Eray adamlar kendi kareografları olduklarını iddaa etmişler. Adamın tekinin çıkıp moonwalk yapıp bunu ben buldum demesi gibi bişi.
Printable View
Eray adamlar kendi kareografları olduklarını iddaa etmişler. Adamın tekinin çıkıp moonwalk yapıp bunu ben buldum demesi gibi bişi.
selçuğun koyduğu videodan daha uzun onların ilk dansı orjinaline bak :) demekki onu geliştirmişler oynamışlar üzerinde
http://www.youtube.com/watch?v=xZcDLawmnvY
eray adamlar uyanık aradan gırmısler olaya hala ıdda edıyosun
napalım asalım ozaman bunları süründürelim :hehe: yuhhhhhhh
yetenekliyiz ama çalmakta adamalar dans ediyor ama üşengeçler araştırmıyorlar
bari aynı yarışmaki koregrafiyi çalma:D
Michael Jackson dansı yapanların yeteneği onu en iyi taklit edebilmek. Ama bunlar yeteneklerinin taklit değil dans olduğunu söylüyor. Madem öyle kendilerinden bişeyler yapsınlar. Kimseyi de kandırmaya kalkmasınlar...
bence çokta becerememişler, özellikle ilk videodakiler.
http://www.youtube.com/watch?v=4YJ3BTKMILw&feature=fvw
bu cocuğu tek gecerim:)
aslında biraz stp'a hak veriyorum jeppe and nıck grubunu bayağı önceden takip edip severek izliyodum youtubede falan.. türkiyede başlıyan yetenek sizsiniz yarışmasını izlerken bu çocuklar gözüme takıldı ve şaşırdım sonuçta jeppe ve nıck kendi koreografilerini yapıyodular nitekim çocuklarda bakıp onların yaptığı koreografiyi kopyalamışlar bu bence iyi bişe değil şayet böyle bişede var eray abinin dediği gibi michael jacksonnın'da taklidi yapıyolar.. arada tezzat oluşuyo 2-3 yöndende değerlendirilebilir.. açıkçası çocuklarda iyi yapıyolar tamam çalıntı ama hakkınıda verebiliyolar o yüzden bnm için pek sorun teşkil etmiyo sadece izlerken biraz şaşırmıştım.. dediğim gibi çok yönden bakılabilir bu olaya kim nasl görüp bakmak istiyosa öyle yapsın.:)
edit: bunu söylemeden geçemiycem Taklitler Aslını Yaşatırmış:cool::D
En iyi vites atanı yarışmaya çıkarsak finale çıkarmı dersiniz ?
bu yaşta bu haltı beceriyorsa Yeteneklidirler.
Ya harbiden maykıl ceksın taklidi ve pit poks sıktı ya pumpumpum karıgitti nedir abi ya ...
Rusları gördükten sonra, biz harbi yeteneksiziz:D
adam bi maykilin bir hareketini tamamiyla yapti 1. oldu.insanlar ne güzel kendi bestelerini kendi hareketlerini yapiyorlar onlar kazanamadi olacak is degil...
bende bu 2 çocuğu çok iyi buluyordum ta ki aslını izleyene kadar :D elemanlar gerçekten süper ama yinede çocukların hakkını vermek lazım iyiler dansta geliştirebilirler kendilerini daha iyi çalmaya :D
Gerçekten yaptığı işi hobi olarak gören,oraya gelip güzel perf.sergileyenler var.
Ama para için maymun olan tiplerde çok.