kız tavlamak toplumda yer sahibi olabilmek içinmi araba alınıyo?
ben m3 haricinde bmw yi 306 gti ile kıyaslamam zevk acisindan diyorum.bmw gosteris arabasi bi arabadan ne bekledigin onemli bence 306 gti hem gosterisli hem zevkli.bende hem e46 coupe var hem 306 gti hangisi derseniz 306 gti diyorum daha cok hosuma gidiyo onunla gezmek.ayrıca ne araban var sorusunada 306 gti dersen yeterli zaten her adam binemez.![]()
Kesinlikle 306GTI diyorum.. Bu compact kasalar hiç tutulmadı ve ayrıca çok tipsiz geliyor bana. En bastaki 306 çok hoşuma gitti güzelmiş
![]()
Ben de 306 Gti diyorum eski bir 306 Gti sahibi olarak
Compact'ların kasasına hiç ısınamadım E36 olsun, E46 olsun gözüm alışamadı bir türlü.
306'nın kasası çok güzel, uzun süre eskimeyecek bir dizaynı var.
Ama estoril mavi E36 M3'ü de dünyalara değişmem, o nasıl bir dizayndır, o ne asalettir, o ne karizmadır![]()
ti lara hiç ısınamadım ama 306 yerine yine de ti. ha iyi bir ti bulmak aşırı zor bu devirde umarım temizini ve fazla hırpalanmamışını bulursun.
e46 compact bence çok güzel, o kadar kötülemiş arkadaşlar amagerçi zevkler ve renkler tartışılmaz
306 Kim 3.23 kim Hade 3.18 Desen Tmm Dicemde 3.23'ü Kullanan BilirKullanmayan Compact Sevmeyen Bence Kötülemesin Boş Yere
Kesinlikle 3.23 Hatta 3.23 Ve Bilhakis 3.23
Olayı bitirmişHangi açıdan. Dersenizki görsellik tasarım konfor vs.vs. katılabilirim ama alıntı yaptığınız iletinin sahibi e46 coupe ve 306 gti sahibi hali hazırda. Kıyasladığı nokta performans ve keyif almak. Ve mağlesef misal e46 için 328-330-m3 dışında performans konusunda pekde dengi değil 306gti'ın.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu arada kendi fikrimi sunmam gerekirse
2side farklı isteklre hitap eden araçlar
Birisi hot hatch, bir diğeri liftback
birisi GTi sınıfı bir otomobil, diğeri ise BMW nin 3 serisinin gençlere hitap eden spor liftback i
Biri önden çeker diğer arkadan iter
Farklılıkları daha saymakla bitmez ama kıyaslanacak bir araç değil.
BMW komfora yöneliktir, Peugeot da daha çok sert amörtisörler vardır.
hayatımda bir kere 330ci kullandım. Hissiyatı değişik GTi6 kadar G yi hissettirmiyor.
Ama gittiğini belli ediyor, değişik bir durum
Ama GTi6 daki o direksiyondaki keyif yoktu bana göre
Tabi bazı arkadaşlarıma göre BMW daha şıktır çünkü araç alırken sırf kendi isteklerini göz önünde bulundurmazlar
piyasada insanların kızların gözündeki imajada önem verdikleri için ve etiket e takıldıkları için daha çok BMW tercih ediyorlar (Benim arkadaşlarım)
Sonuç olarak eğlenceli bir otomobil diyorsan bence GTi6
Tabi arkadan iterle eğlence dersen 2.5 motor tatminkar bi şeklde eğlendirir seni![]()
o dedigin kisi ben degilim o avrupa yakasinda oturan bi arkadasti hem 330 ci sahibi hemde 2001 model siyah 306 gti sahibi plakasi 34 HLN 12 bu arkadas 2 arabayida sifir almis ozaman kendisinden duydum 306 gti den aldigim zevki 330 ci den almiyorum diye hatta dergidede cikmisti. sonra HLN 12 yi 32 milyara izmire satmisti ozamanlar.
bmw ye bu forumda kimse kotu demez onun yeri baska tabiki ben m3 haricinde diyorum m3 cok zevkli bi araba hersey mevcut zevkli kullanim acisindan ben 306 gti yi 330 ci den iyi goruyorum bunu butun samimiyetimle diyorum.neyse ikiside guzel ama 306 gti hastasiyim ben siz beni dikkate almayin.bi arkadas satiyo demis satmiyorum ciddi alici olursa neden olmasin ama satarsam yine alirim orasi kesin.
Şimdi anlamamazlığa vurma. M3 hariç derken 3 kasayı kastediyor bal gibi. Şahsi görüşümde HotHatch tarzı bir araçtan beni vazgeçirecek bir BMW'nun en az ama en az 3000cc motora sahip olması lazım. Buda fiyat eğlence oranını yerle bir ediyor.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
valla ben butun hizli gosterisli spor arabalari severim markasi onemli degil ama 306 gti bende bi hastalik.![]()
sımdı konuya acıklık getırmıssınız ıy olmus cogu ınsan mesela japon arbası sever bmw ye bınmez. benım kastettıgım arabnın motoru degıl zten motor konusunda pek bır bılgım yok sadece dıs gorunus olarak ve marka olark bmw nın kendını kanıtladıgı her aracın hastası var o ayrı ben bmw hastasıyım :P
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)