Bu gidişle çeyrek salon yeticek gibi gözüküyor.
gene teyp fuarı olur sırf iki kolon takınca tunnig oluyor![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
açıkcası bugüne kadar gitmek nasip olmadı.ama tanıdık araç olursa şayet giderim herhalde bu sene : )
manken getirilmese bu sene,katılımcılar insanları standlara yaptıkları işlerle çekebilse ama nerdee....
geçen sene fuarda senin aracına oy verecektim...
ama aracının kaplamasını incelemiştim ve beğenmemiştim çok dalgalı ve cansız duruyordu, oyüzden bi honda civic e gitti oyum... amerikan farları vardı hoş duruyordu...
hatta belki hatırlarsın ön şöför kapısını açmıştım sende dur dur açma demiştin... kapı içinde bi parçalar tam takılmamışmıydı ne...![]()
her sene fuar daha kötüye gıdıyor bnce yetkılıler bu sektore onem vermıyor turkıyede bınlerce tunıng meraklısı kısı var neden her sene daha kotuye gıdıyor anlamadım bır yandan pıstlerı kapatıorlar bır yandan bı soktörü bozuyorlar anlamıs degılm acıkcası
bedava bileti kapan belesci arkadaslar yine fuarda olucak![]()
bu sene sanırsam güzellik yarışması olmayacakmış. sadece ses ve görüntü sistemleri standı olcakmış... ben böyle duydum ama bilemem gerçekmi değilmi
sadece fuarlarda değil e5 lerde de çok o apaçilerden.. amerikan park , sislere xenon takan kendini bişey sanıyo gazlamaya çalışıyo , tampon yapıyo vs vs ayar oluyorum...![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
bu sene geçen senden de kötü olucaktır. dediğiniz gibi mod.a olan ilgi yerini apaçilerin manken ilgisine dönüşüyor. Firmalarda azalan ilgiyi arttırmak için manken getiriyorlar ve sonuç ortada...
ben her sene yaklaşık 100 adet bileti bedava dağıtıyorum bu sene de sanırım o kadar olur bu sene cnr ısrarla davet ediyor ama durumlar 3 sene önce olduğu kadar hareketli değil herkez de 30 bin tl verip katılmaz. bende katılmayacağım
ama bilet gelirse yine dağıtırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)