1000 ide hergün kullanabilrisin Neden kırdın şimdi makinayi onu anlamadım :)
Printable View
1000hp ne guzel kelımeymıs ne kadar kolay cıkyıor agızdan masallah. ınsallah olur mevlam da bıze nasıp ederse bızde ızlerız
Niye kırayım abi , işe giderken 1000 hp yi nerde kullanacaksın ki ? Yolda otobüsülerle rolling sarmaz hergün.
Araba dediğin sadece motoru ile değil , kullanımı ile de keyif vermeli.1000hp lik araba kullanıcam ,sağa sola hava atıcam diye sol bacağıma kramp girsin istemem istanbul trafiğinde.
Sonra yok e85'im bitmiş , metanol alsam , keşke işe özgünle gitsem, knock vuruyor olabilir şu an ,ohooo.Neymiş 20.000$ harcanmış , motorsiklet geçmiş. :D
1000hp makineyle kim 4te yerinde sayıyor?
ewettt ıste bekledıgım cumle gelmısss bu konuda mokoko
sen sar ben geliyorum :)
inandınmı sen :) bu söylediğine valla benim 1000 de 5000 de olsa ben kullanırım :) ite köpeğeede gazlarım :) artı onun orda EVc die bi alet kullanıyorlar ahanda bildinmi :) yada basarsın switch e düşer beygirin 97 octanını alır gezersin :)
bu arada e85 in kk sana bişi olmasın :)
Adam gibi laf dinlersen hiçbişi olmaz sadece öküz olmamak lazım :)
her çekiş sisteminde çok zorlu makineler illa olacaktır geçilmesi cidden zor ama 1000hp 4 çeker makine diyip sarmıcana inanmak hayal olur öyle makine yaparsın arkadan itiş kimse yanına yanaşamaz öyle 4 çeker yaparsın her viteste sararsın kime göre neye göre:)
cekis sistemlerinin babasi rwd bence , drag olsun pist olsun drift olsun heryerde en iyisi . mesele gucu yere vermekte 1000 degil adamlar 5000hp yi sardirmadan yere aktarabiliyorlar bknz : topfuel araclar
adam dag bayir biniyo birakin gunlugu alin size 1000hp :D 8 ceker ama bu :D