User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
123 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Bmw 323ti Compact 306 GTI Arasında Kaldım.

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kız tavlamak toplumda yer sahibi olabilmek içinmi araba alınıyo?

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kız tavlamak toplumda yer sahibi olabilmek içinmi araba alınıyo?
    hayır ama marka prestiji diye bişey var , tabi bu şekilde diyoloğa vurulunca garip görünmüş..

306gti
    Misafir
    Alıntı Up306Gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim resmide koymuşsun ee 306gti derim tabiki

sefa reis sende 2.side var 46ci mi? 306gti mi? tercihin?

peugeot demekten utanıyorsa hiç almasın.
    ben m3 haricinde bmw yi 306 gti ile kıyaslamam zevk acisindan diyorum.bmw gosteris arabasi bi arabadan ne bekledigin onemli bence 306 gti hem gosterisli hem zevkli.bende hem e46 coupe var hem 306 gti hangisi derseniz 306 gti diyorum daha cok hosuma gidiyo onunla gezmek.ayrıca ne araban var sorusunada 306 gti dersen yeterli zaten her adam binemez.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle 306GTI diyorum.. Bu compact kasalar hiç tutulmadı ve ayrıca çok tipsiz geliyor bana . En bastaki 306 çok hoşuma gitti güzelmiş

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de 306 Gti diyorum eski bir 306 Gti sahibi olarak
    Compact'ların kasasına hiç ısınamadım E36 olsun, E46 olsun gözüm alışamadı bir türlü.
    306'nın kasası çok güzel, uzun süre eskimeyecek bir dizaynı var.
    Ama estoril mavi E36 M3'ü de dünyalara değişmem, o nasıl bir dizayndır, o ne asalettir, o ne karizmadır

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 306gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben m3 haricinde bmw yi 306 gti ile kıyaslamam zevk acisindan diyorum.bmw gosteris arabasi bi arabadan ne bekledigin onemli bence 306 gti hem gosterisli hem zevkli.bende hem e46 coupe var hem 306 gti hangisi derseniz 306 gti diyorum daha cok hosuma gidiyo onunla gezmek.ayrıca ne araban var sorusunada 306 gti dersen yeterli zaten her adam binemez.

Dostum senin 306 Gti, bir derginin modifiye ekinde çıkmış mıydı? Hem E46 coupe hem 306 gti sahibi olduğun için soruyorum, yıllar önce aynı tarife uyan bir arkadaşın 306 Gti'ı tanıtılmıştı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ti lara hiç ısınamadım ama 306 yerine yine de ti. ha iyi bir ti bulmak aşırı zor bu devirde umarım temizini ve fazla hırpalanmamışını bulursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 compact bence çok güzel, o kadar kötülemiş arkadaşlar ama gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 Kim 3.23 kim Hade 3.18 Desen Tmm Dicemde 3.23'ü Kullanan Bilir Kullanmayan Compact Sevmeyen Bence Kötülemesin Boş Yere

Kesinlikle 3.23 Hatta 3.23 Ve Bilhakis 3.23

yaniss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3 harıcındekı hıcbır bmw yı kıyaslamam? yanlıslıkla yazıldı galıba hadı compact dersınız eyvvallhta kı ona bıle gerek yok ama yanı lutfen :P artık sunu kabullenelım BMW olayı bııtırmıs gerısı bos

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayı bitirmiş Hangi açıdan. Dersenizki görsellik tasarım konfor vs.vs. katılabilirim ama alıntı yaptığınız iletinin sahibi e46 coupe ve 306 gti sahibi hali hazırda. Kıyasladığı nokta performans ve keyif almak. Ve mağlesef misal e46 için 328-330-m3 dışında performans konusunda pekde dengi değil 306gti'ın.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaniss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m3 harıcındekı hıcbır bmw yı kıyaslamam? yanlıslıkla yazıldı galıba hadı compact dersınız eyvvallhta kı ona bıle gerek yok ama yanı lutfen :P artık sunu kabullenelım BMW olayı bııtırmıs gerısı bos
    Yorumu yapan kişinin BMW side var fark ettiyseniz

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada kendi fikrimi sunmam gerekirse

2side farklı isteklre hitap eden araçlar

Birisi hot hatch, bir diğeri liftback

birisi GTi sınıfı bir otomobil, diğeri ise BMW nin 3 serisinin gençlere hitap eden spor liftback i

Biri önden çeker diğer arkadan iter

Farklılıkları daha saymakla bitmez ama kıyaslanacak bir araç değil.

BMW komfora yöneliktir, Peugeot da daha çok sert amörtisörler vardır.

hayatımda bir kere 330ci kullandım. Hissiyatı değişik GTi6 kadar G yi hissettirmiyor.

Ama gittiğini belli ediyor, değişik bir durum

Ama GTi6 daki o direksiyondaki keyif yoktu bana göre

Tabi bazı arkadaşlarıma göre BMW daha şıktır çünkü araç alırken sırf kendi isteklerini göz önünde bulundurmazlar

piyasada insanların kızların gözündeki imajada önem verdikleri için ve etiket e takıldıkları için daha çok BMW tercih ediyorlar (Benim arkadaşlarım)

Sonuç olarak eğlenceli bir otomobil diyorsan bence GTi6

Tabi arkadan iterle eğlence dersen 2.5 motor tatminkar bi şeklde eğlendirir seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumu yapan kişinin BMW side var fark ettiyseniz
    yorumu yapan kısı peugeot aracınıda satıyor dıkkat edersenız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olayı bitirmiş Hangi açıdan. Dersenizki görsellik tasarım konfor vs.vs. katılabilirim ama alıntı yaptığınız iletinin sahibi e46 coupe ve 306 gti sahibi hali hazırda. Kıyasladığı nokta performans ve keyif almak. Ve mağlesef misal e46 için 328-330-m3 dışında performans konusunda pekde dengi değil 306gti'ın.
    ben zten yorumu yazan ksıde ıkısde oldugu ıcın soledım bmw kullanıcısı oldugu ııcn dedım neyse benım sahsı fıkrım bmw olayı bıtırmıs derken dıs gorunus konfor vs cok ıyı ayrıca yorumda m3 dısında yazıyor o zamn m5 te var yanı bende yanlıs anlamıs olabılrım :P

306gti
    Misafir
    Alıntı Bülent76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum senin 306 Gti, bir derginin modifiye ekinde çıkmış mıydı? Hem E46 coupe hem 306 gti sahibi olduğun için soruyorum, yıllar önce aynı tarife uyan bir arkadaşın 306 Gti'ı tanıtılmıştı...
    o dedigin kisi ben degilim o avrupa yakasinda oturan bi arkadasti hem 330 ci sahibi hemde 2001 model siyah 306 gti sahibi plakasi 34 HLN 12 bu arkadas 2 arabayida sifir almis ozaman kendisinden duydum 306 gti den aldigim zevki 330 ci den almiyorum diye hatta dergidede cikmisti. sonra HLN 12 yi 32 milyara izmire satmisti ozamanlar.

bmw ye bu forumda kimse kotu demez onun yeri baska tabiki ben m3 haricinde diyorum m3 cok zevkli bi araba hersey mevcut zevkli kullanim acisindan ben 306 gti yi 330 ci den iyi goruyorum bunu butun samimiyetimle diyorum.neyse ikiside guzel ama 306 gti hastasiyim ben siz beni dikkate almayin.bi arkadas satiyo demis satmiyorum ciddi alici olursa neden olmasin ama satarsam yine alirim orasi kesin.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi anlamamazlığa vurma. M3 hariç derken 3 kasayı kastediyor bal gibi. Şahsi görüşümde HotHatch tarzı bir araçtan beni vazgeçirecek bir BMW'nun en az ama en az 3000cc motora sahip olması lazım. Buda fiyat eğlence oranını yerle bir ediyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

306gti
    Misafir
    valla ben butun hizli gosterisli spor arabalari severim markasi onemli degil ama 306 gti bende bi hastalik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben butun hizli gosterisli spor arabalari severim markasi onemli degil ama 306 gti bende bi hastalik.
    sımdı konuya acıklık getırmıssınız ıy olmus cogu ınsan mesela japon arbası sever bmw ye bınmez. benım kastettıgım arabnın motoru degıl zten motor konusunda pek bır bılgım yok sadece dıs gorunus olarak ve marka olark bmw nın kendını kanıtladıgı her aracın hastası var o ayrı ben bmw hastasıyım :P

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)