğruda yeni asfalt atmışlar çok güzel virajları var çok zevkli bir yol olmuş. Poyrazköye kadar gittim epey zevkliydi devamıda yeni asfalt gibi duruyordu.
ege akdeniz istikametindeki bütün yolları severim.. ara ara deniz görürsün ara ara dağları arasıra ovaları vadileri sonra tekrar deniz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Çeşme Alaçatıdaki kite surf sahiline giden mıcırlı topraklı taşlı yol
Muğla Gökovadaki kite surf sahiline giden mıcırlı topraklı taşlı yol
kendinizi ralli pilotu sanmanıza sabep olabiliyor.
Muğladaki Sakar Tepesi(Muğla merkezden Marmarise giden yol) o virajlı efsane yol orasıda kendinizi tırmanma yarışlarında gibi hissediyosunuz özellikle sabah erkenden boş saatte denk gelirseniz efsane.
antalya kaş kalkan arası çok güzel
izmir karaburun mordoğan yolu ve gümüldür-kuşadası yolu çok güzel
Okulumdan dolayı en çok kullandığım güzergah Nevzat Demirden Sancaktepe ayrımına kadar,gündüz veya akşam kalabalık ama gece boş oluyo ve zevkli
Pek bilen belki yoktur ama Sivas-Akdağmadeni arası 100-110 km falan yeni yol yapıldıktan sonra viraj düzlük karışık harika yol,kimsede olmuyo bomboş.1 hafta sonra yine Sivasa gidicem,o yolda zevk yapmak için sabırsızlanıyorum![]()
mahmutbey - edirne
bakırköy - yenikapı sahilyolu
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
etiler akmerkezin ordan zorlu centera çıkan arka bir yol var ulus yolu deniyor sanırım bol virajlı çok hosuma gider yıllardır orası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)