User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
74 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Turkcell SuperOnline A.K.K.

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation Turkcell SuperOnline A.K.K.

Turkcell SuperOnline yine yaptı yapacağını ve 3 sayfalık sözleşmesinde yer almayan A.K.K. (Adli Kullanım Koşulu) adı altında ki maddeyi, internette yer alan sözleşmesine ekleyerek herkesi zor durumda bırakmayı başardı.

Bu ne demek oluyor?
    + Bu demek oluyor ki; fiber internet kullanıcıları, limitsiz paket sahibi olsalar bile, A.K.K. yüzünden internetleri belirli bir süre sonra sınırlandırıyor ve hem hızınız düşüyor, hem de ödediğiniz fatura bedeli yükseliyor.

Yani, limitsiz adı altında sattıkları paketleri, sözleşmede yer alan 4.23 maddesi gereğince herkese bir gol atmış oluyorlar. 15 Mart tarihinden itibaren gerçekleşmiş olan bir şey bu.

Protesto etmek isteyenler lütfen; Turkcell SuperOnline TT'si adı altında Twitter üzerinden bir şeyler yazsınlar ve protesto etsinler. Protesto neyi değiştirecek diye düşünenler varsa, 15 Mart tarihinden itibaren üye olmuş kişiler A.K.K.'ye girme zorunluluğuna tabi olmayacaklar demektir. Hukuken bu doğru gözükmüyor. Twitter gibi bir sosyal ağ, kötü reklam sağlayacağı için SuperOnline'a, bunu kaale alacaklardır.

Örnek tweet : Turkcell SuperOnline,insanları kandırarak limitsiz internet adı altında sattığı paketleri,A.K.K. adı altında kısıtlamaya başladı.RT lütfen!

Arkadaşlar, gerçekten destek olmak istiyorsanız :

https://twitter.com/#!/bugraakpinar/...35566005305345

RT edebilirsiniz.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10mb fiber de bu olay yok
    geçen aradı süperonline dan bi hatun ben 10 mb e 49 ödüyodum telefonde 20 mb 44.90 a geçmek istermisiniz dedi iyimiş tamam dedim. Tam onaylarken bu adil kullanım olayını sıkıştırmaya kalktı araya dedim o zaman kalsın
    Everyday I ** çapuling...

Ozan'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu turkcell ın zaten A.A.K. ..... paket bıter haber vermezler...bı fatura gelır call center...
    Godzilla...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10mb fiber de bu olay yok
    geçen aradı süperonline dan bi hatun ben 10 mb e 49 ödüyodum telefonde 20 mb 44.90 a geçmek istermisiniz dedi iyimiş tamam dedim. Tam onaylarken bu adil kullanım olayını sıkıştırmaya kalktı araya dedim o zaman kalsın
    Hepsinde var. 20 MBPS kullanıyorum, bende bile var. Bütün fiber sahiplerini ilgilendiriyor bu yazdığım. İnternette yazan sözleşme herkesi ilgilendiriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben alalı 2 yılda uzun süre oldu 24 aylık tahahütüm bitti yenilemedimde o yüzden benim pakette yok öyle bi kısıtlama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 RT aldık arkadaşlar. 50 RT'de trend topic olacak. Protesto edin, sesimizi duyuralım.

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde eski üyeleri tabi tutmuycaz diye üyelik yenilerken söylemişlerdi.sonra da devlet kontrol ediyor falan filan diye 20tane bahane sundular.en ilginci de 20mb kullanıyorum x5 dowload limiti var ,kota dolunca niye 1mb düşürüyorsunuz.4mb e düşürün diyince de cevap veremezler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SuperOnline kullanan herkes, A.K.K'ye tabi şu an. Ben değilim, o değil diye düşünmeyin çünkü unuttuğunuz bir şey var. 4.23 maddesinde yazan, internette ki sözleşmede ne yazıyorsa kabul ediyorum demektir. Yani kullanan herkes bunu kabul ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tketicinin Yannda..

Bizim iş yerinde Bülent bey'in açtığı sitedir. Bülent bey bu konu ile ilgili olarak Superoffline ile baya bir münakaşaya girdi. Tüketici Hakları Hakem Heyetinden Tv radyo gibi yerlerden reklamlarını kaldırttı. En son Mecidiyeköydeki Superoffline binasına gittik 4 müdür 2 avukat karşımıza mum gibi oturttuk, konuştuk. Ben TTnet kullanıcısıyım, gayet memnunum ama Bülent bey ile beraber bende uğraştım. Bülent bey bu konuda baya bilgiye sahiptir. Superoffline'ın 4 müdürünü ve 2 avukatını tek başına g*t edebilecek kadar bilgisini gösterdi. O dönem (yaklaşık 1-2 ay öncesi) A.K.K. Türkiye genelinde kaldırıldı. Demek yeniden hayata geçirmişler. Bülent bey ile irtibata geçmenizi öneririm.

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 dakika önce gitti ustalar. Yani 5 dakikadır superonline fiber net kullanıyorum.
    Okuyunca dumur oldum. Allah belalarını versin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10MB Limitsiz SuperPaket - Bağlanan Paket
    benim paketim bu ve hiç bir kota a.k.k. yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    10MB Limitsiz SuperPaket - Bağlanan Paket
    benim paketim bu ve hiç bir kota a.k.k. yok
    Bak şimdi..

Senin paketin, internetin vs. ile hiçbir ilgisi yok bu işin. Bahsettiğim şey kotada değil, önce bunu bi anlamanı istiyorum.

A.K.K. dediğim şeyi, SuperOnline'ı kullanan herkes kabul ediyor. Yani, bu hiçbir yerde geçmez, A.K.K.'li kullanıyorsunuz diye, anlatabiliyor muyum? Senin internetinde A.K.K.'ye dair bir bilgi yer almaz. Zaten işin olayı da bu. Çaktırmadan yapmak.

Sözleşme imzaladıysan SuperOnline'ı kullanmak adına, ki kullanıyorum diyorsun, bunu zaten kabul ediyorsun. Bu bilgiyide okumak istiyorsan, SuperOnline'ın internette yer alan kullanım koşuluna bak.

Artık bu dediklerimide anlamadıysan, boşver.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım ne zamandan itibaren geçerli bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MOzen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tketicinin Yannda..

Bizim iş yerinde Bülent bey'in açtığı sitedir. Bülent bey bu konu ile ilgili olarak Superoffline ile baya bir münakaşaya girdi. Tüketici Hakları Hakem Heyetinden Tv radyo gibi yerlerden reklamlarını kaldırttı. En son Mecidiyeköydeki Superoffline binasına gittik 4 müdür 2 avukat karşımıza mum gibi oturttuk, konuştuk. Ben TTnet kullanıcısıyım, gayet memnunum ama Bülent bey ile beraber bende uğraştım. Bülent bey bu konuda baya bilgiye sahiptir. Superoffline'ın 4 müdürünü ve 2 avukatını tek başına g*t edebilecek kadar bilgisini gösterdi. O dönem (yaklaşık 1-2 ay öncesi) A.K.K. Türkiye genelinde kaldırıldı. Demek yeniden hayata geçirmişler. Bülent bey ile irtibata geçmenizi öneririm.
    2011 senesinde iptal edilmiş bu sistem. Fakat, 2012 yılı başladığı için yeni bir ek madde ile tekrar gerçekleştirdiler. Yani, tekrardan bir hukuki sürece gerek duyuluyor.

Bu arada, Twitter üzerinde ki RT'ler yüzünden, SuperOnline'ın Twitter accountu bana mesaj yolladı şimdi. Benimle iletişime geçmek istediklerini belirttiler.

Ne kadar çok RT, o kadar çok protesto demektir arkadaşlar.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ttnet'in gözünü seviyim

daha 1 kere hızımı düşüremediler a.k.k ile

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A.q.k.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikkat edin download kotası gibi aynı şekilde upload kotasıda koymuşlar torrent programı açık kalmış 50gb uploadı aşmışım diye 20mb /5mb bağlantımı bu ay1mb/256kb a düşürdüler 15 gün oldu 1mb internet kullanıyorum .Nerde üç kağıt var orda turkcell /superonline

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten problem, limitsiz diye sattıkları interneti, A.K.K. adı altında kısıtlayarak, limitlilerle aynı kefeye koymaları. Herkesi salak yerine koyuyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Protesto etmek isteyenler lütfen; Turkcell SuperOnline TT'si adı altında Twitter üzerinden bir şeyler yazsınlar ve protesto etsinler. Protesto neyi değiştirecek diye düşünenler varsa, 15 Mart tarihinden itibaren üye olmuş kişiler A.K.K.'ye girme zorunluluğuna tabi olmayacaklar demektir. Hukuken bu doğru gözükmüyor. Twitter gibi bir sosyal ağ, kötü reklam sağlayacağı için SuperOnline'a, bunu kaale alacaklardır.

Örnek tweet : Turkcell SuperOnline,insanları kandırarak limitsiz internet adı altında sattığı paketleri,A.K.K. adı altında kısıtlamaya başladı.RT lütfen!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)