bu arada en sonda makyajlandı sanırım 3 kasalarla beraber ondan yani 1,5 2 sene daha m6 gelmez sanırım
Printable View
bu arada en sonda makyajlandı sanırım 3 kasalarla beraber ondan yani 1,5 2 sene daha m6 gelmez sanırım
2011-12 gibi 6 gelse
M6 kafadan 3-4 sene daha yok al sen 2 sene bin kasa yemeden sat :)
http://www.bmwtuningmag.com/wp-conte...-Lumma-clr.jpg
daha fazla yorum yapmıyorum resım anlatmış her şeyi :)
yarına son durumu belirtirim arkadaşlar bu gece nası gecicek cok merak edıyorum
o paraları vericek imkanım olsa corvette vs. alırdım, şekilleri sesleri her daim daha çok ilgi odağı olmasını sağlayacaktır bence. İlgi dememin sebebi daha önceki konularında STi'a ilgisiz kaldıklarını falan söylemiştin de o açıdan :) Hayırlısı neyse o olsun.
Bende olsam C63 AMG veya ikinci el butcemi sikip bi yeni RS6 alirdim...
RS5 geliyor, M6 kasa değiştirmesede yüzü çok eskidi bence :)
corvette in dışı fiber olması beni cezbetmiyo m6 diyorum kreisseig diorum bırakın audiyi mercedesi fln
f 360 da alabilirsin o paralara
Stock egzoz bunlar.
En iyi diye bir şey yoktur, ama bu daha iyi :D
yaman bırak m6 yı al bi e30m3 at üstüne v10m5 makine tak kreisseig ide maliyet = ??
e30m3 20 lira
m5 motoru 40 lira
usta parası 20 lira
incik boncuk makyaj 20 lira
total=100 lira
ya e30m3 swap v10-507hp ile gezmenin zevki ? paha biçilemez
adult sitelerdeki hikayelere benzedi eray bu hesap:)
döktüm içimi murat :D
gazlama merakım yok ki fazla agır agır gıderım insalah sana nasip olur belli ki butun herşeyi inceleyip fiyatlarını almıssın :)
Ha ok ben sadece işçilik sandım o rakamı tek başına görünce.
Bu arada m5 motoru harbi 40 lira mı v10 olan?
a-z ye düz 40 lira
2 kişilik maalesef
GTR 35 varken ne M6 ya bakarım nede C kasa AMG ye..
Vites atışı, sesi yeter..
Evet Yaman R35 GTR da ayri bi dunya M6 cok agir ve hantal yaninda bence, cl serisi gibi dusun fazla agir kacar sana yas ayri araba ayri fiyati nolursa olsun ama icinde komik durmayacagin sana yakisan bir arac lazim sana
evet barkıncım o yuzden yarın butun arabaların icine oturup foto cektırcem sen hangisinde komik durmadıgımı soylersen onu alıcam kardeşm degerli yorumun icin tesekkurler
Nissan Skyline GT-R 35 ;)