iyide zaten onun icin yapilmadi mi ? msky , msupra . hibrid arabalar yani azcik ondan azcik bundan vsvs kisacasi yaris arabasi . ise gitmek icin degil yani :D normal geliyo bana cektigi eziyet amaci var cnk :d
Printable View
Ama onunda 1000hp olup olmadığı belli değil diyorsun , ki sizin günlük araba anlayışınız haftada 1-2 kullanmak abi sanırım.
Herneyse , eğer 1000hp ise tamam sustum.Eğer başka arabası da yoksa ve hergünde onu kullanıyorsa.
Ama ben yine söylüyorum , 1000 hp lik bir araba günlük arabadan çok günlük işkencedir.
nasıl baktığına bağlı:) işkence oluşu :) böyle işkenceye can kurban
benim arabam 700 civariydı hergün kullanıyordum sıkıntım yokru dewamlida basardım
ayrıca tek arabamdı basınca biraz yakıyordu ama olsun
ayhan abi mzsky ı hergün işine giderken kullanıyor ayrıca
Ben hadi lan o kadar değil diyordum uzun zaman önce şu videoyu izledim tamam dedim OZ haklı.
Videoda sanırım kontağı çevirip basıyor.
TIK TIK TIK
Madem o kadar çok daily drive 1000hp araba var, neden bir tanesi bile Hulk la denemiyor çıkıpta ? Adamlar yırtınıyor ekşın olsun diye kaç gündür. :D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/48174-hulk_hazir.html
arkadaşlar,,, ankaradaki irfan arkadaşımız artık motor getirtmiyormu gerçekten?
bilen biri solerse sevinirim. gectiğimiz sayfalarda biri solemiş yanılma payı warmı acaba?
saygılar
Rıdvan..
kardesım grı supra daıly drıve oldugu ıcın denemıyormus zaten ben daıly drıve m dıyor sen yarıs arabasısın apacısın dıyor bana :):):)
onu gectım corvette ler var bı suru 100-200u acaıp olan
porcshe lar var skylıne a gelınce denıyorlar ben deneyelım deyınce forumdan atıyorlar hahahaha
iyi bana sayisal falan cikmiyor, egzotik modifiye eden zibidi olmaktan korkuyorum :D
Ettiğin lafa bak mustafa yerler ıslak basamazsın yerler tozlu basmazsın yerler karlı basamazsın araba sarıyor 2 de 3 de basayım dersin bunların hepsini yapmak seni çıldırtmıyorda istediğin viteste tutunma korkusu olmaksızın basmak mı çıldırtıyor :) ( Yapılı arabalar için geçerli yazdıklarım )
Abi bu biraz şeye benziyo; semt lisesinde okumuş çocuğun, kolejde okuyan çocuğu dövmesi gibi . . .
ancak kim ne derse desin ben bu işin bu noktasını çok seviyorum:) Normalde çok zayıf görülen bi araba ile fiyatı onun 5-10 kat fazla olan bi aracı geçmek... Bunu düşünmek bile modifiyeyi sevdiriyor insana, hırslandırıyor :)
Niye basamayayım ya , kontrol etme konusunda sıkıntım yok abi :)
Eğer arabanı yükleyecek kadar biliyorsan bu işi , tutunma içinde para harcarsın.
Tutunma için para harcamıyorsan hiç birşey bilmiyorsundur .
Ben para harcayıp tutunmamasını sağlıyorum.Orası farklı tabii .