User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
61 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: aminoasit, protein tozu sorusu?

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aminoyu antrenmanlar öncesi ve sonra kullanabilirsin. Protein tozunu da antrenmandan sonar kullanmalısın. Bir de gün içinde de alabilirsin.

Sustanon ve primabolandan uzak durulması gerek amatörler için. Eğer bilinçsiz bir şekilde kullanılırsa, vücudun hormon dengesi bozulur. Jinekomasti olur, testis küçülmesi olur.Profesyoneller işi bildiklerinden kür esnasında ve kür sonunda yan etkileri azaltacak bir ton malzeme kullanırlar..İşi bilmiyorsanız ve bu işte yeniyseniz bulaşmayın!

Badcat bu işi iyi bilen eksisi artısı nedir bilen birisi.
    セルカン+レーラ=愛

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lecarnitin içeren bi içecek var adı aklıma gelmiyo salonda satlıyo 3 liraya redbull kutusu gibi düşün haftada 3 spor yapmadan 20 dakıka önce alıyorum sabahları aç karnına ılık suyla karıstırılmıs elma sirkesi (en doğalından olacakmış) alıyorum 1 ay oldu başlayalı 3 kilo verdim;
    karın ve bel çevresinde ödemi attım yağlara harakiriye başladım.
    unutmadan çok bira içiodum artık içmiyorum

beyaz şarap içiyorum

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alkolun hangisini içerseniz için farketmez ya hiç birini içmiceksiniz yada bu spora girmiceksiniz

alkol hücreleri öldürür buda kaslarınızın küçülmesine ve kabolan kas kütlesinin yerine de depo edlen yagın yerleşmesine neden olur

sustanon ve primabalona gelince yarışmaya mı giriceksiniz anlamadım

güse bir vucuda sahip olmak en erken 1 yıl sıkılmadan çalışmak gerekir beslenmke gerekir uyku gerekir

steroid alıp 1 ayda vucud oldugunu falan mı sanıosunuz
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 54th540 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lecarnitin içeren bi içecek var adı aklıma gelmiyo salonda satlıyo 3 liraya redbull kutusu gibi düşün haftada 3 spor yapmadan 20 dakıka önce alıyorum sabahları aç karnına ılık suyla karıstırılmıs elma sirkesi (en doğalından olacakmış) alıyorum 1 ay oldu başlayalı 3 kilo verdim;
    karın ve bel çevresinde ödemi attım yağlara harakiriye başladım.
    unutmadan çok bira içiodum artık içmiyorum

beyaz şarap içiyorum
    ufak kutu turuncu ve yeşil şeklinde ise Pro shottır

hiç bir etkisini görmedim tavsie etmem

ultimate 1000mg tabletten sadece spor önceleri alıyorum 2 tane bariz etkisini antreman sırasında hissediyorum
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tavsiyen için teşekkürler;benefiks ti galiba adı fenaa terletiyo zaten koşuyorum ve bel çalışıyorum genelde.
    184 boya 88 kg ydi şu ara 84-5 arasındayım 81 e düşer bırakırım her sene oldugu gibi ciddi sorunum vücudumla ilgili;
    yaza hazırlık işte,üçgeni çokta kovalamıyorum aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar steroid işi öyle basit bir iş değil eğer adam akıllı beslenip çalışıyosanız 3-4 sene steroid almadan çok aşırı büyüyebilirsinizde..arkadaşım 3.5 senedir yapıyor bu işi prof olarak steroid almadan 2-3 ay önce nac da yarıştı gençlerde dünya 11. oldu..ki onun yaşında nac da yarışan yok tr de..anlıcağınız prof olarak yapanlar bile steroid kullanmazken ( ki artık alıcak ) sizin almanız hiçde mantıklı birşey değil melih gerekli açıklamayı yapmış zaten

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16v Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dogal yollardan birşeyler yapmak mumkun olmuyormuyda bu tarz extralara baş vuruluyor?
    dayım prof. capa tıp fakültesinde baş hekim yardımcısı ona sordum ben kesinle kullanma bu tür şeyleri dedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turboALİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dayım prof. capa tıp fakültesinde baş hekim yardımcısı ona sordum ben kesinle kullanma bu tür şeyleri dedi.
    sporcu hekimleride tam aksini konuşuyorlar kullanabilirsiniz diyolar..kendi doktorumda bana kullanabilirsin steroid olaylarına girme yeterki dedi..bunlar ilaç değil arkadaşlar ek besin tek başına kullanmıyosun zaten..bu ürünleri tam bilmeden yorum yapmak yanlış olur

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dayına nasıl anlattınki
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dayına nasıl anlattınki
    katılıyorum prof ama bu tozlar hakkında ne deree bılgıye sahıp ? bu memlekette futboldan baskete yuzmeye vs her spor dalında ve profesyonel lıg te bu tozlar kullanılıyoruz bu konular hakkında bılgısı olmayan kulaktan dolma bılgılerle fıkır yurutmek cok sacma . zaten amıno kreatın proteın tozuda kullanıl haftada 3 kere spora gıdıp 3 ayda manyak vucud yapcanı sanan ınsan dolu memlekette mınıks ın dedıım gıbı 1 sene boyunca duzenlı ıdman yemek ve dınlenme ıle vucud sekle gırer

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabretmeden hiçbirşey olmaz, o tozların hiçbirinde kullanmayın kardeşlerim abilerim... hiçbirisi sağlık bakanlığından onay alamaz onların. amerikan menşeyli ürünlerin hepsi avrupa normlarında sakata gelen ürünler, sizden aldığı kadar götürür 20 li yaşlarınızı bu işlerle geçirip gerisinde sıkıntı çekmeye gerek yok. siz sporunuzu uzun vadede yapın senelerce devam edin fit bir görünüm kazanın yeter her insanın vücudunun farklıyerleri farklı gelişimler gösterir kiminin karın kasları kiminin sırtı iyi kiminin kolları bacakları vs.vs. o yüzden amacınız vücut geliştirmek değil sağlıklı yaşamak olsun her zaman. sporu sağlıklı yaşam için yapın böylece hayatınızın her evresine yaymış olursunuz...

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunu sölıyım bu maddelerı sureklı spor yapcaksan kullancaksın ve kas yapısı çok önemlı vucut yapısıda öle ben 2 agrlık kaldırayım şişiyorum ama herkesın vucudu öle deıldır.... cok guzel vucuda sahıp olcam dıye kendınızı zorlamayın neyse herkese ıyı antremanlar
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabretmeden hiçbirşey olmaz, o tozların hiçbirinde kullanmayın kardeşlerim abilerim... hiçbirisi sağlık bakanlığından onay alamaz onların. amerikan menşeyli ürünlerin hepsi avrupa normlarında sakata gelen ürünler, sizden aldığı kadar götürür 20 li yaşlarınızı bu işlerle geçirip gerisinde sıkıntı çekmeye gerek yok. siz sporunuzu uzun vadede yapın senelerce devam edin fit bir görünüm kazanın yeter her insanın vücudunun farklıyerleri farklı gelişimler gösterir kiminin karın kasları kiminin sırtı iyi kiminin kolları bacakları vs.vs. o yüzden amacınız vücut geliştirmek değil sağlıklı yaşamak olsun her zaman. sporu sağlıklı yaşam için yapın böylece hayatınızın her evresine yaymış olursunuz...

neden geçemiyo sağlık bakanlığından..

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim babam da sağlık sektöründe, kullanmama kızıyordu, ürünün içeriğini gösterdim ya zararlı bişey yokmuş bunun içinde dedi sonra.

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi niyetli yazmışsın ama bazı kısımlarda bilgi eksiği var, sağlık bakanlığından onay olmadan ithal edilemezler bi kere, bu yüzden yasal olarak gelenlerin hepsinin onayı var, bunun yanı sıra amerika bu işi en sıkı tutan ülkelerden biri, yani ürünler içinde insan sağlığına zararlı bir durum söz konusu ise anında ürtimini durdurur. Buna bir örnek amerikada doping ürünlerinin satışının yasaklanmış olması. Dediklerine şu açıdan katılıyorum, uzun vadede bu ürünler vucutta birikebiliyor ( ama çok uzun süre kullanırsanız), ona bakarsanız yediğimiz hamburgerde, patates kızartmasıda vucutta kötü yağlar bırakabiliyor, sağlıklı beslenip düzenli spor yaparsanız vucut bunları rahat bir şekilde hazmeder ve atar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilimin en çok hizmet ettigi spor dalı Body Building dir

bu yüzden her toz her tablet kullanılmaz ama

çogu kullanılır içerigine iyi bakmak lazım
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı merttepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim babam da sağlık sektöründe, kullanmama kızıyordu, ürünün içeriğini gösterdim ya zararlı bişey yokmuş bunun içinde dedi sonra.
    Malesef Türkiye'de bazı şeyler bilinmediği için kullanma denmesi normal çünkü daha beslenme,antreman gibi konularda genel olarak yeterli bilgiye sahip değiliz ki bir çok profesyonel sporcuda bu bilince sahip değil..Toz kelimesi insanlara uyuşturucu gibi geliyor hapta öyle

tLq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçinde bağımlılık yapabilecek türden maddeler olabilir yanlıs anlasılmasınn

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı tLq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde bağımlılık yapabilecek türden maddeler olabilir yanlıs anlasılmasınn
    Sadece söylemekle olmaz bilimsel kaynak lazım maddenin adı lazım ? Bağımlılık yapabilecek tek şey bizim kendi egomuz hırsımızdır bunun dışında hiç birşey bağımlılık yapmaz herşey kafada bitiyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)