6 senedir kredi kartı kullanmıyorum..kafası en rahat olan benim sanırım..
Printable View
6 senedir kredi kartı kullanmıyorum..kafası en rahat olan benim sanırım..
garanti tok satıcı :D
bıde soyle bısey geldı basıma
cuzdan kullanıyorum ve butun kartlarım kartlık kısmında
bonus kart 2 ay ıcınde 3 kere chıpı bozuldu vede telefonda sordugum zaman 4 cuden sonra para alıncakmıs lan sankı ben zvkıne bozuyorum !
dıger kartlarda aynı yerlerdeler ama tık yok !
İllet bir banka,neler çektirdiler bana.
banka şubelerini hiç sevmem alayı aynı 40 tl kart ücreti şirket kartlarından 2*40=80tl kestiler iptal ediyorum dedim geri iyade ettiler ..........
istediğim herşeyi işbankasından yapıyorum internet bankacılığı olsun havale eft hiç bir sorun da yok öğrenci olduğumdan kart masrafı da almıyorlar.
diğer kartlar için de ücreti yansıtıyorlar fakat dilekçe ile oda düzeliyor
benim de garantide para yatırıp para çekmek için bankamatik kartım var bendende açtırmak için 50 tl aldılar 2 hafta son baktım kı karttaki para yok sordum kart kullanım ücreti dediler bu kartı kapattırmasam kullanmıyorumda ne gibi sorun olur yada olurmu olursa kapatmak için ne gerekli
bende iş bankasını kullanıyordum ögrenci iken öğrencilik bitti kart duruyor kullanmıyorum geçirirlermi bişeyler diye işkillendim şimdi :D
şimdi kredi kampanyası war garanti bankasanının güvenilmiyor ama işte cartı curtu çıkar kesin ..
Kredi Kartı ücretlerini Tüketici Hakları masasna dilekçe ile başvurdunuz mu geri iade alabilirsiniz. ama tam nasıl oluyor bilmiyor bende inanın.
Benim şmyle bir taktiğim var , bütün banka kampanyalarını takip ediyorum. ekstra hangisinde bonus vs veriyorsa on u kullanıyorum. Böylelikle aldkları kart ücretlerini çıkartıyorum.
Geçenlerde BDDK başkanı bunun için şöyle bir açıklama yaptı
''Size gelen kredi kartı sözleşmesine kart ücreti ödemeyeceğim diye yaz yazın ve imzalayın. Böylelikle bankanın sığınacağı bir madde kalmaz ve sizden de kart ücreti almaz''
garanti kullanıyorum bende iğrenç rezil bi banka ama yine kullanıyorum.
2 kartım var biri asya biri bonus.
asyadan cok memnunum yıllık kart ücreti yok bide kgs her yerde onu kullanıyorum köprü otoyollar vs.
bonusuda maaş müşterisi oldugum ve kampanyası cok oldugu için kullanıyorum.
ama borcu bitsin kapattıracam zaten cok kart kullanan biri değilim.
bana 30 liralık karı olmadıki 30 lira kart ücreti ödiyim.
kart parası yüzünden bonus kartım vardı kapattım (zorla)
şuanda maaş ve kredi hesabım akbankta şirketin anlaşması gereği kart parası almıyorlar
garanti ile değil iş müşteri temsilcisinde bitiyor ....
hatice hanıma sevgilerimi gönderiyorum buradan...
kart limiti için yıllık ücretini almadığı için hesap kesimi almadığı için ayrıca garanti b.evlere teşekkürler...
bir garanti bir denizbank bonusla hayat çok rahat :):):)
aynı olaydan ben gecen ay garantı ıle herseyımı bıtırıdım.. sadece su soz ıcın musterı temsılcısı 40 tl buyuk bır mebla degılkı kart ucretı ıcın dedı. nekadfar kart kullanıcız var nerdeyse mılyondur. bı hesab et bakalım neler cıkcıak dedım.. cok sukur yapıkredı ıle mutluyum suan
Yorumlara göre galiba bir ben memnunum Garanti'den :) 8 aydır sadece Garanti bankasını kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.
aynı sorun denızbanktada var bızımda bar da denızbanktın post makınası var cekılen tutar atıyorum 2000 tl ertesı gun cekmeye gıdıyotm 1950 1940 dedım bu ne post kullanım bedelı dıolar sokayım bedelıne olsa bı tecturkey bankta yatırsak :D
ing bank yani eski oyak bank...kredi işiniz varsa masrafsız 1.39 1.59 + masrafdan sa bedava..
ing çok yüksek degil mi 1.39 1.59
garanti swiftlerde hızlı ama hırsızlıkta 10 numara.
terbiyesiz uc kagıtcı bankacılıkda denizbank geliyor basta....
iş bankasından 4000 tl kredi aldım 24 aylık dosya masrafı 80 tl aldılar geri ödemem 4540 tl
gayet uyguna geldi
o nahlet bankadan kurtulana kadar az somurmediler beni cok sukur kurtuldum butun kartları hesapları kapattırdım tavsiye ederim:)
garanti bankası şu an turkıyenın en büyük 2.bankası oldu...3milyar Tl yıllık net kâr açıklayarak iş bankasını 3.büyük banka konumuna düşürdü...1.ci zaten ZB..o kadar memnuniyetsizliğe karşı halkın duyarsızlığı bu bankayı büyüttü...dahada büyüyo...:)
hepsi çakal bu bankaların adamlar böle kazanıyo paraları
ozaman senede bır iptal ettırıp yenıden cıkarttıralım:)
benide kaç gündür arıyolar şansa yayında oluyorum konuşamıyorum :) ne istiyolar merak ediyorum sadece hesabım var o da maaş için.
iyi yapmıssın en guzelide bu ztn kartları bilincli kullanalım bisey olmaz deyip kendimizi kandırıyoruz ama yine bi sekilde adamlar somurmenin yolunu buluyorlar kart ucretiydi ferdi kaza sigortasıydı oydu buydu yoluyorlar...
en temizi kartlardan kurtalmak eski usul paran varsa harca yoksa otur oturdugun yerde:D