Buyuk ihtimal hekimbaşı yoludur cavusbasına inerken bol virajlı rampa
Buyuk ihtimal hekimbaşı yoludur cavusbasına inerken bol virajlı rampa
Yazmışımdır belki ama, Lapseki - Bandırma arası komple eğlenceli, özellikle son 2-3 yıldır daha bi eğlenceli oldu genişleyince
Eceabat - Gelibolu arası, bizim etap zaten..
Akseki - Seydişehir arası da iyidirHatta Seydişehir - Gündoğmuş sapağı aralığı keyiflidir diyeyim
Uzunköprü - Havsa arasında çok güzel apex kasmalık virajlar var kavşaklar neticesinde ama hata affetmez, aracını tanımayana önermem![]()
Konu fena hortlamış ama Denizli'de Antalya yolu üzerinde bulunan Şahin tepesi virajları güzeldir. Bir çok racing kullanıcısının dönüp dönüp tekrar girdiği yerdir2008 accord varken doyamazdım o virajlara
![]()
Akbük-Bodrum Hava alanı arası dağ yolu efsanedir, ardarda virajları var ama yolu bozuk az. Yumuşak süsp. ile rallinin içindeymiş hissi verir bana
Birde Kocaeli üniversitesinin az ilerisindeki köy yolları güzel ve bir iki traktör dışında bomboş oluyor yol
Bursa Ankara arası bence çok keyifli Ankara Yozgat arası da güzel.
En nefret ettiğim yol Bursa Bodrum arası
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
istanbuldan ankaraya giderken tam ankara il sınırı yazısını gördükten sonra çok güzel 4 şeritli hafif virajlı bir yol vardı hatta gece yarısı kimsecikler yoktu bi top speed yapmıştım orda. olayın üstünden 3 sene kadar geçti şu anda da aynımıdır bilmiyorum
Antalya kumluca yolunda güzören köyüne giden yolun virajları cok keyifli geliyor bana
@mepsthirteen 180sx
Kıbrıs'ta lefkoşa sapağından dönünce havaalanı yolu favorimdi. Düz, gepgeniş ve tenha. Tek sorun sabit radar vardı, girişte.
Hatta suprolla Ufuk bir keresinde, olum bu yol İstanbulda olsa bizimkiler sabit radarların üstüne mont atıp roll yaparlardı burada demişti de çok gülmüştüm![]()
Karabük'ten Ankara'ya bağlanan Gerede otobanı 4 şerit gidiş geliş devamlı yokuş inişi ve hafif tatlı virajlar Denizli ye gelirken yol hiç bitmesin isterdim bertonenin tadını çıkarmıştım![]()
Tarhana aşı kaşığınlan, herşey yakışığınlan
Amasra - Cide yolunu tek geçerim, orman içinde bol uçurumlu ralli etabından farksızdır bazı virajlarda yanyana 2 araba geçemezsiniz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)