Herzamanki gibi muhteşemdi dergii GarageGT'nin subaru bambaşka zaten :)
Printable View
Herzamanki gibi muhteşemdi dergii GarageGT'nin subaru bambaşka zaten :)
Artık Evo yok. ama ona benzer konular eklentıler olacak. Eskı tat yok evet ama neyın eskı tadı kaldı ki dergılerın de kalsın...
Ya fiş falan bulmana gerek yok açık adresinibana gönder birdaha ki ay eline ulaşmasını sağlarım.Zaten bunu daha önce açıkça yazdım
Bana da bi sefer marketin biri 7 liradan yaslamıstı :D
kendı yorumumu söyliyim hep güçlü yapılı araçlara yer verılıyor ..abygınlık geldi artık biraz anadoludan arabaları araştırsak çok güzel araclar var hep vtec subaru evo sıktı artık
bende uzun süredir almıyorum dergiyi .Forumlarda paylaşım yapıldığından eksikliğinide hissetmiyorum açıkcası.
aynen katılıyorum il temsilcilerinin bulundukları bölgeden araç bulmaları lazım benim fikrim dergilere farklı araçların çıkması lazım en azından.. yinede ben ilk sayıdan beri kaçırmadan alıyorum böyle bir dergininde ülkemizde olması gurur verici çok başarılı ama daha iyisini yapabilirler.
Herkese selam. Geçtiğimiz ay sonuna kadar 3 dergiyle boğuşan 3 kişiydik. Şimdiyse bu dergi sayısı 2'ye düştü. Artık EVO dergisiyle ilişkimiz tamamıyla kesildi. Aynı zamanda Plus Medya ile de ilişkimiz kesildi. Artık eski genel müdürümüz, yeni şirket sahibimiz Hüsnü Eriş ile Cumhuriyet tarihinin en uzun süreli yayın yapan aylık otomobil dergisi Tuning Türkiye'yi hazırlamaya devam ediyoruz. Tuning Türkiye, Autohifi ve Estetik Plus dergileri artık Safran Medya bünyesinde hazırlanacak. Ekipte çalışan isimler aynı. Hali hazırda ben, Saner, Anıl yazı işleri kadrosunu oluşturuyoruz. Görsel yönetmenimizde yine Cüneyt Mert. Fakat bu sefer daha farklı şeyler var. Fiyatımız 5 sene önceki fiyatına geri döndü. Poster tekrar verilmeye başlandı. Geçtiğimiz ay 3 dergi birden hazırladığımız için tahmin edebileceğiniz gibi yoğun bir tempodaydık yine. Tabiki bu mazeret değil ama üzülerek Yekta ve Görkem'in araç yazısında hata yaptığımı fark ettim. (Yekta uyarınca.) Böyle şeyler olabiliyor, sonuçta insanız ve hiç dinlenmeksizin çalışmaları sürdürünce kafa allak bullak oluyor. Beni ve ekibi az çok tanıyorsunuz. Sözümüzün eriyiz. Bundan böyle Tuning Türkiye tarihinde hiç olmadığı kadar iddialı sayılara hazırlıklı olun. İlerleyen zamanlarda promosyonlar, organizasyonlar, keyifli konular sizlerle olacak. EVO dergisinde ekipce düşünüp, hayata geçirdiğimiz konuların çok daha iyilerini Tuning Türkiye'nin yeni sayılarında keyifle okuyacağınıza eminiz. Bu yapılanmada elbette yine kusurlarımız olacak. Bunun için sizlerin desteğini, eleştirilerinizi tekrar bizlerle görmek istiyoruz. Şimdiden hepinize kendi adıma teşekkür ediyorum.
Teker teker cevap vermek yerine dergideki gelişmelerle ilgili yazılanlara bir iki yorum da ben yazim. Techturkey photoshoot'un dergide yayınlanmasıyla ilgili derginin çıkmasına 1 gün kala bizzat çaba gösterdim. MertS sağolsun harika fotoğraflarını bizlerle paylaştı. Kendisine tekrar çok teşekkürler.
Dergi'nin fiyatıda 7TL'den 4.75'e geriledi. Hal böyle olunca fiyat değişiklikleri bazı bayilerin satış programlarına 1 ay sonra geçebiliyor. Bu ilk başta bizimle ilgili bir problem olarak gözükmese de tüm gelişmelerden dolayı satışı yapan bayinin cefasını da çekmek bizlere düşüyor. Anıl'ın dediği gibi isim soyadınızı, adresinizi ve sabit telefon numaranızı lütfen özel mesaj yoluyla yazın. Bir sonraki ayın dergisi ücretsiz olarak adresinize gelecektir. Fiş, fatura gibi birşeye de gerek yok. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. Bu tip ufak şeylerle uğraşacak kişilerin burada olmadığını biliyorum. Bu yüzden güvenimiz tam.
Anadolu'dan her ay bolca araç çıkarıyoruz. Her ay artık 2 aracı Anadolu temsilcimiz Ahmet Kadir Sayılır fotoğraflıyor ve yazısını yazıyor. Bu da Anadolu'daki araçlara ne kadar önem verdiğimizi gösteriyor. İstanbul ağırlıklı bir dergi kenarda dursun, bir Türk'ün imzasını attığı dünyanın öbür ucundaki araçları bile derginize dahil ediyoruz.
Bu ayki fotoğraflarda bence bir sıkıntı yok. Nedenlerine gelirsek: Her gün yağmur yağan, kar, çamur içinde geçen 1 ayda 3 dergi hazırlayan bizler 1 tane bile yağmurlu araç fotoğrafı sunmadık. Havayı koklayan adam gibi güneşli günleri beklemekten bıktık ancak gök yüzündeki sarı ışığı gördüğümüz her anda denklanşöre bastık. Elbette daha iyileri olabilirdi ancak kısıtlı zamanda olabildiğinin en iyisi buydu. Çekimlerin bittiği saniyede sağnak yağışla kaç kere karşılaştık bilemezsiniz. Hep işimiz yaver gitti ve bence yine dolu dolu bir Tuning Türkiye sayısı oldu. İçerikte, ilk sayfada yazılanlardan daha fazlası var. Bu yüzden sizlere tavsiyem 4.75 TL karşılığında bugüne kadar 1.5 milyon adetten fazla satan Tuning Türkiye'ye olan bağlılığınızı devam ettirmeniz. Göreceksiniz ki her sayıda hızla artan başarı grafiği, rutin olarak değerlendirdiğiniz konu ve içerikten çok daha iyi yerlere gelecek.
anadolu ' dan araçlar kısmında ; yarım sayfa bile olsa benim arabayı çıkartırsınız belkide dergiye :) ...