modlu arabayı hepimiz sevioruzki buralardayız.
Ancak bir modlu araç asla bir egzotik değildir...
modlu arabayı hepimiz sevioruzki buralardayız.
Ancak bir modlu araç asla bir egzotik değildir...
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
abi yok zaten dedim ya atar gider yapıp R yapanları hariç tutuyorum diye
yoksa eyvallah,
ben mesajların birinde görüğüm, Ferrarili , caddede gezen insanlara karşı yok gezmek içinmi aldınız, yok görüntü içinmi falan söylemlerini biraz garipsedim ondan.
ama HULK ile AB nin HULK ile Garibanın olurunu merak etmiyor değil forum heralde![]()
Loading...
bu twin turbo corvetteler fln ne oldu viper supra masvette fln vardı onlara ne oldu ?
aslında onlarla denense bence cok guzel videolar cıkar , ben istanbulda cok ciddi arabalar var sanıyodum rakip bulamıyosunuz guzel bişi aslında![]()
maksat eglence ama nedense araclarını yapanlara hava atmak uzaktan takılmak daha hos gelıor hılmı bızımle 0.7 barda denıyor ve yıne gecıyor olsun en azından bız cok buyuk zevk alıoruz haz duyuyoruz ne yanı bızı gecınce arabamızın degerımı dusuyor yok ole bısey heralde mıllette zıhnıyet arklı bır denemeye gıdıoruz farklı araclar gelıyor adamla deneyene kadar kumburgaza gelıoruz ama ortada deneme yok adamın yanına gelıon adam topuk belkı gecıcek ama adamda bı teretdut var ya gecerse komık boyle seyler ben aldıgım zevke bakarım nıye araba yapıoruzkı nıye masraf edıoruzkı o zaman
valla arabamda sıkıntılar yaşadım hep son zamanlara kadar randımanlı olmamıştı tam keyif almaya başladım bi kaç denemeye çıktım eski yaraları yüzünden yine söktük çok problem yaşadım ama halimden çok fazlada şikayetçi değilim yakın çevrem iyi bilir o araba bana çok bile dayanıyor araba altımdayken 7/24 canını alıyorum
kısmet olursa rodajımız falan bitti hafta içinde havaların müsait olduğu bi akşam ayarımızı yapacağız tek sıkıntım şanzımanım ama oda dert değil kırıldığı yerde bırakırım alıştım nede olsa
Allah yardım eder bir sıkıntı yaşamazsam kim ne zaman isterse nerede isterse hangi arabayla isterse gider denerim çocuğuma miras bırakmayacam bunu alırım her türlü canını![]()
aracına prım yaptırmak ısteyen evolarla da dusuk basıncta denerım aracları satılır hıc olmazsa sevaba gırerım
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yok sadece evo lara has bısı sen hakkınla da gecersın Allah ın ıznı ıle.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)