gürültülü olacağı kesin...
gürültülü olacağı kesin...
hersene gırıyorum bı senede guzellık yarısmasındakı oyları calmasınlar her aksam sandık kayboluyor sabah tekrar gelıyor o kadar emek harcanıyor para harcanıyor yere bır halı sermıyorlar beton ustunde toz toprak stantmı olur.once tunerlara deger versınler.ıcerı gırer gırmez gorevlıler 100 lıra parayı almak ıcın tepene ususmesınler.yada ben arabamın ustune emegı gecen fırmaların stıkerını ozgurce yapıstırmalıyım ne demek reklam yasak sokun hepsını demek daha once senelerdekı fuarları sahsen ben cok ozluyorum
gideceğimi zannetmiyorum
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
ilk otoshow u hatırlayanlarınız vardır , orada geçen konuşmalar şu şekildeydi gerçekten tuner kişiler arasında ..'' ilk fuarlar tabiki böyle olucak ama ilerde toparlanıp gerçekten profesyonle fuar olacak'' diye konuşuluyordu .. ben çok net hatırlıyorum bunu . fakat üzerinden 7 sene geçmiş olmasına rağmen hala aynı terane devam ediyor , auto tuning fuarı , sanki tuning = araç içi ses ve görüntüs sistemleri , abuk subuk body-kit ler gibi algılanıyor , teknik oalrak belkide içimizden kimseyi geliiştirecek yada işimize yarayacak şeyler çıkmayacaktır. yada çıkacaktır bilemem.
fakat o gürültü , o keşmekeş , abuk subuk insanlar ve arabaların olduğu yere gitmek benim gerçekten de içimden gelmiyor. biz club japon olarak standı kurarken resmen birbirimizle yarışırdık moderatör ve üyelere olarak . yanlış hatırlamıyorsam 2007 yada 2008 de , 1000 lik motorsikletler egzoz manifoldlarını çıkartıp devir kesiciye giriyorlardı bir standın önünde dikkat çekmek için. yani show dur diyor insan fakat , artık bana hitap etmiyor fuar ..
keşke ayırsalar araç ses ve görüntü sistemleri fuarı ve tuning fuarı diye belki o zaman biraz hareketlenebilir.
kanka seneler karışmasın 2007 de sanırım yada 2008 ben hangi sene girdim la fuara efe tuning garage olarak turuncu honda ve eke vardı bende stand tutmuştum bide 600 lük motorumuz vardı hatta benim ortak haberlere çıkmıştı röpörtaj yapmışlardı hauhau egzostsuz motorla sıkarken ateş atıyo diye puhaudhausd
geçen sene bende ilk defa sokmuştum fiti kendi standımıza sönük geçtiği çok doğruydu. Özelliklede itiraf etmeliyim standa normalde tanıdıklar eş dost gelirken kangurunun üstüne mankeni çıkarınca bir anda yığın oldu standın önüo an işin gerçek boyutu anlaşıldı
ben çok heyecanlıydım valla daha 19 yaşında arabamı fuara çıkarmıştım bayağıda güzel bir tecrübe olmuştu benim için. Bu sene forumlara stand vermedikleri için katılamadık. Güzellik yarışmasında yokmuş sadece firmalar varmış bildiğin kadarıyla ne diyeyim umarm iyi olur ama ben işten gidebilceğimi zannetmiyorum.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
arkadaşlar ücretsiz davetiye nerden bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)