Baştan sona inceledim. Güzel bir sayı olmuş.
Bizim buluşmada güzel olmuş emeğinize sağlık...
Printable View
Baştan sona inceledim. Güzel bir sayı olmuş.
Bizim buluşmada güzel olmuş emeğinize sağlık...
06 ruh yanıo :)
carrefour ve migrosta fiyat guncellemesi yapilmamis;
bugun "7liradan" satmaya calistilar, toplu alisveris yaparken gozunuz acik olsun!
eski fiyat 5.75 iken kasada 7lira aliniyorsa guncelleme disinda bir hata var demek, yaysata haber vermediniz mi dergi calisanlari?
bu sayıda sıfır araba tanıtımı çok olmuş, sanki evo ile birleşmiş gibi geldi bana :o
ama yinede güzel bir sayı tebrikler ;)
Sadece bahsettiğiniz yerlerde değil daha bir çok yerde karşılaştım bu duruma
kapaktaki impreza yurtdışı heralde.. ben bu durumu sewmedim sadece emeğinize sağlık ama.. buarada fotolar onurdemir değil sanki?
banada 7 liraya satmaya çalıştılar media mark ta allahtan uyandım birkaç ürün aldım arada kaynıyodu sonra bi yerleri aradı kasadaki düzelttiler
yıne süper bı sayı ellerınıze saglık
bu arada onurdemir nerelerde?
bence eski tadı kalmadı artk...
DErginin içerğide güzel özellikle s14a psoterini beğendim :)
Arkadaşlar öncelikle fiyat konusunda bir açıklama yapmak istiyorum bazı Özel bayilik dediğimiz gazete bayii dışında olan yerlerde fiyatlarda sorunlar çıkabiliyor çünkü güncellemeleri gecikmeli olarak yapılıyor fakat bazıları da bu güncellemeleri hemen yapıyor. Eğer dergiyi 7 tl üzerinden alan okurlarımız, arkadaşlarımız var ise bunu telafi etmek adına onlara bir daha ki ayın dergisini ücretsiz olarak göndereceğiz. Bunun için bana (Anıl Çetindemir) ya da sevgili arkadaşım Onur Ziya Demir'e özel mesaj atmanız yeterli olacaktır. Anlayışınız için Tuning Türkiye ailesi olarak teşkkür ederiz.
bu ay evo dergisi yokmu ? :(
bugün alırım güzel sayıya benziyor bu arada vti ın posteri varmı ona göre yer ayarlıyacam odamda :D
Evo iyi oluyordu ya :)
Daha almadım alırım , benimki hazırda duruodur zaten simdi :D