bu 1gb lık olanlara ram ekleyebiliyomuyuz 1gb daha
bu 1gb lık olanlara ram ekleyebiliyomuyuz 1gb daha
eeepc 1000h kullanıyorum 2 gb ram 320 harddisk intel 5300 wifi kartı he klavyesi taktım win7 kurulu 1024 e 768 kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım xp dede sıkıştırılmış modda kullanabiliyosun geçen sitede biri ikinci elini 250 ye satıyodu
Acer güzel makina tavsiye edebilrim. MSI da güzel fakat plastik kalitesi düşük.
konuyu dağıtmak istemem ama bu netbook lar mantıklımıdır bende düşünüyorumda cd rom olmaması benim için sorun değil internete bağlanması hızı vs.. performansı nasıl ?
lisanssız arıyorsan Asusun EEE pc leri bi ara linux ile satışa sunulmuştu halen varmı bilmiyorum
bu arada bende netbook arıyorum Atom işlemcide N450 modeli şuanda çok iyi diyolar.
İşletim sistemi mümkünde XP arıyorum Win7 Starter da 3 program sınırı vs sinir bozucu
aklıma takılan markalar exper packard bell lenovo
bende asus eee pc 1001 kullanıyorum ve gayette memnunum..
media markttan 2 tane almıştım tanesi 444 tl den![]()
fiyatlar çok iyi bende alayım hemen![]()
bu arada hem netbook hem notebook larda en çok pile dikkat edin. çünkü genelde gizlenen bilgi batarya bilgisi oluyor. ucuz olanlar genelde 3 hücreli olur ve genelde şarjı 2 saat civarı gider..
mümkün olduğıunca 6 hücreli (5-5.5 saat)hatta 9 (8-8.5 saat)hücreli almaya bakın. Eee pc lerin de hepsi 9 hücreli değil bunu da unutmamak lazım.
Ben de gecen sene çok bir bilgi sahibi olmadan sekline bakarak medion akoya aldım. Chatin'in dediği gibi pil ömrü kısa çünkü onlarda üç hücreliymiş... Onun dışında bence oldukça kullanışlı aletler... 2gb'ye çıkıyor ancak 1gb sokup yerine 2gb takıyorsunuz... Gerçi nette de bir çok pil seceneği var...Fakat alırken olması çok daha avantajlı...
http://www.ttnet.com.tr/web/236-1942...ook_kampanyasi
bahsettiğin ürün bu sanırım. Puki bunun pili nasıldır ? 3 cells yazıyor , fiyatına göre bu ürünü almaya değer mi?
asus eee pc 1000HE kullanıyorum 9 saat pil ömrügayet de memnunum , ram yükselticem yakında inşallah
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
3 hücreli pil içeren bir netbook/notebook almayın ..zaten ne zaman ucuzluk var suphelenin. ya ekran kartından vururlar (paylaşımlıyı bırakın intelin on-board olur ucuzsa) yada işlemciden vururlar (genelde piyasada zottirik olarak tabir edilen amd işlemcilerden vardır kışın soba niyetine kullanırsınız genelde ya da buzullarda mahsur kalırsanız işinize yarar)..
bu arada bu pillerden de lityum-iyon türü olması şart.. yani artık nikel-kadmiyum kalmamıştır umarım ama ne bileyim saplamak isteyen bir şekilde bi kıllık yapar.
zaten şu saatten sonra biraz daha performans bekleniyorsa n450 den aşağısının almanın bi mantığı yok
n450 işlemcilerde ekran kartı işlemcinin uzerine entegre olduğu için eskisi gibi guney ve kuzey koprusu vs yok elektrik tüketimi daha az ve hd film oynatabiliyorsunuz![]()
xp li düşünüyorsan en ideali packartbell klavyesi falan çok kaliteli
ama ne alırsan al win7 ultimate 32bit kur canavar gibi olur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)