Yorumlara göre galiba bir ben memnunum Garanti'den8 aydır sadece Garanti bankasını kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
aynı sorun denızbanktada var bızımda bar da denızbanktın post makınası var cekılen tutar atıyorum 2000 tl ertesı gun cekmeye gıdıyotm 1950 1940 dedım bu ne post kullanım bedelı dıolar sokayım bedelıne olsa bı tecturkey bankta yatırsak![]()
garanti swiftlerde hızlı ama hırsızlıkta 10 numara.
terbiyesiz uc kagıtcı bankacılıkda denizbank geliyor basta....
iş bankasından 4000 tl kredi aldım 24 aylık dosya masrafı 80 tl aldılar geri ödemem 4540 tl
gayet uyguna geldi
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
o nahlet bankadan kurtulana kadar az somurmediler beni cok sukur kurtuldum butun kartları hesapları kapattırdım tavsiye ederim![]()
garanti bankası şu an turkıyenın en büyük 2.bankası oldu...3milyar Tl yıllık net kâr açıklayarak iş bankasını 3.büyük banka konumuna düşürdü...1.ci zaten ZB..o kadar memnuniyetsizliğe karşı halkın duyarsızlığı bu bankayı büyüttü...dahada büyüyo...![]()
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
hepsi çakal bu bankaların adamlar böle kazanıyo paraları
benide kaç gündür arıyolar şansa yayında oluyorum konuşamıyorumne istiyolar merak ediyorum sadece hesabım var o da maaş için.
iyi yapmıssın en guzelide bu ztn kartları bilincli kullanalım bisey olmaz deyip kendimizi kandırıyoruz ama yine bi sekilde adamlar somurmenin yolunu buluyorlar kart ucretiydi ferdi kaza sigortasıydı oydu buydu yoluyorlar...
en temizi kartlardan kurtalmak eski usul paran varsa harca yoksa otur oturdugun yerde![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)