eyw. tesekkur ederım...
Printable View
eyw. tesekkur ederım...
bence çok saçma kendini birşey zannedenler ve sanki ilk onlar yapıyormuş gibi havaya girenler sadece taklit yapmasını çalıntı bi sanat yapmayı bilirler aynı hareketleri yabancı ülkede torent adlı yarışmada yapmışlardı,2 çalışma ile bunların hepsini herkes hiç yapamayan adam bile yapar yetenek bu değil malesef.asıl yetenek kaan michael jackson dansını yapan küçük yaştaki çocuk bunu beğenme sebebimde sonuçta yaşı itibari yada kaya adamlardı.türkiye yetenek anlayışınımı yoksa yeteneğe bakış açısınımı diyeyim bu şekilde göstermiş oldu...
ulan kims ebenigörmedimi yusuf emrede dans ederken :D asıl yetenek benim :D:D:D:D
yenetek benmisinin göbek atma birincisi....
trabzon vakfıkebir sposorluğunda :D :D
snnki çok normal kalır yanlarında kendıne haksızlık etme yerden bitme küçük cengiz kurtoglu nejat alp kırması velet orgun başında birileri potanın ustune cıkıp smaç basar birisi konuşmayı bilmez dansını konusturur snn kategorınden bu yarısmaya ekmek cıkmaz ama taneme bulasırsan guzel olur...
hakakten bende öle düşündüm Türkiyenin yetenekleri bunlarmı diye çok saçma salak oy dağılımı oldu kaldı.
Sultanoğlu´nun videosu yok mu, kaçırmışız. :hehe:
abi bende arıyorum ama yok :D yunus emrenin performansı düşmemişmidir sitelere acaba :D
bunu yaparım :cool: hazırım en olmadı bilal gibi sırtımızı döner gideriz hatta siz gördünüzmü bilmiyorum kulaklarınıda tıkadı alkışlara
yazık bilalede ya burnunda at nalı tasıyan cocuguda aldıllar sırf duygu somurursu olsun dıe .bn acıdım valla....
seneye yarısma 1 depo bnzın verıomus...seneye bnzın lıtre dfıyatı 10 mılyar olucakmıs.
seneye format değişiyormuş zaten en yeteneksizinizkiminiz ? diye olucakmış :d puahahaha
yarısmanın adını solıyenıde bırıncı yaparlar kesın....
e oda olur :hehe: çağresizsiniz :D
hayırlı gecelersizmisiniz???
giderliyiz Türkiyeye hoşgeldinizzz :D:D
http://www.forumdas.net/tv-programla...z-final-46655/
puauhauhaha videoyu budum :D 5. dakkada çok net :D
ya aynı düğün gibiydi :D pöfff :D:DD fenaa
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/18818/
enişte kola koysana :D :D
gız bn seni sevmiyom dalga geciom dalga....
Hakan sana birsey diyemiyorum :D
nereye uyuyosa oraya montele :D :D
sultanoglu dance show tıme at the nıght of sprıngs diede tagla bnce...
70 mılyon t.c nufusu bn kıbrıstan ızlıyorum yaz bı 250 bın daha 70 mılyon250 bın edıo :D
zaten aslı yabancı uyruklu olan bır yarışmada yapılanlarda oradan alınıcaktır bu gayet normal ama ben fınalde elenen kiss of bılmem ne vardı ona uzuldum bence onlar hak edıyordu