User Tag List

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
175 sonuçtan 172 ile 175 arası

Konu: Favori Yollarınız...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bence değil, neden değil anlatayım.

Geçen sene subaru forester ile Mecidiyeköy den sabah 06:00 da çıktım sabah 11:30 da İzmir - Mavişehirdeydim.
    Bu sene de saat 12:00 de çıktım ( öğlen ) 16:30 gibi Mavişehirdeydim.
    Köprüden geçtim ve cidden yolu yaklaşık 1 - 1.30 saat kısaltıyor. Gemlik taraflarında ışıklara yakalanmazsan eğer bu süre düşebilir ki her türlü yakalanıyorsun
    Köprü tamamen bittiğinde max 4 saatte çok rahat İzmir' e gidilir.
    Hız aralığımda ortalama 120-130 ara ara 160
    sen kendini ele verme neden diyorum çünkü şu anda sen o köprüyüde kullansan köprü ve otoyol bitmedi zaten köprüyü çıkdınmı biraz daha otobandan gidiyorsun sonra otoban çıkışından gene eski istikamet yoldan gidiyorsun.. yani benle aynı yoldan gidiyorsun..

senin benden normal koşullardan köprü yolundan tek farkın ben vapuru kullansam 45 dakka olur hadi bilemedin 1 saat diyelim yani gerisi gittiğimiz yol aynı şu an için.. otoyol çünkü bitmedi..

ilerde otoyol tam bittimi topçulardan sonra büyük ihtimal giriş verirler ben gene ordan otoyola girerim gene aynı otoyoldan gideriz tek farkımız sen köprüden geçer otoyola devam edersin ben topçulardan çıkar girerim otoyola..

neyse hesabına bakınca sen baya baya süratli gidiyorsun demek ki dikkat et ama o yolda aşırı radar var sabit var gizli var normal araçlı var .. ben eskihisarda fotomu çekmişler geçen sene misal 140 ile .. aklında olsun
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul'da oturuyorum,Balıkesir'de üniversite okuyordum yani kısaca 15 günde bir gidip geldiğim yoldur bahsi geçen yeni otoyol ve köprü.Şimdi İstanbul'dan İzmir istikametine gidildiğini düşünün.Köprüye gitmek için ekstra yol harcayacak benzin yakacak ve daha fazla ücret ödeyeceksiniz.Öte yandan daha az yol gidip feribota binip 45 dakika dinlenme şansınız var.İstanbul trafiğinden çıktığınız için 45 dakika dinlenme bence ihtiyacınızı karşılar.Öte yandan köprüyle aranızda 30 dakikalık bir fark olur.Tabi feribot'un yoğun saatlerine alışmanız ve boş vakitleri denk getirmeniz lazım.Kendi aracımla giderken hiç trafiğine denk gelmedim.Max 15 dakika bekledim.Öte yandan Feribottan inip sol yaptığınızda zaten yeni otoyola giriyorsunuz.Hatta İstanbullines feribotunu kullanırsanız çıkıştaki ışıklardan sol yapınca direk yeni otoyola düşüyorsunuz.Köprünün yapıldığı tarihten beri sürekli tartışırım düşünürüm acaba gerekli miydi diye.Belki başka bir noktada olsa iyi olabilirdi mevcut fiyatla.Veya daha uygun fiyatla olabilirdi.En azından feribotla aynı olabilirdi.Ama mevcut haliyle yani fiyatıyla şahsım adına söylüyorum dünyanın en gereksiz yapısı şuan.Eminim geçenlerin bir çoğu sadece merak edip geçiyordur.
    şu imla paragraf başı dikkat edersek güzel olur .. okurken çok zorlandım ..

temelde aynı fikirdeyim topçularda dinlenip deniz havası alıp manzaraya bakmak alternatif iyi unusrlardan.. en azından yolda bir yerlerde durup dinleniceğine hem yoldan alıyorsun hem dinleme vaktinden alıyorsun ikisi bir aradan çıkıyor..

köprü o kadarda kötü olmadı köprü olmasa emin ol bence topçular şu anda 80-90 tl olurdu bu sene belki 100 tl olurdu çünkü tekdiler alternatifi körfezi geçmekdi.. köprü açılınca ido ya rakip geldi rekabet oldu 50 tl ye kadar düşürdüler.. o açıdan köprü iyi oldu bence..

topçulardada ben şu yaşıma kadar binlerce defa kullanmışımdır bayram seyran öncesi ve sonrası heleki bayram seyran içinde kullanmıycan.. zaten o sıralar yola çıkmıycan kesinlikle uzun yolda bile bazı yerlerde bildiğin şehirler arası yolda dur kalk trafik oluyor.. onun dışında zaten topçularda beklemessin bile fazla yoğunluk olmaz ..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dudaktan kalbe giden yol .
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaka bir yana bence en iyisi Konya yolu dümdüz uyku getirmeye bire bir
    YamahA Xmax 250 ABS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)