Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Printable View
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Burdaki beyaz 650hp s2k ile deneme şansınız olsaydı keşke :)
o dediğin s2k 721hp dayno kağıdı hala bende duruyor levent abinin eski arabası bencede onla deneseler çok denk olur
hayırlı olsun miniks,kazasız belasız rollingler..
Levent?? Hangi Levent?
Eğer yarışçı ve sanayici Levent Ögel'den bahsediyorsan karıştırıyorsun. Başkasından bahsediyorsan da karıştırıyorsun çünkü o araç bayiden alındığı günden beri Selahattin Yılmaz' da ;) Ayrıca araç şu an eskisi gibi değil, Selo'nun kardeşi kullanıyor, kendisinde 350Z var, onunla uğraşıyor.
Hulk'tan tez zamanda sağlam deneme videosu bekliyoruz :) Tabi rakip bulursanız :D
08 ve 07 busamız var istersen:)
vfr800 ve 600F de var ama sana gore aracımız maalesef yok:)
hayırlı olsun araç, kazasız belasız inşallah...
mecamir in de dediği gibi video istiyozzzzz
Hilmi kardeşim böyle tadı çıkmıyor olayın :) Bak gel sen atmosferiğe çevir Hulku o zaman tonla rakip çıkar :)
[QUOTE=mecamir;1214179]Levent?? Hangi Levent?
Eğer yarışçı ve sanayici Levent Ögel'den bahsediyorsan karıştırıyorsun. Başkasından bahsediyorsan da karıştırıyorsun çünkü o araç bayiden alındığı günden beri Selahattin Yılmaz' da ;) Ayrıca araç şu an eskisi gibi değil, Selo'nun kardeşi kullanıyor, kendisinde 350Z var, onunla uğraşıyor.
bro evet eskisi gibi degil eskisinden daha iyi.sıfır krank subaplar yayplar sapkalar vs vs sıfırdan toplandı en kaliteli malzemelerle...map ayarı için oz bekleniyor diye biliyorum.
türkiyede hep iyi arabalar yapıldığını söylendi ama herkesin ezberindeki araba sayısı 5i geçmez
Aksama modded hayabusa vs HULK denemesi var inşallah hava guzel olursa. yok mu denemek isteyen hızlı araçlar Amerikan rüyası da olur
videolarını kayacakmısınız merakla bekliyoruz
hayırlı uğurlu olsun inşALLAH her daim arabanız istediğiniz gibi gitsin...
ole de denebılınır auhauauhua garıbanda gelsın kanka hılmı nın hayabusanın altları kotu bıraz yanyana gıderız hılmı ıle ama hılmının bıttıgı yere adam lazım
grs evo vardı o noldu
tafa ve vedatlada deneyin
o kadar araba var
maksat eğlence değilmi
yaw zaten her hafta sonu tafa vedo volkan cıkıoz kanka bız aramzıda gazlamaktan hep keyıf alıyoruz. ama ben dusuk basınc denemekten sıkıldım abı cesıt olsun mıllet arabasını saklıyor yaw. ben atmosferıkken 500 750 tum evolar gelıodu gazlamaya. sımdı hıcbırı yok ben bunu anlamıyorum. bu arabalar atmsoferık arabaların yanında mı ole hıssedıolardı kendılerını
hayret valla
caddede o kadar lambo,m6,m5,vette turbolar ferrolar geziyor sadece görüntü amaçlımı?
maksat hava atmak herhalde
moruk o gazlıo dedııgn aracların hıcbırı benle denemez. o tayfa benı zten ıyı bılıo onların babalarını gecıorum ben hahahaha
heh en sonunda denk bi araç çıktı benim afacanla :D :P
Hilmi lan gazeteyi denedinmi hiç.
İlan versen gazeteye veya bak aklıma geldi türkiyenin otomobil clubü var ahuahau oraya konu aç ordan kesin çıkar.
çok güzel bi duygu bu ya :):)
tamam HULK u hepimiz takdir ediyoruz, hatta ben çok seviyorum, harbiden çok başarılı ama yani caddede gezen arabalara falan laf atmak yerinde bir davranış değil bana göre.
evet adam ferrari almış olabilir; ama SADECE GÖRÜNTÜ AMAÇLI almış olabilir bu tamamen bir ZEVK meselesidir, bunun için insanları yadırgamak mantıklı glemiyor bana.
deneyen dener, denemeyen denemez; ( önceden atar gider yapıp da R yapanlar haricindedir bu sözüm tabi :) )
Denemiyor diye insanları yadırgamayalım :)
zevkler & renkler ;)
dusunuyorum dusunuyorum hulk ile deneyecek araba gelmiyor aklıma:D
yine en temizi ygz, ab, hulk 3 lusu olucak gibi gorunuyor:D
bı arkadasa gtr sahıbı dedı kı bı tane cıvıc var m6 lara 200de sellektor yapıyor. m6 sahıbı dedı kı kım lan o gelsın yapsın da gorelım dedı. ama ne ses var ne soluk. kımseyı yadırgamam bılırsın belkı belkı bılmezsın. ama ortaya 200 de basarız dıe yem atıp tamam deyınce gelmıyorsa bırı ozmn konsurum. ama bu konuda ole bısı yazdıgımı hatırlamıyorum :):) sen nerden vardın bu konuya yaw:)
modlu arabayı hepimiz sevioruzki buralardayız.
Ancak bir modlu araç asla bir egzotik değildir...
:)
abi yok zaten dedim ya atar gider yapıp R yapanları hariç tutuyorum diye :)
yoksa eyvallah,
ben mesajların birinde görüğüm, Ferrarili , caddede gezen insanlara karşı yok gezmek içinmi aldınız, yok görüntü içinmi falan söylemlerini biraz garipsedim ondan.
ama HULK ile AB nin HULK ile Garibanın olurunu merak etmiyor değil forum heralde :D
bu twin turbo corvetteler fln ne oldu viper supra masvette fln vardı onlara ne oldu ?
aslında onlarla denense bence cok guzel videolar cıkar , ben istanbulda cok ciddi arabalar var sanıyodum rakip bulamıyosunuz guzel bişi aslında :)
maksat eglence ama nedense araclarını yapanlara hava atmak uzaktan takılmak daha hos gelıor hılmı bızımle 0.7 barda denıyor ve yıne gecıyor olsun en azından bız cok buyuk zevk alıoruz haz duyuyoruz ne yanı bızı gecınce arabamızın degerımı dusuyor yok ole bısey heralde mıllette zıhnıyet arklı bır denemeye gıdıoruz farklı araclar gelıyor adamla deneyene kadar kumburgaza gelıoruz ama ortada deneme yok adamın yanına gelıon adam topuk belkı gecıcek ama adamda bı teretdut var ya gecerse komık boyle seyler ben aldıgım zevke bakarım nıye araba yapıoruzkı nıye masraf edıoruzkı o zaman
garibanle denense ne olur onun arabası baya iyi diye biliyorum
valla arabamda sıkıntılar yaşadım hep son zamanlara kadar randımanlı olmamıştı tam keyif almaya başladım bi kaç denemeye çıktım eski yaraları yüzünden yine söktük çok problem yaşadım ama halimden çok fazlada şikayetçi değilim yakın çevrem iyi bilir o araba bana çok bile dayanıyor araba altımdayken 7/24 canını alıyorum :)
kısmet olursa rodajımız falan bitti hafta içinde havaların müsait olduğu bi akşam ayarımızı yapacağız tek sıkıntım şanzımanım ama oda dert değil kırıldığı yerde bırakırım alıştım nede olsa :D
Allah yardım eder bir sıkıntı yaşamazsam kim ne zaman isterse nerede isterse hangi arabayla isterse gider denerim çocuğuma miras bırakmayacam bunu alırım her türlü canını :D
valla seko nelerle gaz sıktım bi görsen senimi kıracam :D
aracına prım yaptırmak ısteyen evolarla da dusuk basıncta denerım aracları satılır hıc olmazsa sevaba gırerım