bence 06 olan 25 bındekı 49 50den fazla etmez. 70 bın lıraya pazarlık edilse damladakı 1600 km yı alırsın2009
gerçi belkıde satılmıştır oda
)
kardesım sımdı goruyorum mesajını...arabayı dun sattım alan arkadas 2 serwıse goturdu hıc bırsey cıkmadı arabada, kı zaten bırseyı yoktu arabamın..ufak tefek yaptırmıs oldugum modıfıkasyonlar dolayı boyası wardı her s2k da oldugu gıbı..alanada satanada hayırlı olur ınsallah.....
alan arkadaş çok şanslı . o kadar ; emek , uğraş ve parça . ayrıca ; kazasız , belasız bi s2k . apo abim ; sanada allah daha iyilerini nasib etsin ...
S2000 Satılmazkoy kenara dursun
Dr.ECU
Üzerinde ekstra parça veya modifikasyon olan s2000 ler hariç diğer s2000 lere bu fiyatları vermek benim biraz içime oturuyor ***** kısa bir süre önce sıfır fiyatları bayide 76 bin tl olan araçlara şimdi daha fazla isteniyor.Hadi seri bitti artık gelmicek o yüzden böyle fiyatlar kabul edilebilir ama 2 senedir s2000 alma niyetiyle araç arıyorum ya kazalı yada kazasızsada çok para isteniyor bir türlü anlayamadım bu işi...
s2000 tek model araç misal olarak m3 ün mz4 ün benzeyenleri var ama s2000 in yok ,ayrıca üretimi duran bi araçtan bahsediyorum,bu araçların fiyatları belli bir seviyede hiçbir zaman olmaz..Almak isteyen her türlü alıyor.Ben s2000 almak istedim 1 hafta içinde aldım yani..Bunu neden örnek veriyorum,çünkü almak isteyen herşekil buluyor..
Dr.ECU
bende almak istediğimni belirttim zaten s2000 yerine evo aldım sonrada z4.dediklerinin çoğu doğru ama bakıyorum 2 senedir üretimi durmadan öncede fiyatlar sürekli yükseldi.temiz ve normal fiyatlı bulmak zor bunun dışında bir lafım yok zaten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)