Turkcell SuperOnline yine yaptı yapacağını ve 3 sayfalık sözleşmesinde yer almayan A.K.K. (Adli Kullanım Koşulu) adı altında ki maddeyi, internette yer alan sözleşmesine ekleyerek herkesi zor durumda bırakmayı başardı.
Bu ne demek oluyor?
+ Bu demek oluyor ki; fiber internet kullanıcıları, limitsiz paket sahibi olsalar bile, A.K.K. yüzünden internetleri belirli bir süre sonra sınırlandırıyor ve hem hızınız düşüyor, hem de ödediğiniz fatura bedeli yükseliyor.
Yani, limitsiz adı altında sattıkları paketleri, sözleşmede yer alan 4.23 maddesi gereğince herkese bir gol atmış oluyorlar. 15 Mart tarihinden itibaren gerçekleşmiş olan bir şey bu.
Protesto etmek isteyenler lütfen; Turkcell SuperOnline TT'si adı altında Twitter üzerinden bir şeyler yazsınlar ve protesto etsinler. Protesto neyi değiştirecek diye düşünenler varsa, 15 Mart tarihinden itibaren üye olmuş kişiler A.K.K.'ye girme zorunluluğuna tabi olmayacaklar demektir. Hukuken bu doğru gözükmüyor. Twitter gibi bir sosyal ağ, kötü reklam sağlayacağı için SuperOnline'a, bunu kaale alacaklardır.
Örnek tweet : Turkcell SuperOnline,insanları kandırarak limitsiz internet adı altında sattığı paketleri,A.K.K. adı altında kısıtlamaya başladı.RT lütfen!
Arkadaşlar, gerçekten destek olmak istiyorsanız :
https://twitter.com/#!/bugraakpinar/...35566005305345
RT edebilirsiniz.