User Tag List

Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
187 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 2010 CNR OTO TUNİNG FUARI nasıl olacak !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gürültülü olacağı kesin...

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hersene gırıyorum bı senede guzellık yarısmasındakı oyları calmasınlar her aksam sandık kayboluyor sabah tekrar gelıyor o kadar emek harcanıyor para harcanıyor yere bır halı sermıyorlar beton ustunde toz toprak stantmı olur.once tunerlara deger versınler.ıcerı gırer gırmez gorevlıler 100 lıra parayı almak ıcın tepene ususmesınler.yada ben arabamın ustune emegı gecen fırmaların stıkerını ozgurce yapıstırmalıyım ne demek reklam yasak sokun hepsını demek daha once senelerdekı fuarları sahsen ben cok ozluyorum

CallMeInsane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    afişinde bayadır görmeye alıştıgımız bir araç olan fuara gitmenin pekde bir anlamı olmasa gerek

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gideceğimi zannetmiyorum

cefiro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidilecek gibi değil rezillik hiç bir düzen yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk otoshow u hatırlayanlarınız vardır , orada geçen konuşmalar şu şekildeydi gerçekten tuner kişiler arasında ..'' ilk fuarlar tabiki böyle olucak ama ilerde toparlanıp gerçekten profesyonle fuar olacak'' diye konuşuluyordu .. ben çok net hatırlıyorum bunu . fakat üzerinden 7 sene geçmiş olmasına rağmen hala aynı terane devam ediyor , auto tuning fuarı , sanki tuning = araç içi ses ve görüntüs sistemleri , abuk subuk body-kit ler gibi algılanıyor , teknik oalrak belkide içimizden kimseyi geliiştirecek yada işimize yarayacak şeyler çıkmayacaktır. yada çıkacaktır bilemem.

fakat o gürültü , o keşmekeş , abuk subuk insanlar ve arabaların olduğu yere gitmek benim gerçekten de içimden gelmiyor. biz club japon olarak standı kurarken resmen birbirimizle yarışırdık moderatör ve üyelere olarak . yanlış hatırlamıyorsam 2007 yada 2008 de , 1000 lik motorsikletler egzoz manifoldlarını çıkartıp devir kesiciye giriyorlardı bir standın önünde dikkat çekmek için. yani show dur diyor insan fakat , artık bana hitap etmiyor fuar ..

keşke ayırsalar araç ses ve görüntü sistemleri fuarı ve tuning fuarı diye belki o zaman biraz hareketlenebilir.

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CallMeInsane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    afişinde bayadır görmeye alıştıgımız bir araç olan fuara gitmenin pekde bir anlamı olmasa gerek
    afişinde bayadır görmeye alıştıgın araç fuarda olmayacak bu sene ......heralde o araç olmadıgına göre fuara gitmek için bir anlam oluşuyo galiba
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

altima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk otoshow u hatırlayanlarınız vardır , orada geçen konuşmalar şu şekildeydi gerçekten tuner kişiler arasında ..'' ilk fuarlar tabiki böyle olucak ama ilerde toparlanıp gerçekten profesyonle fuar olacak'' diye konuşuluyordu .. ben çok net hatırlıyorum bunu . fakat üzerinden 7 sene geçmiş olmasına rağmen hala aynı terane devam ediyor , auto tuning fuarı , sanki tuning = araç içi ses ve görüntüs sistemleri , abuk subuk body-kit ler gibi algılanıyor , teknik oalrak belkide içimizden kimseyi geliiştirecek yada işimize yarayacak şeyler çıkmayacaktır. yada çıkacaktır bilemem.

fakat o gürültü , o keşmekeş , abuk subuk insanlar ve arabaların olduğu yere gitmek benim gerçekten de içimden gelmiyor. biz club japon olarak standı kurarken resmen birbirimizle yarışırdık moderatör ve üyelere olarak . yanlış hatırlamıyorsam 2007 yada 2008 de , 1000 lik motorsikletler egzoz manifoldlarını çıkartıp devir kesiciye giriyorlardı bir standın önünde dikkat çekmek için. yani show dur diyor insan fakat , artık bana hitap etmiyor fuar ..

keşke ayırsalar araç ses ve görüntü sistemleri fuarı ve tuning fuarı diye belki o zaman biraz hareketlenebilir.
    2006 yılıydı hocam o... dun gibi hatırlıyorum o sesleri

2005 en guzel yıldı.. her sene giderdim.. artık gidesim gelmiyor gerçektende...

saygılar
    Rıdvan..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hauhauhua bendim la o mavi beyaz 600r standda benim standımdı

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin ne işin vardı lan standta Benim bildiğim kesiciye kırmızı motoru sokan Guffy rıfattı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka seneler karışmasın 2007 de sanırım yada 2008 ben hangi sene girdim la fuara efe tuning garage olarak turuncu honda ve eke vardı bende stand tutmuştum bide 600 lük motorumuz vardı hatta benim ortak haberlere çıkmıştı röpörtaj yapmışlardı hauhau egzostsuz motorla sıkarken ateş atıyo diye puhaudhausd

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka seneler karışmasın 2007 de sanırım yada 2008 ben hangi sene girdim la fuara efe tuning garage olarak turuncu honda ve eke vardı bende stand tutmuştum bide 600 lük motorumuz vardı hatta benim ortak haberlere çıkmıştı röpörtaj yapmışlardı hauhau egzostsuz motorla sıkarken ateş atıyo diye puhaudhausd
    Bilmemmi çizesim gelmişti arabanı portakal çiceği seni. Sanırım benim söylediğim bi önceki sene idi hani okçunun ilk girişte 7 arabayı birbirine bluetooth ile bağladığı ortalığı inlettikleri sene.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene bende ilk defa sokmuştum fiti kendi standımıza sönük geçtiği çok doğruydu. Özelliklede itiraf etmeliyim standa normalde tanıdıklar eş dost gelirken kangurunun üstüne mankeni çıkarınca bir anda yığın oldu standın önü o an işin gerçek boyutu anlaşıldı ben çok heyecanlıydım valla daha 19 yaşında arabamı fuara çıkarmıştım bayağıda güzel bir tecrübe olmuştu benim için. Bu sene forumlara stand vermedikleri için katılamadık. Güzellik yarışmasında yokmuş sadece firmalar varmış bildiğin kadarıyla ne diyeyim umarm iyi olur ama ben işten gidebilceğimi zannetmiyorum.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmemmi çizesim gelmişti arabanı portakal çiceği seni. Sanırım benim söylediğim bi önceki sene idi hani okçunun ilk girişte 7 arabayı birbirine bluetooth ile bağladığı ortalığı inlettikleri sene.
    kankam o benden nerdeyse 2 sene önceydi :

yani 2005 te ilk sene değilde 2006 olabilir bide 2007 de hondamın standında kırmızı motorlar vardı

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah geçen seneki gibi rezil olmaz 2005 ve 2006 yıllarındaki fuarların yerini hiç biri tutamaz
    gecen sene cok fenaydı. inş onun gibi olmaz dediğin gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlış geldin
    bı yuru gıt ısıne kasın gozun oynamasın....

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gelin gelin güzel araçlar olucak

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sefa_vts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gelin gelin güzel araçlar olucak

bilet varmı bilet bi perşembe günüm off zaten ogünde fuara gelirim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

raymonda
    Misafir
    arkadaşlar ücretsiz davetiye nerden bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)