ahuahua hacı banada bi güzellik yapsan kurtarsan şu gariban kardeşini :hehe:
Printable View
yok sadece evo lara has bısı sen hakkınla da gecersın Allah ın ıznı ıle.
ahuahua vallaha şımartıyon kanka beni yaa :D
kanka konuyu hiç etmeyelim sohbete geçelim
bu arada dün akşam eve giderken yanımdan bir geçişi var bildiğin yan yan girdi mahalleye :D
incredible muştu ile ceco denicekse arayın beni hd videonuz olsun sadece 70tl ahahah
Hulkla Ab yi istiyoruz hem kulaklarımızın pası silinsin hemde gözlerimiz Şenlensin:)
Yoksa Bu roll işini bırakıp Drag işine gerimi dönsek sanki daha çok katılım oluyordu..
senin bundanda haberin yoktur şimdi:D
http://img28.imageshack.us/img28/9740/dsdsp.jpg
Selımın aracının bır ıkı ısı var ondan sonra.
valla; m3 turbo, m5 turbo, golfvr6 turbo, e21 2.5 turbo... hepsi kuzu gibi yan yana yatıo alayının derdi aynı... hiç ayar yok, doktoru beklio :D
kaldıki bunlardan tahmini 1 i sadece hulkla yürür. diğerleri o setuplarda değil. biz mustafalan bitince geliriz ama kardeşim :D denerik yani, tabi yolda kırmazsak :D
kanka kalkacak kimseyi bulamadın mı halan
ab vtecle denensin:D bide evo motorlu 306 vardı oda olabilir :D
bide hpf m3 vardı aslında onunla denense ne olur cok merak ediyorum ?
HPF m3 ün debriyajı bitti geldigi zaman deniyecegiz zaten
1 2 hafta sürer
Ellerinize, emeğinize sağlık. Bu piyasada araba yapıp da sizin kadar hakkını veren yok. Çatır çatır deniyorsunuz maşallah. Kazasız belasız miniklers :)
seninlede güzel rakip olur gibim hocam..:)
denemeler yapılsada gözümüz gönlümüz açılsa :D Ab ile güzel olurdu hulk ..
böyle bir araca binmek isterdim fakat sağ koltukta öyle bir araçta korkabilirim heralde.bomboş düzlükte bile korkulur heralde alışmak lazım.maşallah
hayırlı uğurlu olsun
Kazasız belasız kullanın Miniks Kardeşler..Elinize,emeğinize sağlık..
Söylendiği gibi gerçekten aracın hakkını veriyorsunuz..Helal olsun..
hakkını verıo ama sıkıcak adam bulamıo..en yakın zamanda guzel denemeler ..
Ben güçlerini pek bilmiyorum cahilliğime verinde birşey merak ediyorum.VTH özgündeykenki haliyle HULK şu anda yürüse nolurdu? bu konu daha öncede gecmiştide ben bulamadım.
VTH ı gordun mu gıderken ya da gazlarken bındın mı?? mevcut aracları karsılastıralım. ne olurdu demeye gerek yok. yolda oldugu zaman denenır gorulur. yolda olmayan bır araba hakkında konusmaya gerek yok. sen ne olurduyu bırak benden fazla sıkan var mı ona bak.
herkes lafta ucuyo bazıları camda (whp)
sıkacak araba hala daha aranıyor. ne yapalım bızde mı konu acalım HIGHWAY RACE LERE NE OLDU!!!!
kanka ben denicem senle hafta sonuna doğru.. benim aracın giderini görmüş oluruz :)
deneriz kanka sen hazır de YGZ de gelir evo da gelir
evoyada 35r takılıyo ohhh çiçek olur valla
En sonundaaaaaaaaaaa
o zaman gecenin falloşu biz olucaz desenize ahaha :)
gecenin folloşu olmassın kanka öle bir muhabbet yok aramızda
sen geldiginde anlıcaksın nekadr eglendigini
gazlama bitiminde zaten muhabbet makara
beyler benide çağırmayı unutmayın :)