simdi hangi yarismaci oldugunu hatırlamıyorum da diyarbakırlı 4 genç vardı dans ediyorlardı, izliyim dedim, benim de yakından takip ettiğim QuestCrew isimli dans grubunun koreografisiyle aynıydı herşeyleri kimse bi emek vermiyor.
Printable View
simdi hangi yarismaci oldugunu hatırlamıyorum da diyarbakırlı 4 genç vardı dans ediyorlardı, izliyim dedim, benim de yakından takip ettiğim QuestCrew isimli dans grubunun koreografisiyle aynıydı herşeyleri kimse bi emek vermiyor.
para para para. acun ılıcalı :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=a7_SOigV0Sc bide bu var
figürler kopyada olsa elemanlar sonucta dans edebiliyorlar yani secilmeleri normal ailecek severek izliyoruz
acunun yaptığı tüm programlar halkı uyutma duygularını sömürmek adına yapılmış programlardır...
o saatlerde izlenecek birşey yoksa açın bir belgesel kanalını birşeyler kapmaya bakın derim ben ....
murat yiğit olmasa napcan la
10 dakikadır düşünüyorum yiğit olmasa tv kurbanı vs olurdum herhalde. Pikaçu gibi kutumdan çıkıp sağa sola patlayabilirdim.Allah korudu .İyi ki doğdun yiğit iyi ki varsın
iyiki banlanmadın şükürler olsn yarabbim
bi eleman vardı.. çarpma toplama falan yapıyodu o çok fenaydı ya.. rakamlarla konuşuyo falan.
o yetenektir bence :D
onu bunu gecin dun aksamki bolumu izlediniz mi bilmiyorum.kucuk cockları yarısmaya sokan aileleri ben anlamıorum ya.5 yasındaki cocugun dun elendiği zaman suratındaki ifadeye dikkat ettinz mi?o yastaki bi cocuk kişiliği oturmamıs cocuktur.ileri ki yasantısında bu yasadıgı cocgun psikolojisini inanılmaz etkilicek.sacmalık boyle bir sey yas sınırlandırması getirilmeli yarısmada....
Ben yarısanlara, kareografi calanlara falan takılmıyorum.
İnsanları secip, ok sen gectin deyip sonrasında cagırıp yok biz 12 kisi secebiliyoruz, size güle güle denmesi en sacma olay...
Bir yarısma yapıyorsan, sectigin adam sayısına göre yarıfinal vs yapman lazım, insanları secip sonra hicbirsey yokmus gibi sizi alamıyoruz gibi sacma bir dayatma olamaz.
Acun gibi birinden de daha fazla profesyonellik beklenmezdi zaten...
İlk zamanlar keyifle izliyordum artık bakmıyorum bile...
saçmalık bence