bana gore org calan o kucuk cocuk cok ıyıydı
Printable View
bana gore org calan o kucuk cocuk cok ıyıydı
hangi kulvarda mesela :D bende yetenek yok la stp katılsın en iyi vites atıyorum der ama halk inanırmı bilmiyorum :hehe: sms atmam ben stp ye :D:D:D
la çokda fifi ya yarın sabah 6 buçukda kalkıp işe gitmeye devam:D
Gidip bi kaç espri yapsam nolur acaba.. reytingler tavana vurur.. o yüzden naapmalı.. tavanı iyice sıvamalaı ki tavana reyting vurduğunda tavan dökülmesin.. haahahahaha
Birileri böyle havadan bu miktarlarda para kazanınca uyuz oluyorum.Kıskanıyorum sanırım.
harbi la yakarım sahneyi 2.vites burnout yaparım :hehe:
seneye katılıorum yeneteksızsınıze taneme yapıcagım sovda taneme saldırmak olucak.....
showun adıda bıtanem..
hülya avşarı ortaya koyup etrafında dönerim oy verirlermi acaba :hehe: verirmisiniz la katiliyimmi :D:D:D
Hakettiler Çocuklar Tebrikler :D
birinci hakan olmalıydı yetenek tecrübe emek harcanan yıllar hepsi onda showuda çok iyiydi
bi dahaki yarışmayı izlemem bile bu kadar adaletsizlikten sonra..
ekşi sözlük fena çıldırmış :D
emitasyon birinciler aldılar parayı valla helal olsun
Selçuğa inat çocukları birinci yaptılar :D
valla dansçıların kazanması daha iyi oldu diğrinde yetenek yok zaten yi akşamlar :D
yazdıklarımı ii oku bence bunlar her insanda olmaz timing ve müzik kulağı adamlar bir saniye bile kaçırmıyolar...dikkat edersen timming ve kulak u kadar basit ben değil buna yeteneği olmayan yapamaz..mesela kalecilik o zaman her kez yapardı olay aslında cok basit zamanlama yeteneği...anladın umarım belki sen bu işlere yeteneklisindir ondan sana basit geliyodur...
Eksisözlük okuyun derim, süper yazmıslar bilal gö.egelen icin :D
bence taklıt bıle olsa herkesın taklıt edemeyecegı bısı oldugunu dusunuyorum.
süper sen baya danscısın yaa..sana bu işler tabi kolay gelir işin içindesin yani?
forum olarak katılıp halay falan çekelim bir dahakine
parayı kırışır depoları fulleriz :D
nasıl bi kafası varsa artık o dans etmenin otomatikte bile vites değiştiriyosun..:D
otomatıkte degıstırmıorum d ye alıp yuıruyorum dans edınce araba ucmaya baslıo zaten bı sure snrda kanatlar acılınca ver elını van gölü...
anladım ben senin hızını hiç kesmiyim..kardeşim:)sana iyi yolculuklar fezada..