evet bahsetmiştin son gece olayından.. nese yinede güzel bi araç:icon_tup:
Printable View
en güzel fuar okçunun typerı çıkardığı fuardı :P
o zamanlar kalite vardı ciddi firmalar mevcuttu...
ceBİT sonu neyse bu da öyle olucak sanırım...
aslında sırf içeriye inat, garajına toplanıp, biz kendi arabalarımızın başında takılalım, bakalım içerdekilermi daha cezbedici dısardakilermi ;) fiberden abuk sabuk tamponlar göreceğime tesisatı son ses acıp içine düz saçlı bi manken oturtup ''ahanda tesko budur karının saçları uçuşıyyy''diyen hanzoları göreceğime dısarda tech-turkey üyelerinin motor seslerini dinlerim cok daha iyi..modifiye sadece dışa ıkı tampon yapmak değil,o tamponun görüntüsü gibi yürütebilmektir :) :)
Eski Aracım Fiberden olduğu için demiyorum ama bu fuarda her tarzdan araç olması mecburdur benceeeee çünkü adı üstünde bunun modifiye diyince bir çok firma var ve bunların hepsi aynı sektörde fakat farklı klasmanlarda gerek motor yükleyen gerek müzik sistemi yükleyen gerek tampon yapan gerek parça satan vs vs vs vs,herkes araç yüklücek diye birşey yok aracının dışını modifiye edenlerin çoğununda motorunu yüklemeyede paraları vardır diye düşünüyorum fakat herkes kendi zevkine göre birşeyler yapıyo hee şunu diyim fuar bitti hiç bir toptancı hiçbir esnaf veya büyük kuruluşlar katılmıyo artık fuara güzellik yarışması oluyo görmeden bakmadan yarışmaya araba alınıyo ee sonra fuarın adı kötüleniyo....
fuarda bulunma süresi 3-4 satai geçince ben beyin .mcıklaması geçiriyorum açıkçası . dolayısı ile pek de gidip göresim gelmiyor , arkadaşların dediği gibi 2004-2005 in keyfi yok ... ben alamıyorum en azından
mankenlerle manken görmeye gelenlerin buluştuğu bir platform
bu sen geçtiğimis senelere göre daha iyi olucak herkezsi bekliyoruz.... :D
Tuning fuarı degilki gürültü kirliliği diyelim bence biton oto görüntü ses firması geliyo hepsi bu sesten dolayı fuarda gezilmyo bile :(
inşallah bizde fuardaki yerimizi alacağız.
herkes mankenlere laf etmıs..nedır yanı o garıbanlarda ekmeklerının pesınde...hem bayanlardan neden bu kadar rahatsız olundu?:p ben yanlıs mı geldım teçtürkiye değil mi burası?
hey gidi eski günler her sene fuar alanı bile küçülüyor bence geçen seneki alan kadar bir yer bile dolmaz bu sene 2-3 tane hi fi firması bi kaç tane tuning shop ve tuning forumlar başka bi cacık olmaz
Fuarlar Bizim Mekanlarımızdı Farklı otomobil gruplarından Farklı arkadaşlar Farkli Firmalardan Farklı Temsilcileri Tanırdık Çok zevkli geçerdi ve kaliteliydi
Son 2 senedir sönük ve kalitesiz geçiyor malesef.
İşallah Bu sene eski Kalitesine ve güzelliğine kavuşur..
tuning firmaları yerine,
HKS HR EIBACH HAMANN STEINMETZ BRABUS TEIN ENKEI RAYS gibi firmaların katılması lazım
öyle dükkanlar bir araya gelip de "fuar" adı altında birleştiğinde, ancak kasap dükkanında gezmiş gibi oluyor işte.. ziyaretçiler de tuningle alakası olmayan ağzından salyalar akan serseriler oluyor.