User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
75 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Garanti bankasından bıktım!

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapı kredı ve card finans kredı kartı musterı hızmetlerını arayınca bı dahakı seneye kadar aidat almıyor bizzat iptal ettırdım

garanti ye istedıın seyı söle olmaz dıyor hesap olarakta otm fatura talımatı olanlardan aidat almıyorlar bıde mesela card fınansda gecen sene bi guzellık yaptı 3 fatura talımatı verdım kredı kartına 150 tl dustu borcumdan

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede garanti hesabı var hem elma hesabında maaş duruyor normaldede internetten alış veriş yaparken fatura ödemelerimde havale işlemlerinde felan dvamlı kullanıyorum.çokda memnunum.ama tabi visa kart işin içine girince hepsi aynı bu bankaların.alayı hırkızzzzz

Onuralp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankaların alayı... En iyisi kullanmamak.
    19051919-23041920-30081922-01111922-29101923

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankalar bir insanın hayatında sadece 1 kere iyi olur... İhtiyaç olduğunda olmayan bir parayı size verdiğinde... sonrasımı bomb.k!! ödeyemezsin severler(!) ödersin kurtulamazsın

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ben garantiden memnunum
    hepsi kitliyor en azından bunun arayüzü teknolojisi filan güzel
    Built to fall....

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantinin kart aidatinda bukadar inatci olmasinin sebebi bonus ile pazar lideri oldugundan rahat hareketleridir. o sozde kayit edilen telefon konusmalari ise musteri icin yardimci olmuyor, kart ucreti yuzunden iptal edicem dedim sozde alinmiyacakti kart ucreti fakat yilbasinda gene cektiler. taksitli alisverisler bitince karti bankaya birakicam

birde dikkat edin, iptal edicegim dediginizde sizden habersiz amex yolluyorlar onunda ucreti 75 dolardan basliyor
    Experience is what you get when you don't get what you want.

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öğrenci belgesiyle falan kart alınca hesap işletim ücreti ve kart parası almıyorlar diye biliyorum benim öyle hiç daha para almadı garanti benden birde sanki bu yıllık kart kullanım ücreti alınma konusu bi ara haberlere çıkmıştı kalkçaktı sanırsam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada kart ucretı gondermısler aradım ıptal etmedıler ondan sonra 400 lıra harcama sozu wer dedıler ok dedım werırım ama dedım kartımın lımıtı dolu olmaz dedıler yokus yaptılar ıptal edın kartı ısteımyorum dedım borcunu kapat dedı ıptal edelım yokus tabı buda otamatık odemeye koy dedı karsılıgında kontor werelım dedı faturalı hattım war dedım bedawa konusma dedı ıstemıyom dedım oyle de boylede gecırdıler 35 lıra ıptal edıcektım madem odedım dedım sımdı kırıp kırıp kartı yenısını ıstıyorum parasını cıkartcıcam herhalde yakında
    güzel yöntem

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rdmmm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öğrenci belgesiyle falan kart alınca hesap işletim ücreti ve kart parası almıyorlar diye biliyorum benim öyle hiç daha para almadı garanti benden birde sanki bu yıllık kart kullanım ücreti alınma konusu bi ara haberlere çıkmıştı kalkçaktı sanırsam

Zamanında almıstım hsbc den campus kart, kart ücreti falan yok missss

16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En iyi kart olmayan kart

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O elma olayı ben de de vardı... Hesabı kontrol edemiyorduk akşam bir bakıyoruz 3 5 bin çekmişler falan filan cart curt ama eksik geri koyuyorlardı . Şu an en iyi banka ziraat bankası ( perşembe yüksek meblağ için başvuru yaptık salı günü ise parayı aldık )kredi de faiz olarak çok uygun . Yapı kredi de vergi levhanızda isterse 100 bin yazsın gene de zorluk çıkartıyorlar. Vakıfbankın çalışanları kabalıkta ve bilmişlikte üstlerine yok.Finansbakta sürekli arayan kampanya tanıtımı yapmaya çalışanlar adamı kanser eder. Arama istemiyorum diyorun akşam arasam mı diyor .
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16v Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En iyi kart olmayan kart
    Aynen kesinlikle. Çünkü havaya fazi ödeniyor kredi kartında gerçekten adamı ..............lar.
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

sportinger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    finans bank süper ya. benim hiç kefilim yok 1000 tl lik kart gönderdiler limitli. ben de yurtdışında baya kullandım 1 sene sonra 2 bin oldu, derken 3. senede 6 bin limit oldu kartın kefilim yok ev adresim degişti yeni muhtar kaydım da yok. sadece TC telefonum var o nu da hiç açmıyorum. şimdi ben bu bankaya taksam adamlar beni nası bulacak. yurtdışına yerleştim. zorla mik beni diyo banka. birazdaha benden yurtdışı kullanım ücreti alırlarsa uyarmadan ben onları mikecem

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garantiyi bilmiorm ama akbank 1 finansbank 2 tam şerefsizler garanti ince eleyip skı dokuyo biraz müşterisini şahsen ben 3defa kredi için başvurmuştum üçünüde reddetti
    bende en kötü banka toplisti yaparsam;
    akbank ve finans ilk 2de her daim; akbank bikere gercekten cok ama cok amatör bir banka bunun başka bir söyleniş tarzını bulamıyorum... finans keza öyle... finans zırt pırt beni arar kredi kartı verelim diye, herdefasında mesleğimi sorduklarında ''çobanım dağda davar güdüyorum karta ne gerek var'' cevabını vermeme rağmen onlar bıkmadı aramaktan ben bıktım

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    garantinin kart aidatinda bukadar inatci olmasinin sebebi bonus ile pazar lideri oldugundan rahat hareketleridir. o sozde kayit edilen telefon konusmalari ise musteri icin yardimci olmuyor, kart ucreti yuzunden iptal edicem dedim sozde alinmiyacakti kart ucreti fakat yilbasinda gene cektiler. taksitli alisverisler bitince karti bankaya birakicam

birde dikkat edin, iptal edicegim dediginizde sizden habersiz amex yolluyorlar onunda ucreti 75 dolardan basliyor
    amex nedir ??
    ben bonus kartı iptal ettim sadece hesabında para bıraktım taksitler kendini ödücek ve tamamen borçsuz kalıcak
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VTec_king Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amex nedir ??
    ben bonus kartı iptal ettim sadece hesabında para bıraktım taksitler kendini ödücek ve tamamen borçsuz kalıcak
    http://www.garanti.com.tr/kredi_kart...amex_hakkinda/
    Experience is what you get when you don't get what you want.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işbankası
    garanti
    finansbank
    hsbc bunlarla asla çalışmayın bir dost...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam 9,5 yıldır İş bankası ile çalışıyorum maaş hesabı olarak vede kredi kartım var

şimdiye kadar 1 kere bile ne hesap işletim ücreti nede kart ücreti ödemedim faizler dışında

defalarca bireysel kredi kullandım hiç sorun yaşamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla detaya girmeyeyim ama kısaca şunu söyleyeyim siz harfiyen yapın. sonuçlarını görürsünüz.

tüketici hakları hakem komisyonuna gidiyorsun (valilik yada bulunduğun ilçenin kaymakamlık binasında ) ve senden yaptıkları bu kesintiyi belgeleyip kendileri hakkında şikayette bulunuyorsun. almayan bankaların var olduğunu ve sözleşmeyi okutmadan imzaladıklarını iletiyorsun. ama bunları yap. yani olayı resmiyete dök. sonra seni arayacaklar bikbik edecekler ve işte ücretin hesabınıza artı olarak aktarılacağını iletecekler.

bu yazıyı okuyan herkes bunu yapsın derim. adamın biri yapmış olmamış gibi sonu mış la biten cümleleri duymayın direk yapın diyorum ben nacizane olarak

edit:
    @mmustu
    maaş hesabında yada otomatik ödeme/kredi kartı varsa falan almayabiliyorlar. ama kendi adınıza bir vadesiz hesap açarsanız. ki eft vay efendim havale fatura ödeme gak guk yaparsanız onu alıyorlar malesef.

yıllar once garanti bankasının müdürü biz bu kredi kartlarının kendinden bile para kazanacağız dediğinde ona gülüyorlardı ama işte ne duruma geldi durum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)